Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 24 oktober 2015

Putin heeft geprobeerd de Onderzoeksraad voor de Veiligheid te hacken.........

De Onderzoeksraad voor Veiligheid voelt al wat nattigheid rond het uiterst vreemde rapport, dat ze hebben uitgebracht over de ramp met vlucht MH17. Vandaar dat men hersenstormde met de vraag: hoe kunnen we geloofwaardiger overkomen? Na 10 dagen hersenstormen en -orkanen, o.l.v. kakzever en nitwit Joustra, was men er uit: zeg dat de Russen, beter nog Putin zelf, heeft geprobeerd om de servers van de Onderzoeksraad en van andere instanties, die zich met het onderzoek bezighielden, te hacken ..... 'Beetje vreemd', vindt u ook niet???

Alsof de Russen hebben willen inbreken met het doel de gegevens te veranderen, zodat de uitkomst niet automatisch de Russen (volkomen onterecht) als schuldige aanwijst...... Belachelijk! Beetje bij beetje komt er meer naar buiten en zelfs het CDA begint vragen te stellen over het gepleegde 'onderzoek', zoals waar zijn de radarbeelden, van de dag dat MH17 werd neergehaald...... Ik moet eerlijk toegeven, dat ik even stil werd, toen ik de uit de mond van een CDA kwast hoorde, er is nog hoop.......... Vreemd dat de Onderzoeksraad het niet vreemd vindt, dat de VS en Israël al tijdens het onderzoek inzage in alle 'geheime gegevens' hadden. Kijk als er nu één partij baat had bij foute uitkomsten van het totaal afhankelijke onderzoek, was het de VS wel, immers wat is er mooier, dan Rusland ongelofelijk zwart te maken, door hen de schuld van het neerhalen van een passagiersvliegtuig in de maag te splitsen?

Een korte samenvatting: terwijl de VS, middels de NAVO, een uitermate agressieve politiek voerde en voert in Oost-Europa, het tegen de afspraken met Gorbatsjov in (1991), verleggen van de 'NAVO grenzen' van Duitsland en Oostenrijk steeds verder oostwaarts, richting Russische. Toen de NAVO uiteindelijk aan de grens van Rusland stond, daar intussen al diverse raketbases had gebouwd (een raketschild zogenaamd tegen Iraanse raketten), bleef er nog één belangrijk stuk over, waar de NAVO geen voet aan de grond had: Oekraïne.

Eerst moest de democratisch gekozen regering van president Janoekovytsj van het toneel, deze liep niet blindelings achter de EU aan en onderhield goede banden met Rusland. De VS regisseerde de opstand en daarop volgende staatsgreep in Oekraïne, voorzag dit van verdere CIA hand en spandiensten, inclusief 4 miljard dollar, Waarmee de oorlog tegen de bevolking in Oost-Oekraïne een feit was, deze bevolking kwam in opstand tegen het afzetten van de mede door hen democratisch gekozen president. Uiteraard met de geweldige opzet van de NAVO (VS), dat Rusland zich de Krim niet zou laten afnemen door de prowesterse (neonazi) junta van Porosjenko, die na de staatsgreep in Kiev werd geïnstalleerd. Immers op de Krim bevinden zich voor Rusland uitermate belangrijke marinehavens: twee vliegen in 1 klap!!! Met andere woorden: de 'annexatie' van de Krim was allang voorzien door de NAVO, daarmee kon men Rusland als de agressieve en foute partij aanwijzen.......

Aangezien de junta van Porosjenko te weinig successen boekte tegen de opstandelingen (waaronder veel overgelopen officieren en soldaten van het Oekraïense leger) in Oost-Oekraïne, besloot men Rusland te beschuldigen van hulp aan de opstandelingen. Iets waar geen millimeter bewijs voor was, maar de propagandisten van de NAVO, de westerse politiek en de reguliere media brachten dit als onomstotelijk feit. Om Rusland nog verder te demoniseren, besloot men Rusland de schuld te geven voor het neerhalen van een westers passagiersvliegtuig, de rest is MH17 geschiedenis........

'Nu hebben de Russen dus de Onderzoeksraad voor Veiligheid gehackt............'

Voor meer berichten met/over MH17, vliegramp, Onderzoeksraad voor Veiligheid, Oekraïne, de Krim, Porosjenko, Janoekovytsj, raketschild en/of NAVO, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten