Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 24 augustus 2014

Moslims in Zell am See, een ware 'cuture clash' volgens 'erudiet presentator' Jurgen van den Berg......... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Afgelopen vrijdag had nitwit presentator en grootonbenul Jurgen van den Berg een fotojournaliste in zijn programma op Radio1 (rond 9.45 u.). Deze journaliste maakt met haar collega komkommernieuws in de buurt van conflictgebieden en reportages van 'opmerkelijke zaken'. Nou 'we kunnen wel wat komkommernieuws gebruiken' hoor, al dat negatieve nieuws wordt steeds moeilijker te volgen, sommige 'journalisten' geven zelfs aan, er een stekende hoofdpijn aan over te houden en bijvoorbeeld Max van Weezel, VPRO's lillende vetkwab, wordt doodmoe van al het negatieve nieuws, hij noemt het zelfs een 'overdosis', ja ja mensen, dat presenteert o.a. het journalistiek onderzoeksprogramma Argos..... Terug naar van den Berg en zijn gast: de journalist vertelde dat ze zo ook een reportage had gemaakt over een dikke Iraakse man, die een kilo of dertig wil kwijtraken, zodat hij met 100 kilo een aantrekkelijke huwelijkspartner is..... Zo aandoenlijk joh!!

De journalist wil niet de oorlogsjournalistiek in, dat durft ze niet en daar kan iedereen zich wel wat bij voorstellen, maar ik zie bij god het nut niet van dit soort reportages... Is het om te laten zien, dat men in crisisgebieden ook gewoon dagelijkse beslommeringen heeft en zo nieuws uit crisisgebieden, wat beter behapbaar maakt?

De vrouw maakte ook een reportage in het Oostenrijkse Zell am See, waar veel rijke arabieren uit de Golfstaten vertoeven. Volgens haar komt dit door het beeld, dat moslims van de hemel hebben, dat zou een meer met daaromheen besneeuwde bergen zijn...... Volgens onze grootste imbeciel, zo kan je hem ondertussen gerust noemen, van Radio1, van den Berg, is dat een ware 'culture clash.....' Die laatste Engelse woorden, had hij al de hele morgen ingestudeerd, van den Berg doet z'n huiswerk niet, huiswerk als de onderwerpen grondig uitpluizen en zien wat daar bijvoorbeeld op het net over wordt gezegd..... Nee, van den Berg studeert interessante woorden en een paar Engelse uitdrukkingen in, die hij hééééél interessant vindt, daarnaast kijkt hij of hij nog ergens een 'grap' over kan maken, behalve dat deze allesbehalve leuk zijn, zijn ze vaak uiterst ongepast...... Jammer genoeg, vergeet de zak keer op keer, bijvoorbeeld de werkelijke betekenis van Engelse woorden of begrippen te weten te komen, zoals bij dit laatste onderwerp weer eens bleek. Een 'clash' is het niet in Zell am See, en waarom zouden 'ze?' De Oostenrijkers varen er wel bij en de Arabische topgraaiers laten zich graag in de watten leggen, zeker door westerlingen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Voor meer berichten over nitwit van den Berg, klik op het label met zijn naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten