Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 13 oktober 2015

Peter Solinger, ex-directeur Wooninvest, tot maximale straf veroordeeld......... 240 uur dienstverlening..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Werkelijk ongelofelijk!!! Gisteren werd de corrupte grofgraaier Peter Solinger eindelijk na 10 jaar veroordeeld voor fraude, intussen is een deel van de zaak ook nog eens verjaard!! Deze machtswellusteling en topgraaier heeft o.a. meer dan 2 miljoen bij elkaar gegraaid van zakenpartners (steekgeld) en heeft dat op een Zwitserse bank gezet....... Wat hij overigens niet bij de belasting opgaf, zoals u waarschijnlijk al begrepen had......

De rechtbank kwam met strafvermindering vanwege de lange duur van het proces, 10 jaar...... Dus je huurt een topadvocaat in, die na elke rechtsgang de zaak weet te traineren en daar wordt je dan op een later tijdstip voor beloond.....???? ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ook is de naam van Solinger wel erg vaak over de tong gegaan en dat is, zoals u weet, 'al genoeg straf', zo vond ook de rechter!!! Nee, niet als u tegen de lamp loopt en de bijstand voor een paar tientjes heeft oplicht, dan bent u zwaar de lul!!! (Het is tenslotte zo, dat u het goede voorbeeld moet geven, niet de graaiers aan de top.......)

Op het moment dat u wordt gepakt voor uitkeringsfraude, mag u in verhouding 100 keer strenger gestraft worden, om te beginnen staat u vrijwel direct onder curatele!!! En geld voor een advocaat heeft u niet, met een beetje geluk had u geld genoeg voor een rechtsbijstandsverzekering, waarmee u een goede advocaat kunt krijgen. Dan nog mag u hopen, dat u nog geld overhoudt, om de eigen risico's te kunnen betalen........

240 uur dienstverlening, kreeg deze megalomane lul, die een villa in Zuid-Frankrijk heeft gekocht, van het niet meer te achterhalen geld. Reken trouwens maar, dat hij met zijn onbeschoft hoge salaris al een kapitaal bij elkaar had geroofd!!!!

Klassenjustitie???? Jazeker!!!

Voor meer berichten met/over woningbouwverenigingen (woningcorporaties), fraude, klassenjustitie, topinkomens, bijstand, fraude, uitkeringsfraude, strafrecht, straffen, taakstraf en/of Wooninvest, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten