Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 31 augustus 2014

Theo Bovens wil bij corruptie gele en rode kaarten uitdelen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De commissaris van de koning in Limburg, CDA nitwit Bovens, was afgelopen woensdag te gast bij BNR's slijmkwijl van Liempt. Daar pleitte deze namaakkakker voor een systeem van gele en rode kaarten in geval van in 'de fout gaande' (lees: corrupte) politici....... ha! ha! ha! ha! ha! Deze enorme vleesgeworden flater, wees erop, dat je bijvoorbeeld raadsleden niet kan ontslaan....... Hé Bovens, dan deel je geen rode of gele kaarten uit, want ook daarmee krijg je ze niet weg, nee, je moet dus in Den Haag zijn lul, je neemt de media mee en vervolgens vraag je de voltallige volksvertegenwoordiging, dat de wet als de sodemieter moet worden aangepast, immers: wie kan er tegen zijn, dat corrupte politici of politici die weigeren hun werk naar behoren te doen, te ontslaan? Je zou wel gek zijn, als je daar tegen zou zijn, heb je bij de volgende verkiezingen de poppen pas echt aan het dansen!!!!

U begrijpt het, deze Limburgse mislukte koekenbakker (of vlaaienschuiver, wat u wilt!) was nog lang niet uitgekoekwoust: natuurlijk wil Bovens nog meer inzetten op de softdrugsbestrijding, dat heeft tenminste het 'uitermate gelukkige resultaat' gehad, dat bewoners in de grensstreken, in de meest afgelegen buurten, nog met drugsrunners te maken hebben en de straten van Nederland intussen wit en blauw kleuren van de harddrugs xtc en de amfetamine, dat is immers een goedkopere kick dan een joint! Meer lol met gevaarlijke harddrugs, om te beginnen met alcohol! Nee softdrugs dat is pas een gevaar!

O ja, deze enorme, over een reuzenmuizenkeutel getilde klootzak, vond het van het grootste belang, te benadrukken, dat hij eigenlijk als gouverneur wil worden aangesproken, dat komt omdat Limburg van 1839 tot 1866 een hertogdom was...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! maal 148!

Gezien zijn pleidooi voor rode en gele kaarten, adviseer ik het OM het politieke leven van Bovens eens even grondig uit te spitten, zoals veel politici in Limburg, zal ook hij wel een berg lijken in z'n kast hebben........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten