Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 26 oktober 2015

Scheffer 'praat' weer eens uit de nek, als we het Poolse standpunt maar onder ogen willen zien...... ha! ha! ha! ha! ha!

Scheffer, het zwaar over een paardendrol getilde PvdA orakel, deed gisteren 'Schuim & As' in Buitenhof. De presentator kondigde aan dat Scheffer de kranten had gelezen en het over Polen wilde hebben, daar er verkiezingen bezig waren en Scheffer daar ooit correspondent was geweest. Scheffer stelde in feite dat we de EU en de veiligheidskwesties in de EU* uit het Oost-Europees standpunt en dan m.n. het Poolse standpunt moeten zien.

Inderdaad Scheffer was in Polen gestationeerd geweest en daar had hij geleerd de zaken vanuit Pools perspectief te zien. De Polen zijn in de geschiedenis al een paar keer platgewalst, dus logisch dat zij de zaken in de EU anders zien dan wij...... Hij noemde Kapuscinski met wie hij ooit een geprek zou hebben gehad. Deze hield hem voor, dat Stalin (Rusland) en niet Hitler als eerste Oost-Polen binnenviel. Met andere woorden: voor Polen kan het gevaar maar van één kant komen en dat is uit het oosten. Scheffer vertolkt graag de algemene zienswijze, die ons dagelijks als hersenspoeling door de reguliere westerse media en westerse politici door de strot wordt geduwd, dus niets over westerse agressie en bijvoorbeeld het uitbreiden van de NAVO richting Russische grens, waar zoals gezegd de NAVO nu bijna aan alle Europese kanten voor staat. Natuurlijk snapt Scheffer wel, dat Polen de NAVO permanent met een fikse legermacht op haar grondgebied wil hebben. De laatste premier en zijn regering zijn immers trouwe lobbyisten van het militair-industrieel complex en verdienen zich ook behoorlijk scheel aan de wapenhandel en fabricage van wapens.......... Vergeet daarnaast niet, dat het Warschaupact een reactie was op de vorming van de NAVO door de VS.......

Nee, volgens Scheffer moeten we de zaak vanuit Pools standpunt zien met daaraan gekoppeld de geschiedenis.......... Jááááá de geweldige geschiedenis van pogroms tegen de joden en de vervolging van andere minderheden als de Roma en Sinti...... Nee, dat moeten we ons inderdaad goed blijven herinneren, als we nationalistisch (wat hij begrijpelijk vindt) fascistisch tuig aan het woord laten...... Dus laat ze zich daar maar lekker verweren tegen de komst van ook maar één vluchteling, met de nieuwe gisteren gekozen ultra rechtse regering en ach als dit zo nu en dan gepaard gaat met nazi insignes, een kniesoor die daar op let......... Datzelfde geldt overigens voor Hongarije. Men doet  nog wel eens druk over de Hongaarse vluchtelingen uit 1956, terwijl een groot deel van die vluchtelingen, zich bij de opstand als echte fascisten gedroegen en alles wat maar socialistisch rook aan de lantaarnpalen ophing, of op andere gruwelijke manieren afslachtte....... Zoals Hongarije al ruim voor de Duitse inval in Sudetenland en Polen, door fascisten werd geregeerd......  Dat gold overigens voor meerdere Oost-Europese landen, één van de redenen voor het inlijven van die landen bij de Sovjet-Unie na WOII.......

Scheffer herhaalde nog even de woorden van Verhofstadt (die was ook te gast in Buitenhof), waar hij stelde dat de EU de afstanden tussen Orbán (de fascistische Hongaarse premier) - Merkel en de afstand tussen Kaczynski (de Poolse fascist die gisteren de Poolse verkiezingen won) - Merkel, moeten overbruggen, daar we 'anders niet ver komen in Europa........' Ik ga er maar vanuit, dat Scheffer niet bedoelde, dat we ons net zo fascistoïde moeten gaan gedragen als Orbán en Kaczynski, al liep er wel even een koude rilling over m'n rug bij die woorden, zeker als je ziet wat Scheffer eerder al over vluchtelingen durfde te zeggen........ (Zie de 'links' onder dit bericht)

Eén ding is zeker: we moeten rekening houden met de (fascistoïde) gevoeligheden uit het oosten van Europa. Vluchtelingen wil ook Scheffer liefst niet zien, dus dat komt allemaal mooi uit!!!

* De 'Russische bedachte agressie versus de jarenlange agressie van de NAVO, dat nu op veel punten voor de Russische grens staat.

Zie ook: 'Paul Scheffer orakelt zich een slag in de 'vluchtelingen rondte'. Zandzakken voor de deur!!!'
      
       en: Paul Scheffer wil duurzame opvang......... OEI!!!

       en: 'Merkel heeft de grote toeloop van vluchtelingen gelokt met "Wir schaffen das..." AUW!!!'

Voor meer berichten over/met Paul Scheffer, vluchtelingen, vluchtelingenbeleid, fascisme, Polen, Kapuscinski, Hongarije, Orbán, EVP, vreemdelingenhaat en/of Fidesz (de fascistische partij van Orbán en de zusterpartij van het CDA in de EVP, voor het EU parlement), klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten