Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 30 oktober 2015

Northrop krijgt mega order voor lange afstand bommenwerper...... Leve de doodsindustrie!!

Northtrop Grummar, de fabrikant van de B2 bommenwerper, heeft een mega order van de VS defensie binnengesleept, ter waarde van 80 miljard dollar (€ 72 miljard)...... De bouwer van dood en verderf zaaiende vliegtuigen, moet daarvoor een nieuwe lange afstand (stealth) bommenwerper bouwen, die zowel conventionele als atoomwapens kan 'vervoeren' (en afwerpen....)...... Defensie in de VS spreekt van een strategische investering voor de komende 50 jaar.

Dit alles werd afgelopen dinsdag bekend gemaakt, nog geen dag nadat de VS de Chinezen in de Zuid-Chinese Zee op scherp heeft gezet, door in een door China tot territoriale wateren verklaarde zone te varen met een oorlogsschip....... Tja dat krijg je als je een president hebt, die de Nobelprijs voor de vrede ontving....... Eerder besloot de VS haar kernraketten te renoveren en vernieuwen, waarop de Russen hetzelfde deden, al kregen die de halve wereld over zich heen, met de klacht dat Rusland aan agressieve machtspolitiek doet........ U hoeft niet te vragen welk regulier westers media orgaan, deze door de VS geïnitieerde en in uitvoering gebrachte agressieve machtspolitiek aan de kaak heeft gesteld of zal stellen.........Juist, die is er niet!

Northrop Grummar is ook de maker van het massamoord wapen Global Hawk, een drone die het 'uitstekend' doet, zowel wat betreft het aanrichten van bloedbaden, als op economisch gebied. De nettowinst van Northrop steeg het laatste kwartaal met maar liefst 9% tot 516 miljoen. De omzet bleef nagenoeg gelijk op 5,8 miljard dollar!!!! Northrop Grummar verwacht voor heel 2015 een iets hogere winst.

Voor meer berichten over/met het militair-industrieel complex, Lockheed Martin (nog zo'n doods industrieel, die o.a. de JSF moet gaan leveren rond 2050), JSF (een ware lobby soap!!), kernraketten, drones, VS buitenlandse beleid, Zuid-Chinese Zee en/of Nobelprijs, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten