Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 17 oktober 2015

Opgepakte mensensmokkelaar blijkt hulpverlener........ AUW!!!!

Het gaat lekker in de EU als het gaat om vluchtelingen, in Bulgarije trekken de grenswachters tegenwoordig hun wapens, als ze vluchtelingen zien en schieten dan 'per ongeluk' een vluchteling dood, die niet snel genoeg luistert...... In Nederland is de Marechaussee druk doende met een jacht op mensensmokkelaars. Toen ik daar voor 't eerst over hoorde, een paar weken geleden, rezen me de haren al te berge, je kon het immers aan zien komen: mensen die vluchtelingen helpen, worden 'gewoon' aangemerkt als mensensmokkelaars!!!

En ja hoor: afgelopen woensdag werd met veel tamtam gemeld, dat de Marechaussee (militaire politie, die zich godbetert met gewone burgers mogen bemoeien) een mensensmokkelaar had gearresteerd. Gisteren maakte de vriendin van die 'mensensmokkelaar' bekend, dat haar vriend, een hulpverlener, die een vluchtelingengezin met een ziek kind hielp en hen in Nederland naar een opvangcentrum wilde brengen, was gearresteerd, als..... mensensmokkelaar!! De man is intussen vrijgelaten, zo meldde het bericht nog wel........ Dat had er godverdomme nog bij moeten komen, dat men deze man nog langer vasthield, of zelfs zou voorgeleiden!!!

Daarover gesproken: reken maar dat binnen niet al te lange tijd, mensen die vluchtelingen helpen, strafrechtelijk worden vervolgd.....

Voor meer berichten met/over vluchtelingen, vluchtelingenbeleid, mensensmokkel, asielzoekerscentra, Middellandse Zee, Hongarije en/of Marechaussee, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten