Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 23 oktober 2015

Bam gaat meebouwen aan nieuwe Britse kerncentrale..........

De Beurs.nl wist gisteren (met trots) te melden, dat BAM Nuttal (ha! ha! ha! ha!), de Britse infrabouwer van BAM en Kier Construction (ha! ha! 't kan niet op!) een opdracht van 275 miljoen euro hebben binnengesleept. Het betreft hier het voorwerk voor een nieuwe Britse kerncentrale, zo moet er 5,5 miljoen kubieke meter grond worden weggegraven en moet er een uitgebreid wegennet, plus 'complexe' terrasvormige terreinen worden aangelegd.
De nieuwe kerncentrale heeft de naam Hinkley Point C....... ha! ha! ha! ha! Hinkley is ook de naam van de figuur, die Ronald Reagan wilde vermoorden, maar daar 'jammerlijk' in mislukte......

Welke Nederlandse pensioenfondsen hebben aandelen BAM??? Daar hebben ze, mochten ze die hebben, al flink op verloren. Welke totaal idioot haalt 't in z'n zieke kop, nu nog kerncentrales te bouwen?? Jezus christus!!!

Nog een leuk feitje: de stroomprijs wordt in Groot-Brittannië verhoogd, om de exploitatie van deze doodscentrale en andere kerncentrales aantrekkelijk te houden.... Uiteraard is er ook in GB geen, of veel te weinig geld gereserveerd voor de afbraak van deze zieke centrales..... Zie wat dit betreft: 'Kerncentrales afbreken een hachelijke en uiterst kostbare zaak'

Zie ook: 'Hinkley Point C: EU keurt 21 miljard overheidssubsidie goed voor bouw kerncentrale..........'

Voor meer berichten over/met nieuwe kerncentrale, kernenergie, BAM, 'volksgezondheid en economie', Fukushima en/of Tsjernobyl, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten