Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 6 oktober 2015

Softdrugs verkoopverbod voor buitenlanders is volgens de Hoge Raad niet discriminerend, daar het drugstoerisme tegengaat...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

In BNR Juridische Zaken afgelopen week (herhaling o.a. zondag na 18.00 u.), in het nieuwsoverzicht, de melding dat de Hoge Raad heeft geconcludeerd, dat het verkoopverbod, van softdrugs aan buitenlanders, niet discriminerend is. Als grond daarvoor voert de Hoge Raad een uitspraak van de EU rechter aan, die in 2010 concludeerde dat Nederland maatregelen mag treffen, die drugstoerisme tegen gaan........ Uiteraard werd die uitspraak gedaan op de klacht van overlastveroorzaking voor de bewoners in de grensstreken........ Dit terwijl die overlast voor deze bewoners, sinds de invoering van dat verbod, juist is toegenomen!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, je kan natuurlijk niet van de 'hoge rechters' verwachten, dat ze zich in de werkelijkheid van alle dag verdiepen!!

Door dit verkoopverbod van softdrugs aan buitenlanders, draait de politie in de grensstreken overuren, daar drugsrunners van de drugsmaffia in het gapende gat zijn gesprongen, dat door dit verbod is ontstaan. Deze drugsrunners gaven al overlast voordat het verbod werd ingevoerd, eerder waren dit meestal buitenlandse drugsrunners, maar nu zet men simpelweg lokale drugsrunners in, om buitenlandse softdrugs kopers op te vangen en hen alsnog de softdrugs te verkopen. 'Het leuke' is nu wel, dat die drugsrunners ook zo ongeveer alle bestaande harddrugs verkopen. Dat is niet onopgemerkt gebleven bij de lokale jeugd, die zich nu, intussen in het hele land kunnen 'verheugen' op een ruim aanbod van XTC, amfetamine, voor de wat beter bij kas zijnde gebruikers cocaïne (al was daar al geen gebrek aan in Nederland..) en heroïne. Hoewel men die laatste drug (super verslavend) eerst nog wel als monster bijna voor niets levert, waarna bij verslaving de hoofdprijs betaald moet worden (het 'pushen' van heroïne)...........

Wat de eerste 2 harddrugs betreft, XTC en amfetamine, daarover stelt de GGZ zorg in Nederland, dat zij met een grote hoeveelheid jongeren te maken hebben, die problematische gebruikers zijn geworden...... Gezien de uitspraak van de Hoge Raad, vinden de rechters, dat de overlast inderdaad is afgenomen......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Mensen, dat is het hoogste (echte) strafrecht in ons land...... Is het godverdomme niet om te janken???!!!!!

Voor meer berichten over/met 'alcohol en drugs' (een belachelijke scheiding, daar alcohol de harddrug is, die verreweg de meeste schade toebrengt, zowel direct, als indirect, zowel aan het individu, diens omgeving, als aan de maatschappij..), softdrugs, weedpas (= zoals u begrijpt: wietpas), politie-inzet, XTC, amfetamine, heroïne, harddrugs, verslaving, GGZ en/of Opstelten (die heeft Nederland van de laagste plaats gehaald, als het gaat om problemen door harddrug gebruik, met zijn grote inzet op het aanpakken van softdrugs en de invoering van de weedpas en daarmee de zorgkosten verder opgejaagd), klik op het desbetreffende label onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten