Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 16 oktober 2015

Koenders: Turkije moet EU vluchtelingen in land houden, krijgt 2 miljard en visumvrij EU inreizen......... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Turkije en de EU zijn tot overeenstemming gekomen: Turkije houdt de oorlogsvluchtelingen binnen de grenzen (op humanitaire manier.... ha! ha! ha!) en krijgt daarvoor 2 miljard van de EU. Bovendien mogen Turkse burgers zonder visum naar de EU reizen, zodat ze hun EU landgenoten bij de les kunnen houden, precies zoals Erdogan dat keer op keer doet......

De vluchtelingen zullen alsnog op grote schaal vanuit Turkije de EU binnen worden gesmokkeld, immers de Turken zitten niet te wachten op een paar miljoen vluchtelingen, waarvan het grootste deel in het land zal blijven..... Althans als ze daar een vooruitzicht hebben op een normaal leven en dat is praktisch uitgesloten, al is het alleen al vanwege de grote xenofobie in Turkije.......

De enorme PvdA flapdrol Koenders was vanmorgen rond 11.40 u. te horen op Radio1 met een 'mooi praatje' (voor de vaak) over dit verdrag. Zo zei hij o.a. dat er nog wordt onderhandeld, over de manier van opvang (fatsoenlijk) en het eventuele Turkse burgerschap voor vluchtelingen, die niet terug kunnen naar hun land...... ha! ha! ha! ha! ha! Het wachten is op een vlotte toekenning van de Turkse nationaliteit aan die vluchtelingen, dan kunnen ze zonder visum naar het gewenste EU land doorreizen!!

Voor meer berichten over/met vluchtelingen, vluchtelingenbeleid, Turkije, Middellandse Zee, vreemdelingenhaat en/of Koenders, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten