Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 22 augustus 2014

Muzikaal recept voor echte bescherming van de olifant en zware bestraffing van stropers, handelaren en kopers van ivoor!

Het aantal geneeskrachtige recepten is zwaar teruggelopen de laatste weken. Het werk wordt onze blogdokter en -druïde P. Pisser duidelijk teveel, hij 'is de jongste niet meer' en zijn gezondheid houdt niet over. Hier toch weer een recept van zijn hand, gebruik deze recepten, om je dag op te vrolijken, of nog vrolijker te maken. Muziek is uiterst geneeskrachtig en mensen die genieten van muziek, kunnen zelfs zonder gebruik van cannabis, of andere middelen een geestverruiming bereiken. Dr. P hoopt dan ook, dat zoveel mogelijk mensen deze staat bereiken, hij is ervan overtuigd, dat 'geestverruimden', niet meer geloven in de dagelijkse hersenspoeling van de media, grote bedrijven en de overheid, maar uitstekend zelf de situatie van de wereld kunnen beoordelen  en dat ze zullen zien, dat er snel actie moet worden ondernomen, willen we een leefbare planeet overhouden, als we dat aan de politici, media en ondernemers overlaten, is die kans uiterst klein..... Neem het bericht, dat ondanks de 'geweldige' inspanningen, de olifant hoogst waarschijnlijk zal uitsterven.....

Voorgerecht: een dikke vette boogiebluessoep van mr. John Lee Hooker & The Coast To Coast Blues Band' met 'Cinema/Teatro Orfeo, Milano, Italy, 1983', een magisch mooi concert, voor eeuwig mooi!!!!! Dan een oude verzamelaar van dr. P met muziek van Bucka White, Blind Willie Johson (wat een stem mensen!), Albert Collins (met Freeze), Etta James (geassisteerd door dr. John), Blind Willie mcTell, Tommy Johnson (let op de geweldige zang!), Earl Hooker (met Guitar Rag), Sonny Boy Williamson, Otis Spann en Jimmy Reed met o.a. Baby what You Want Me To Do. Voorvoorhoofdgerecht Fleetwood Mac en Live In Boston (Tea Party) , nee dat concert had niets met de fascistoïde VS republikeinen te maken, een uiterst sterk 'witte blues' album!!!!!. Nu een wat psychedelischer tussengerecht Little Axe en Slow Fuse' (link naar YouTube pagina, op deze pagina, zijn zo ongeveer alle nummers van dit album te vinden, voor afspeellijst zie Wikipedia, de Engelse versie), schitterende spaceblues op reggae bodem, groots!!!!! Hoofdgerecht Jungle Funk 'Vinx, Will Calhoun en Doug Wimbish' de live versie, een machtig vreemd album, soms zet ik 't uit, na een paar nummers, dan weer, zoals nu, is het genieten geblazen, tot de laatste toon!!!!! Toegerecht: Erland Dahlen en Rolling Bomber (niet het album, wel een video, met zijn antieke prachtige drumstel en een machtig mooi voorbeeld van het kunnen van deze nu al legendarische drummer!!!) een uiterst vreemd album, met op ondergrond en dan weer voorgrond: een Slingerland Rolling Bomber drumstel uit het midden van de 40er jaren, Scandinavische schoonheid, op een veel te kort album!!!!!
Ik hoop dat 't gesmaakt heeft en uh, veel plezier!

BIEBRAPDAWOEBRAPZERDIEBRAPPAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten