Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 20 oktober 2015

AK partij misbruikt adressen van (Turkse) Nederlanders........

Ongelofelijk mensen, gistermiddag hoorde ik, dat de AK partij, de Turkse religieus-fascistische partij van Erdogan, Nederlanders van Turkse afkomst een dringend stemadvies voor de AK partij 'op de deurmat heeft gegeven.........' Het is nog niet bekend, hoe de AK partij aan die adressen kwam en er werd en wordt lustig op los gefilosofeerd, waar de woorden 'privacy schending' meermaals vallen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat er nog mensen zijn, die denken dat het huidige Turkije een gewone rechtstaat is, terwijl zelfs in die zogenaamde rechtstaten, de privacy op grote schaal wordt geschonden!!

Leuk om te weten hè, dat de lange arm van de religieus-fascistische AK partij tot in de huizen van Nederlanders reikt.......??!!! Ondertussen doet de EU haar best om het Erdogan zo goed mogelijk naar de zin te maken, gisteren liet een Turkse minister al weten, dat de beloofde 3 miljard voor opvang van vluchtelingen in Turkije niet voldoende is........ Denkt men in Brussel nu echt, dat de Turken straks wel netjes met vluchtelingen omgaan???? Bovendien zijn Merkel en een flink deel van de EU voor het versneld toetreden van Turkije tot de EU.... Ach wat maakt 't uit dat ze in Turkije de mensenrechten op grote schaal grof schenden, dat doen we binnen de EU ook al volop in een paar Oost-Europese leden, zoals Hongarije!! Voorlopig hebben de EU en Merkel (de Duitse premier was gisteren in Turkije), Erdogan een flinke duw in de rug gegeven, voor de komende verkiezingen in Turkije.......
Knettergek!!!

Voor meer berichten met/over Turkije, Erdogan, AK partij, HDP (Koerdische politieke partij), Koerden, mensenrechten, vluchtelingen en/of vluchtelingenbeleid, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten