Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 20 augustus 2014

Annie Schreijer-Pierik wil EU geld expliciet voor Nederlandse landbouwondernemers, die schade lijden door de boycot die Rusland heeft ingesteld.

Annie 'keukentafel' Schreijer-Pierik was afgelopen maandag bij BNR te horen (na 17.00 u.). Hier vertelde ze op de haar infantiele ingestudeerde toontje, lekker plat ('want wie bent boer'n, niet dan?), dat ze blij is met de 125 miljoen die de EU heeft toegezegd aan de EU tuinders en boeren, voor de schade die zij ondervinden van de Russische boycot. Alleen is Schreijer-Pierik bang, dat het geld straks weer naar grote landen als Polen gaat, zoals al eens eerder gebeurde..... Kijk dat land heeft een grote afvaardiging in de EVP, de partij waar ook het CDA van Schreijer-Pierik zitting in heeft, alleen is de Poolse vertegenwoordiging natuurlijk veel groter dan de Nederlandse vertegenwoordiging, waar zij sinds kort zelf deel van uitmaakt...... Tja en dan grijp je ernaast, je kan tenslotte niet alles hebben: tegen de Nederlandse kiezers keihard liegen, dat de EVP zo goed is voor Nederland, terwijl de Nederlandse vertegenwoordiging het in de praktijk altijd tegen grote landen met hun navenante fractievertegenwoordigingen zullen afleggen...... Daarnaast kan ik me ook wel voorstellen, dat armere landen als Polen, voorgaan bij het opvangen van de schade, die een boycot 'oplevert'. Al valt dit hele gedoe gewoon onder ondernemersrisico, waar de belastingbetaler al helemaal ontzien dient te worden..... Over dat laatste daar zei Schreijer-Pierik natuurlijk niets, dat dit geld voor steun aan deze ondernemers, van u en mij komt..... belastinggeld!!!!

Begon supertrut Schreijer-Pierik nog over 'skoolfruit' ze kan er tenslotte maar niet over uit, dat zij voor een groot deel van de Nederlanders in een moeilijk te verstaan dialect spreekt. De jeugd moet zich op school scheel gaan eten aan het Nederlandse fruit, zo vertelde de nog niet zo lang geleden EU hosanna roepende truttenkop, daar ze voor het CDA op de EU lijst stond.... Nu moeten we dus aan protectionisme gaan doen, het tegengestelde waar de EU voor staat en het recept voor een vette oorlog!!!!! Jezus wat een mafkut!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten