Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 17 oktober 2015

Loonsverlaging 'geen probleem' voor ouderen, mits het woord 'demotie' niet gebruikt wordt....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De Volkskrant meldde afgelopen vrijdag dat demotie (loonsverlaging) geen probleem is voor ouderen. De gezagsgetrouwe, afhankelijke neoliberale krant meldde dat oudere werknemers best bereid zijn een stap terug te doen, als dat werk daardoor korter of leuker wordt..............

Volgens de VK moet het dan wel voorzichtig gevraagd worden aan die werknemers, waar vooral het woord 'demotie' (loonsverlaging) vermeden moet worden....... ha! ha! ha! ha! ha! Dan komt het mensen: bijna 70% van de ouderen met een vermogen van € 100.000,-- of meer is bereid een stap terug te doen, op de hiervoor geschetste voorwaarden........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, de hoofdmoot van de ouderen heeft een vermogen van een ton of meer, nou goed??!!!! Het grootste deel van de 65 plussers leeft iets boven de armoedegrens, of daarop!!! Blijkbaar had de VK die kritiek voorzien, want zo meldt deze flutkrant, zelfs bijna 50% van de ouderen met een schuld is bereid die stap terug te zetten........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wijs mij één Nederlander aan, die het wel tof vindt, dat hij/zij, terwijl deze een schuld heeft, bereid is salaris in te leveren, voor wat dan ook!!! Laat mij die vragenlijst eerst maar eens zien!! Allemachtig wat een flut onderzoek!!!!

De Volkskrant werkt lekker mee aan het VVD/PvdA (en D666/CDA/'Christen'Unie/SGP) streven, de salarissen en arbeidsvoorwaarden voor ouderen sterk in te perken. Dat pleidooi houdt de Volkskrant uiteraard niet voor de topgraaiers van 60+, maar dat had u vast al begrepen!!! Het gewone volk moet en zal tenslotte werken, tot ze er dood bij neervallen, of er nu werk is of niet!!!

Voor meer berichten met/over demotie, loonsverlaging, arbeidsvoorwaarden, sociale hervormingen (mooie woorden voor het uitkleden van de werknemer en diens rechten), neoliberalisme en/of Volkskrant, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten