Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 16 oktober 2015

Paul Scheffer orakelt zich een slag in de 'vluchtelingen rondte'. Zandzakken voor de deur!!!

Ongelofelijk hoe de zogenaamde intellectuele 'opiniemakers' reageren op het 'vluchtelingenprobleem', zie wat dat betreft ook het blog van Stan van Houcke en diens opmerkingen aangaande de zwaar over een paardendrol getilde zakkenwasser en broodschrijver Mak*.

Gisteren was het weer eens de beurt aan Scheffer, u weet wel, de flapdrol van het 'multiculturele drama'. Hij was te gast bij BNR's volvette oliebol Hammelburg (na 15.30 u.). De oetlul (Scheffer) constateerde dat de vluchtelingen uit vroegere tijden, voor een groot deel werkloos zijn Uiteraard vertelde de hufter er niet bij hoe dat zo is gekomen, door te wijzen op het ongelofelijk domme beleid, dat al zo'n drie decennia t.a.v. vluchtelingen werd en wordt gevoerd. De mensen zaten veel te lang in asielzoekerscentra, scholing mocht niet, werken mocht niet (dat is nog steeds zo) en dan vindt Scheffer het vreemd, dat velen van hen, na doelloos hangen, werkloos zijn gebleven....... Waar je nog een vraagteken kan zetten, bij geschiktheid voor werk, van door oorlog getraumatiseerde mensen........ Voorts: door geouwehoer van Scheffer en anderen, wat je het best als angst- en/of haatzaaien kan kwalificeren (waar figuren als Wilders ronduit fascistenleugens ophangen), hebben werkgevers deze mensen liever niet 'in de tent.......'

Uiteraard is PvdA lid Scheffer voor 'vluchtelingenquota', maar niet alleen dat, hij wil ook een 'plafond', dus een maximaal aantal toe te laten vluchtelingen. Ik vraag me af, of Scheffer ook een 'plafond' wil aan westerse interventies her en der in de wereld, zodat er niet 'te veel' mensen op de vlucht slaan voor de gevolgen van die interventies, dan wel voor die interventies zelf, jezus wat een klootzak!! Voorts is Scheffer voor opvang in de regio, waar het westen dan wel moet betalen en bijspringen, waar we dan zelf 'onze vluchtelingen' kunnen selecteren en ophalen...... Kortom Scheffer is gewoon voor het smerige plan van zijne VVD kwaadaardigheid Zijlstra en PvdA oplichter Samsom!!!

Scheffer? Ach eens een hufter..........

* Zie o.a.: 'Vluchtelingenstroom 6'

Zie ook: 'Koenders: Turkije moet EU vluchtelingen in land houden, krijgt 2 miljard en visumvrij EU inreizen......... ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

        en: 'Merkel heeft de grote toeloop van vluchtelingen gelokt met "Wir schaffen das..." AUW!!!'

       en: Paul Scheffer wil duurzame opvang......... OEI!!!


Voor meer berichten over/met vluchtelingen, Middellandse Zee, Hongarije, Turkije, asielzoekerscentra, vluchtelingenbeleid, vluchtelingenquota, Scheffer en/of vreemdelingenhaat, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten