Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 10 oktober 2015

Pax (Christi) niet te beroerd voor anti-Russische praatjes, in feite een oproep tot oorlog........

Jan Jaap van Oosterzee, van Pax (dat tegenwoordig zonder de toevoeging 'Christi' te boek staat), liet gistermiddag een onvervalst staaltje anti-Russische propaganda horen op Radio1 (na 14.00 u.). Het gesprek ging over Syrië (zoals de rest van de week op dat tijdstip) en van Oosterzee durfde te zeggen, dat Rusland geen bombardementen uitvoert op IS (= ISIS), maar andere 'opstandelingen' bombardeert..... Dat is een fikse leugen, Rusland heeft wel degelijk stellingen van IS gebombardeerd en heeft bovendien luchtsteun verleend aan het Syrisch leger, dat IS stellingen aanvalt.

Die 'andere opstandelingen' moeten wel lieverdjes zijn, als je van Oosterzee hoort lullen, terwijl zo ongeveer alle terreurgroepen (want dat zijn het), die in Syrië bezig zijn, niet veel minder gewelddadig zijn, dan IS, sterker nog sommige van deze terreurgroepen hebben zich zelfs aangesloten bij ofwel IS, dan wel Al Qaida......... Waarom zoekt Pax hier de media mee? Dat had deze organisatie allang moeten doen, immers de bombardementen van de VS en handlangers (waaronder Nederland) hebben niet voor niets zo ongelofelijk weinig resultaat... Sterker nog de VS voorzag en voorziet terreurgroepen als IS gewoon van wapens en voertuigen, zoals o.a. eergisteren te lezen was op de site International Clearing House (ICH).

Waarom begon van Oosterzee niet over het overgrote deel van de terreurgroepen in Syrië, die niets moeten hebben van christenen, alawieten en noem nog maar eens wat geloofsrichtingen, zoals de sjiitische islam......... Nee, Oosterzee begon over alle martelingen die in Syrië plaatsvinden onder het bewind van Assad..... Ik wist niet dat Pax plotsklaps een mensenrechtenorganisatie is geworden. Waarom heb ik nooit iets gehoord van Pax, als het gaat over alle martelingen uitgevoerd door de VS, de ontvoeringen, het vasthouden voor jaren van onschuldige mensen (Guantanamo Bay)....?? Of wat dacht u van de vele martelingen en vreselijke executies onder het kwaadaardige Saoedische bewind......???

Daarover gesproken: waarom zoekt Pax de media niet, als het gaat om de smerige oorlog die Saoedi-Arabië voert tegen de Houthi's??? Een groep die zich met succes verzet tegen IS en Al Qaida, maar die door de broodheer van deze terreurorganisaties, Saoedi-Arabië (en fascistische bondgenoten) wordt beschermd, middels bombardementen en blokkades, zodat de bevolking in Jemen in grote getale om het leven komt.........

De enorme hufter van Oosterzee durfde zelfs te zeggen, dat er een genuanceerd beeld onder de bevolking (in Syrië) is ontstaan over IS, zo ziet men Assad nu als de grote boosdoener...... 'Nu???' Volgens van Oosterzee maakt Assad nu veel meer slachtoffers dan IS en vluchten mensen zelfs het gebied van IS in, 'omdat ze weten dat ze daar veilig' zijn...... Het is natuurlijk niet bij van Oosterveen opgekomen, dat het Syrisch landschap er 'iets anders uitziet' dan het Nederlandse en dat wanneer je moet vluchten voor of een groot aantal terreurgroepen, dan wel gevechten tussen die groepen en de troepen van Assad, je vaak geen ander keus hebt, dan één kant op te gaan, waar toevallig niet wordt geschoten.......

Ik geloof zomaar dat de Syrische (geheime) politie mensen martelt, zoals zo ongeveer al 'dit soort' overheidsdiensten in de regio doen, zelfs in Israël, om nog maar te zwijgen van Saoedi-Arabië, dat zo ongeveer alle records breekt in het Midden-Oosten..... Datzelfde geldt overigens voor alle Arabische landen, tot en met Marokko!!

Onder Assad hadden alle gezindten in Syrië een redelijk bestaan, één ding is zeker, door westerse bemoeienissen en wapenleveranties, is de kans dat deze toestand ooit terugkeert, hoogst onwaarschijnlijk, zeker als Assad het veld moet ruimen.....

Onbegrijpelijk dat van Oosterveen de gelegenheid niet pakte, om even de aandacht op Jemen te vestigen: wat daar dag in dag uit gebeurt, zoals deels hierboven beschreven, is ten hemel schreiend......... Trouwens waarom noemde deze oorlogshitser, de Koerden niet, die weggebombardeerd worden door Turkije???? Oorlogshitser? Van Oosterveen is, zoals oud Pax Christi grofgraaier Mient Jan Faber, vooral goed in het oorlogshitsen, dat heeft hij gisteren wel bewezen!!!

Zie ook: 'Saoedi-Arabische coalitie bombardeert bruiloft in Sanaa......'

        en: 'Stoltenberg (opperhoofd NAVO) zoekt oorlog met Rusland........'

       en: ' 'Han ten Broeke nu ook tegen bombarderen met F16's van doelwitten op Syrisch grondgebied........ ha! ha! ha! ha! ha!'

       en: 'Hans Jaap Melissen citeert uit de 'onafhankelijke westerse media' over de strijd in Syrië........ OEI!!!'

        en: 'Koenders: Rusland zorgt voor escalatie van oorlog in Syrië...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten over/met Syrië, Assad, ISIS, Al Qaida, al-Nusra, Jemen, Houthi, Koerden, Turkije, martelen, Pax Christie, Faber en/of Rusland, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten