Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 28 augustus 2014

Leenders provinciale staten Brabant 'maakt zich druk' om kerncentrale Doel........ OEI!!!!!

Gistermiddag na 12.30 u. was Henk Leenders van de PvdA Statenfractie in Brabant te horen bij BNR. Deze kwast maakte zich druk om de veiligheid van de Belgische kerncentrale in Doel.... Nou dat mocht tijd worden, dacht ik bij mezelf, immers al jaren is het duidelijk dat deze verouderde kerncentrale levensgevaarlijk* is..... Maar nee hoor, ik had te vroeg mijn conclusie getrokken, deze kwast maakte zich druk over een uitspraak van de directie van deze centrale, die had laten weten, met een groot aantal problemen te kampen te hebben, niet vanwege de waardeloze, gevaarlijke centrale, maar omdat er een 'terroristische aanslag' was gepleegd op de centrale......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Kortom Leenders, gelooft de directie van deze centrale, die bij god niet nog meer negatief nieuws over hun centrale naar buiten durven te brengen, vandaar dat Leenders bezorgd was over de beveiliging van de centrale tegen aanvallen van buitenaf, want zo zei hij, kernenergie is een veilige energievorm*...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

* Zie: 'National Security Summit 'nog niet afgelopen', of de kerncentrales in Doel en Tihange zijn alweer stil gelegd' Zie wat betreft kernenergie, ook het bericht 'ATOOM-STROOM' rechts aan de onderkant van deze pagina.

PvdA oplichter Leenders liet zich eerder uit over 'het terugdringen' van fijnstof door autoverkeer, lees en huiver........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten