Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 15 oktober 2015

Samsom: soberheid (in opvang vluchtelingen) kan nuttig zijn, maar is geen afschrikwekkend middel....... ha! ha! ha! ha! ha!

Gisteren herhaalde PvdA oplichter Samsom in de Kamer, dat je de achterstelling van vluchtelingen, geen achterstelling mag noemen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! De neoliberale D66 pooier Pechtold, stelde dat er wel degelijk een ongelijke behandeling is te zien, waar het gaat om behandeling van vluchtelingen (met een status voor 5 jaar.... Ap), vergeleken met de 'gewone' Nederlander. 'Dat is de verkeerde klank, zo is het niet bedoeld', aldus Samsom..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nee, zo is het niet bedoeld, maar het is wel de praktijk!!! De echte bedoeling van Samsom was, het kabinet in het zadel te houden en de vluchtelingen rechten afnemen, daar de VVD dat eist en om de tegenstanders van normale opvang, bij de PvdA achterban, gerust te stellen........ Samsom durfde begin september nog te zeggen, dat hij een nacht wakker had gelegen, door de beelden van de 3 jarige Aylan, op een Turks strand.......

'Ongelijkheid creëren is niet wat we doen', aldus PvdA hufter Samsom...... ha! ha! ha! ha! ha! Zeggen dat je geen ongelijkheid creëert, is iets anders, dan het echt niet te doen, smerige oplichter!!

'Soberheid (in vluchtelingenopvang) als afschrikwekkend middel tegen de vluchtelingeninstroom, is niet de bedoeling', zo schutterde Samsom door. Waar hij vervolgde (let op!): 'soberheid kan wel nuttig zijn om een praktische oplossing te vinden op alle problemen.........' ha! ha ha! ha! ha! ha! ha!

Zijne VVD kwaadaardigheid, opperschoft Zijlstra durfde overigens te zeggen, dat vluchtelingen hier naar toe komen, voor borst- en ooglidcorrecties...... Als u na dergelijke leugens van PVV niveau nog gelooft, dat boevenpartij VVD een partij is, waar humaniteit nog enige rol van betekenis speelt, zou ik u willen verwijzen naar de psychiater....... Wat nog wel 'leuk was', uit de vuilbek van Zijlstra, was zijn uitlating, dat er nu eenmaal verschil van inzicht is (tussen de VVD zienswijze en die van de PvdA)........ ha! ha! ha! ha! ha! In feite wreef hij het met deze opmerking nog even flink wat zout in de open wond van Samsom en zijn waardeloze PvdA....

Samsom en Zijlstra benadrukten beiden, dat vluchtelingen met een verblijfsstatus niet worden achtergesteld........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Waar halen ze 't gore lef vandaan???!!!!!

Vluchtelingen worden straks afgescheept met € 250,-- per maand, waarbij de rest, zoals huisvesting, in natura wordt betaald....... Reken maar, dat de VVD en andere partijen, dat straks ook een goed plan vinden voor uitkeringsgerechtigden, die vanwege de hoge kosten en het lage inkomen, in gevaar dreigen te komen, wat betreft de rekeningen die ze moeten betalen....... 'Een praktische oplossing, om problemen te voorkomen......' Dat past dan weer volledig in het streven, de klassenmaatschappij van de 19de eeuw, verder te vervolmaken in onze tijd.....

Zie ook: 'Samsom vindt VVD / PvdA vluchtelingenbeleid niet ontmoedigend......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten over/met vluchtelingen, vluchtelingenbeleid, asielzoekerscentra, Middellandse Zee, Hongarije, Samsom en/of Halbe Zijlstra, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten