Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 12 oktober 2015

Neelie Kroes: "The How To Get There Summit........" ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

VVD kakzever Kroes is een door de media over een manke ezel getilde hufter, die in feite haar leven lang vooral één groot belang heeft gediend, haar eigen belang.... Het belang van de consument werd door Kroes bijzonder slecht gediend, in tegenstelling tot wat men u keer op keer wil laten geloven....... Daarnaast was ze grootlobbyist voor het bedrijfsleven. Het was ronduit een schande geweest, als zij niet was opgekomen, tegen de totale uitbuiterij door telecombedrijven!! Wel een grof schandaal is het feit, dat ze telkens weer, die telecombedrijven voor fikse periodes door liet gaan, met het heffen van diefstal tarieven. Met een bekakte grote bek, sprak ze haar ongenoegen uit tegen die bedrijven, terwijl ze deze bedrijven 'gewoon' nog een paar jaar door liet gaan met stelen........Alsof je een dief terechtwijst en dan zegt, dat hij weg moet zijn, als hij klaar is met z'n 'werk........'

Diezelfde Kroes maakt nu reclame voor 'the     how     to     get      there      summit', een symposium voor ondernemers, innovatie en 'starters' (ze zet zich sinds kort vooral in voor startende ondernemers, nee niet de gedwongen zzp'ers). Je weet niet wat je hoort, als je deze kaktrut de woorden 'the   how   to   get   there    summit' zuinigjes hoort uitspreken...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Zoals de regelmatige lezer wellicht weet: ik heb de pest aan reclames en als ze me heel snel irriteren, zeg ik daar 'iets' over op deze plek, op z'n zachtst gezegd stevige kritiek. Bij dit spotje van Kroes, lag ik al vanaf de eerste keer dubbel van de lach en vreemd genoeg blijft dat zo, zelfs na 20 keer!! Wat 'n belachelijke ouwehoer, ongelofelijk!!!

Zie ook: 'Neelie Kroes opgehemeld door 'prins' Constantijn........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

       en: 'Constantijn van Oranje en 'The How To Get There Summit...''

Voor meer berichten met/over Kroes, reclame, BNR zet je aan... (wezenloze reclame van deze Telegrofzender), Reclame Code Commissie en/of lobbyisten, klik op het desbetreffende label onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten