Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 29 oktober 2015

Zzp'er voor groot deel schijnzelfstandig stelt ZP Facts onbedoeld........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Op de Ondernemer.nl afgelopen dinsdag het bericht, dat het voor werkgevers niet uitmaakt, of ze een 36 of 40 uren contract met een zzp'er afsluiten. De kosten die een zzp'er met een 36 uren contract in rekening brengt, zijn dusdanig hoger, dat er amper, of geen verschil is. Zzp'ers met een 40 uren contract declareren maar 80% van de tijd, zo concludeert ZP Facts na een onderzoek......... ZP Facts spreekt zelfs over parttime en fulltime.......* ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Vandaar dat ik bij deze concludeer dat een heel groot deel van de zzp'ers schijnzelfstandig is, iets dat door organisaties als ZP Facts wordt ontkend!! Immers zzp'ers met maar 1 baas, zijn volgens Bartjens schijnzelfstandig en gezien het aantal uren, wordt het moeilijk om daar nog een andere baan/opdracht naast te hebben!! Daarnaast horen woorden als 'fulltime en parttime' bij een vast dienstverband!!

* Daar zou je beter kunnen spreken over deeltijd- en voltijdsbanen, echter de Engelse variant is al zo ingeburgerd, dat een groot aantal mensen  je glazig aanstaart, als je die woorden gebruikt........

Voor meer berichten over/met zzp, schijnzelfstandigen, flexwerk en/of uitbuiting, klik op het desbetreffende label onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten