Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 14 oktober 2015

'Brievenbus fraude' groeit, terwijl de OESO, de Kamer en de Europese Commissie deze fraude 'bestrijden.....' ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Weer zo'n bericht, waar de landelijke radiozenders (nog) niet op gereageerd hebben: het aantal brievenbus bv's* in Nederland, is de afgelopen 2 jaar (dus tijdens de crisis) met maar liefst 17% gestegen.......... Het totaal aantal van deze bedrijven, die in ons land, de belasting in eigen land ontduiken (z.a. in Griekenland), is gestegen tiot een totaal van 14.425 stuks!!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! U zult wel denken, waarom lacht die dwaas nu weer? Nou simpel: de OESO** en anderen zouden juist hard bezig zijn, deze manier van 'belastingontwijking' (een 'mooi woord' voor een misdaad) aan te pakken en wil daar zelfs een eind aan maken.......!!!

Terwijl Rutte c.s. u constant voorhouden, dat Nederland geen belastingparadijs is (voor buitenlandse firma's, hoewel Nederlandse bedrijven in verhouding ook maar weinig betalen....)........ Vreemd dat buitenlandse bedrijven, hier dan hun belasting komen ontduiken, tegen een minimaal tarief........ De Trustsector die het beheer en de administratie van de postbus bv's regelt, verwacht dat de groei zal aanhouden. André Nagelmaker van Holland Quaestor (ha! ha! ha!), de belangenorganisatie van trustkantoren, verwacht zelfs, dat vanwege de inspanningen die de OESO tegen deze bv's onderneemt, juist voor een verdere stijging van het aantal brievenbus bv's zal zorgen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Overigens sprak ook de Tweede Kamer zich in 2012 (!!) uit tegen deze misdadige belastingontduiking en beloofde inspanningen te leveren, een eind te maken aan deze misdaad. In de EU stelde de Europese Commissie zich op tegen deze belastingontduiking..... Dit alles zonder enig resultaat, let wel: 3 jaar later....!! Moet u nagaan: de Europese Commissie, die Griekenland keer op keer het vuur aan de schenen legt, laat Griekse bedrijven in landen als Nederland, de belasting op deze manier in eigen land ontduiken, ook al weer meer dan 3 jaar!!! 

Ja, wat wil je, de politiek zit bomvol lobbyisten voor het bedrijfsleven, terwijl ze de belangen van het volk zouden moeten dienen, we spreken tenslotte niet voor niets van een volksvertegenwoordiging!!!!! Terwijl de grote onderlaag het vel over de oren wordt getrokken, door diezelfde lobbyisten en bepaald niet alleen in Griekenland......

*   Brievenbus bv, ook wel aangeduid als brievenbusfirma, of brievenbusmaatschappij.

** OESO: Organisatie voor Economische Ontwikkeling en Samenwerking.

Voor meer berichten over/met brievenbusmaatschappij, belastingontduiking, fraude, misdaad, strafrecht, klassenjustitie, lobbyisten, OESO en/of schuldenlanden, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Bron: o.a. De Ondernemer.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten