Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 6 oktober 2015

Martijn van Dam probeert de PvdA iets roder te kleuren........ Helaas mislukt!!!

Het kleine keffertje van de PvdA, van Dam*, wil net als zijn partijgenoot, de valsrode zelfgebreide trui van de PvdA, Spekman**, het 'sociale gezicht van de PvdA laten zien..... ha! ha! ha! Dit in tegenstelling  tot al het geweld, dat mede door de PvdA over de arbeiders, de onderlaag, de ouderen, de gehandicapten en de chronisch zieken, werd uitgestort.....

De idioot van Dam hoorde een dag of tien geleden, dat jongeren ook eigenlijk geen zin hebben om door te werken tot hun 65ste of langer en bedacht dat een vierdaagse werkweek wel een goed plan was. Vier dagen van 9 uur, leuk voor diegenen die zwaar werk verrichten!!!*** Uiteraard moet daar wel voor worden ingeleverd, door werkgevers en werknemers, waar hij de werkgevers wel wat belastingvoordeel wil geven.... Althans zo stelde van Dam dit, terwijl er daadwerkelijk niets (of weinig)  verandert, immers we hebben allang een gemiddelde werkweek van 36 uur!! De uitlating van van Dam over inleveren, zal dan wel weer een verdere achteruitgang van het pensioen betekenen, maar daar lullen 'we' bij de PvdA niet over, gelukkig dat de FNV dat wel doet...... De PvdA is in Rutte 2 voortvarend bezig het pensioen uit te kleden, terwijl de pensioenvoorziening in de toekomst steeds verder onder druk komt!!

Maar leuk hè, zo'n voorstel, terwijl je 'als PvdA' eerst: -de arbeiders een flink deel van hun rechten afpakte, -de pensioenvoorziening voor die arbeiders steeds verder op achterstand hebt gezet en -ervoor hebt gezorgd, dat velen er al jaren geen stuiver bijkregen, waardoor ze met de inflatie, er alleen maar op achteruit zijn gegaan..... Wel loonsverhogingen en extra's voor de managers en de de rest van de topgraaiers (inclusief de politieke topgraaiers in Den Haag), maar dan zijn dan ook geen arbeiders, of werknemers met een witte boord, die het niet door hebben, maar eigenlijk ook maar arbeiders zijn..... Vervolgens biedt je ze een overjarig koekje van eigen deeg aan, jezus wat een lul die van Dam!!!

Moet u nagaan: terwijl de topgraaiers boven de 50 er elk jaar fikse bedragen bij krijgen, is de PvdA intussen zelfs voor loonsverlaging (demotie) van arbeiders in diezelfde leeftijdsgroep..........

* Niet de oude topgraaier, met die naam, die trouwens weg is bij de PvdA en nu als 'socialistische' landgoedeigenaar de gelederen van de SP heeft versterkt.

**    Zie: 'Spekman (PvdA) 'Rood tot na de dood...' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

 *** Waarvan de vrachtwagenchauffeurs nu al dagen van zelfs 11 uur per dag maken, een beroepsgroep die dan ook flink vertegenwoordigd is in het arbeidsongeschiktheidscircuit, hoewel men de regels heeft aangepast en je tegenwoordig bijna dood moet zijn, wil je nog afgekeurd worden...!!

Zie ook: 'Egbert de Vries, PvdA lid en voorzitter Federatie Amsterdamse Woningcorporaties, wenst de verkoop van sociale huurwoningen niet te stoppen............'

Voor meer berichten over/met werkweek, Martijn van Dam, Spekman, arbeidsvoorwaarden, loonsverhoging, pensioen, en/of FNV, klik op het desbetreffende label onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten