Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 16 oktober 2015

Turk die Armeense genocide ontkent, is volgens Europees Hof ten onrechte veroordeeld.........

Dogu Perinçek, een Turkse ontkenner van de Armeense genocide (letterlijk zei hij hierover, dat het een internationale leugen is), die door Zwitserland werd veroordeeld, daar het ontkennen van deze genocide in dat land, (terecht ?) verboden is, werd gisteren door het Europese Hof van de Mensenrechten (EHRM) in Straatsburg definitief vrijgesproken. Volgens het hof (gistermiddag Radio1 NOS nieuws van 15.00 u.) heeft de man recht op de vrijheid zijn mening te uiten. Wellicht is daar iets voor te zeggen.... Maar dan komt 't mensen: er is volgens het hof bovendien geen wetenschappelijke- en politieke consensus (overeenstemming), dat er inderdaad een genocide heeft plaats gevonden......... GGGVD!!!

Iedereen kan anno 2015 weten, dat deze genocide heeft plaats gevonden en op een uiterst barbaarse manier!!! Dat er 'wetenschappers' zijn de dit durven te ontkennen, terwijl de bewijzen voor het opscheppen liggen, is een gotspe. Wat betreft de politiek: Turkije ligt strategisch, vandaar dat men Turkije met zijden handschoenen aanpakt, als in dat land de mensenrechten op grove en grote schaal worden geschonden en omdat dit land de genocide simpelweg als leugen betitelt, willen veel (ook westerse) landen zich daar de vingers niet aan branden
Ongelofelijk!!!

Zie ook: 'Armeense genocide 24 april 1915'

Voor meer berichten over/met Armeense genocide, mensenrechten, vrijheid van meningsuiting en/of EHRM, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten