Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 16 oktober 2015

Koenders en Joustra willen dat Rusland het lamme MH17 rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid erkent....... ha! ha! ha! ha! ha!

PvdA praalhans en zwaar disfunctionerend minister van Buitenlandse Zaken, Koenders en drollenpoetser Joustra van de Onderzoeksraad voor Veiligheid, vinden beiden, dat Rusland niet moet zeuren en het uitermate lamme rapport van de Onderzoeksraad moeten erkennen als de waarheid........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Koenders stelde dat het onderzoek van de Onderzoeksraad naar het neerstorten van MH17, professioneel, onafhankelijk, degelijk en transparant was. Volgens hem werpen de Russen mist op, rond het onderzoek..... ha! ha! ha! ha! Joost Bosman, correspondent in Rusland, zegt dat er in Rusland wat betreft het onderzoek, al een jaar (in de media) wordt gehamerd op het feit, dat dit onderzoek niet onafhankelijk is....... Hé Bosman, in Nederland hameren de reguliere media er al vanaf het neerstorten van MH17 op, dat Rusland de enige dader kan en moet zijn!! 

Moet u nagaan: de Russen moeten een lam rapport erkennen, dat maar één uitkomst kan hebben: zij zijn verantwoordelijk voor het neerhalen van rampvlucht MH17...... Terwijl diezelfde Onderzoeksraad niet eens de moeite heeft genomen, de enorme berg aan bewijzen in te zien, die wijzen op de verantwoordelijkheid van de fascistenjunta in Oekraine, die MH17 neer lieten halen......

Zie ook: 
'MH17 proces hervat, de uitkomst is al klaar: de verdachten zijn schuldig' (en zie de links in dat bericht)

'MH17, een aantal feiten die u niet te horen krijgt van de reguliere media, of de politiek, die vooral anti-Russische propagande spuien, dag in dag uit......'

'David Jan Godfroid hoeft niet eens te zeggen, dat Rusland fout zit met MH17..........'

'MH17 en de Onderzoeksraad voor Veiligheid: een zorgvuldig en duidelijk (gemanipuleerd) onderzoek.........'

Voor meer berichten over/met MH17, vliegramp, Oekraïne, Rusland, Onderzoeksraad voor Veiligheid, Joost Bosman en/of Petro Porosjenko, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten