Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 2 oktober 2015

Post NL klaagt over ACM, die de toegankelijkheid van de 'postdienstverlening' in gevaar brengt....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Inderdaad dat moet je aan Post NL overlaten, de top van dat bedrijf kan dat veel beter!!!!

Las gisteren op DeBeurs.nl, dat Post Nl haar beklag doet, over de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Deze organisatie heeft het bedrijf op een aantal punten terecht gewezen, dat kan de duivel van Post NL, Verhagen, natuurlijk niet over zich heen laten gaan!! Post NL wilde kleine concurrenten, voor wie het bedrijf de plicht heeft, post bij zakelijke partijen op te halen, het vel over de oren trekken, met een grote prijsverhoging voor die dienst, daar zette de ACM een fikse streep door!!

Ook greep de ACM in bij de aanbesteding van de postbezorging voor gemeente Rotterdam, waar Post NL buiten haar boekje ging. Rotterdam gaat die aanbesteding nu opnieuw doen...... De prijsverhoging voor postzegels (ik dacht met 14 cent voor een gewone postzegel), was reden voor de ACM om in te grijpen, Post NL moet met een nieuwe onderbouwde prijsverhoging komen...........

Volgens Post NL kost dit alles het bedrijf de komende 3 tot 4 jaar maar liefst 30 tot 40 miljoen euro....... En dan moeten wij dit cijfer, van een bedrijf dat overal schijt aan heeft, geloven??? ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Volgens de topgraaiers van Post NL, moet er meer proportionaliteit en evenwicht komen in de regelgeving voor het bedrijf...... ha! ha! ha! ha! ha! Nog meer 'proportionaliteit en evenwicht' (lees bevoordeling van Post NL), zullen die topgraaiers bedoelen!!!

Post NL stelt dat door de bemoeienis van de ACM de betrouwbaarheid en toegankelijkheid van de 'postdienstverlening' in gevaar kan komen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Onder de inhumane neoliberale kuttekop Verhagen, is Post NL allang niet meer betrouwbaar en is de 'toegankelijkheid van de postdienstverlening' totaal op de tocht komen te staan.

Een groot deel van de brievenbussen zijn weg en Post NL heeft al aangekondigd er nog meer weg te halen. De postbodes zijn wegbezuinigd, waarvoor in de plaats mensen op parttime basis voor een grijpstuiver het werk mogen doen (vergeet daarnaast niet, dat de postbodes vaak een sociale functie vervulden in de wijken)........

Praktisch alle postkantoren zijn verkocht, ooit eigendom van ons allemaal. Eén 'postbezorgdag' is al verdwenen en er staan er nog twee op de wip, waarvan op één dag, de donderdag al praktisch geen post meer wordt bezorgd. De postzegel is zo duur gemaakt, dat het grootste deel van de computerbezitters de brievenpost al helemaal buiten de deur hebben gezet....... Als dat de toegankelijkheid niet ernstig in gevaar heeft gebracht, snap ik het niet meer....... Een dergelijk (onverantwoord) beleid, noemen we in dit land al decennialang: een sterfhuisconstructie!!!

Jezus wat een geteisem!!!

Zie ook:
'Post NL kan met de overname van Sandd definitief een punt achter de briefpost zetten' (en zie de links in dat bericht, anders dan de hier getoonde)

'Post NL heeft slechter resultaat geboekt 'dan verwacht........' ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

'Post NL krijgt toestemming van ACM de postmarkt de nek om te draaien.........'

'Post NL gaat vrolijk door met de post de nek om te draaien.......'

'Kamp keurt verdere afbraak postmarkt door Post NL goed.......'

'Post NL breidt bezorgtijden pakketpost uit, terwijl via een sterfhuisconstructie, de postbezorging de nek word omgedraaid.......'

'Kamp 'bewaakt' onze postbezorging: Post NL is 'mean en lean...' ha! ha! ha! ja! Ja, zo kan je een sterfhuisconstructie ook noemen!!'

Voor meer berichten over/met Post NL, postbodes, postbezorgers, postzegel, Herna Verhagen, Autoriteit Consument & Markt en/of TNT Post (de oude naam van Post NL), klik op het desbetreffende label onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten