Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 29 oktober 2015

China en de mensenrechten, daar is weinig mis mee, aldus 'hoogleraar' Zwart........ ha! ha! ha! ha! ha!

Afgelopen dinsdagmiddag was het weer eens zover, wat betreft het goed lullen van mensenrechtenschendingen: hoogleraar 'Rechten van de mens' (universiteit Utrecht), Tom Zwart was in de uitzending van Radio1 (rond 15.10 u.) te horen. Hier was hij in discussie met een woordvoerder van Amnesty, over de rechten van de mens in China. Uiteraard n.a.v. de handelsdelegatie, die met de belastinguitvreters W.A en Maxima in China is en de oproep van Amnesty om zoveel mogelijk aandacht voor de mensenrechten op te eisen tijdens deze handelsmissie.

Totaal zinloos aldus de hoogleraar Zwart, China trekt zich daar geen barst van aan en dat er zaken ten goede zijn gekeerd, heeft niets met buitenlandse druk uit het verleden te maken, bijvoorbeeld door acties als die van Amnesty International. Even later vertelde deze plork dat de politieke leiders in China wel van de executies af willen, maar dit niet hardop roepen, daar ze rekening houden met het Chinese volk, dat die executies eist........ Dat is nog maar zeer de vraag, 'maar goed......' Het bewijst wel degelijk, dat acties als die van Amnesty succes hebben, daar die politieke leiders (die ook bestuurders zijn) regelmatig in het buitenland vertoeven en dan wel degelijk met de protesten van mensenrechtenorganisaties te maken hebben.......... Wie wil er nu graag gezien worden als vertegenwoordiger van een inhumaan barbaars rechtssysteem???

Nee, Amnesty moet zich meer op China richten en niet vanaf de zijlijn roepen, zo kan je de woorden van Zwart samenvatten, dat werkt juist averechts aldus de jan joker!! Volgens Zwart moet Amnesty naar China en daar haar zaak bepleiten....... ha! ha! ha! ha! ha! Uiteraard voegde de Amnesty woordvoerder hem gepast toe, dat Amnesty het land niet inkomt...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ook zou Amnesty de publieke opinie moeten bespelen in China, aldus Zwart, die ook hier weer lik op stuk kreeg, van de Amnesty woordvoerder, die stelde dat er geen persvrijheid is in China. Let op mensen: de vak idioot vroeg hoe de woordvoerder dat wist...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Zij stelde dat dit toch wel als algemeen bekend mag worden geacht (in het westen, Ap), gezien alle berichten daarover in de media, zowel landelijk als internationaal (die laatste toevoeging > Ap). Even later kwam Zwart daarop terug, door te stellen, dat een onderzoek van Harvard (universiteit VS) aantoonde, dat het allemaal 'wel meeviel' wat betreft de persvrijheid in China....... Nogmaals de feiten spreken voor zich, jezus wat een hufter!!!

Volgens Zwart doet Koenders het goed op mensenrechtengebied...... Waarom vraagt u? Welnu: Zwart zei letterlijk over de aanwezigheid van Koenders in China: "Hij zal dat wel ter sprake hebben gebracht......." ha! ha! ha! ha! ha! ha! 'Zal wel', mensen is het niet om te janken, dat is hoogleraar!!!! Manke jezus op een lek houtvlot, wat een gek!!

Uiteraard is Zwart ervan overtuigd, dat de Olympische Spelen in China veel goed hebben gedaan voor de mensenrechten daar, terwijl het regime na de Spelen juist weer keihard optrad tegen politieke dissidenten, de pers en de sociale media.......

Voor meer berichten over/met mensenrechten, China, persvrijheid, onafhankelijke journalistiek (dat laatste hebben wij trouwens ook niet meer, als je de berichtgeving in de reguliere media ziet....), marteling, martelen en/of handelsbetrekkingen, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten