Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 12 oktober 2015

Rutte: we kunnen de hoeveelheid vluchtelingen aan........

Beste lezer: sluit uw ogen even en neem de dom grijnzende kop van de disfunctionerend VVD 'premier' Rutte in uw gedachten, bedenk daarbij dat hij op germaanse manier, zegt dat hij de chef van 't bureau is en er geen problemen zijn, wat betreft de opvang van het aantal vluchtelingen................................. ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat een achterlijke gladiool!!!

Dan nog even over de reis van Rutte naar de VS: Rutte heeft als 'chef' genoeg andere zaken aan z'n hoofd (ook bezoeken aan Coca-Cola), zo liet hij afgelopen vrijdag weten, waar hij aan toevoegde, dat er elke vrijdag in de ministerraad overleg plaatsvindt rond het 'vluchtelingenprobleem......' Terwijl hij in de VS nog durfde te zeggen, dat hij elk uur contact had met VVD wanprestatie Dijkhoff (dan heeft Dijkhoff bijzonder weinig kunnen slapen, gezien het tijdsverschil..... ha! ha! ha!)........

Uit eerder onderzoek bleek, dat het meegaan van het koningshuis op handelsmissies niets toevoegen aan die missies en derhalve geen extra inkomsten opleveren. Gegarandeerd dat hetzelfde geldt voor kabinetsleden en andere politici.... Tenzij men bedrijven daar gouden belastingbergen belooft in Nederland, zo zou de reis van Rutte naar de VS, ook met het doel gedaan kunnen zijn, om de grote bedrijven en de politiek daar te overtuigen, dat Nederland voor het TTIP verdrag zal tekenen........... Het zou me niet verbazen!!

Zie ook: 'Rutte roept op tot rust wat betreft de opvang van vluchtelingen....... ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten over/met Rutte, vluchtelingen, asielzoekerscentra, Middellandse Zee, Hongarije, fascisme, haatzaaien, angstzaaien en/of TTIP, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten