Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 14 oktober 2015

Uitstoot van 1990, was allesbehalve om jaloers op te zijn.....!!!

In alle energieakkoorden die worden gesloten, spreekt men over het terugbrengen van de uitstoot naar het niveau van 1990........ Alsof er in dat jaar weinig werd uitgestoten..... Ook toen was duidelijk, dat bepaalde zaken, zoals een gedeeltelijke opwarming van de aarde, niet meer terug te draaien was..... Wat is dat voor een idiote maatstaf??? Sterker nog, waarom slikken milieuorganisaties dat jaartal als zoete koek????

Gelukkig wordt er wat betreft de klimaatverandering en de luchtvervuiling, nu eindelijk ook op de gevolgen voor de volksgezondheid gewezen, al is het met mate...... Zogenaamde klimaatsceptici, die gelukkig steeds dunner gezaaid zijn* , vergeten even, dat de luchtvervuiling zorgt voor een enrom aantal vroegtijdige doden. Alleen in Nederland, overlijden jaarlijks rond de 18.000 mensen vroegtijdig (na een vaak akelig ziekbed) aan de uitstoot van auto's, waarbij door diezelfde uitstoot jaarlijks een groot aantal kinderen long- en/of luchtwegklachten oplopen..... Even ter vergelijking: aan roken overlijden jaarlijks 20.000 mensen vroegtijdig........... Dat zijn geen meerokers, terwijl het bij luchtvervuiling hoofdzakelijk om slachtoffers gaat, die wel ziek worden door toedoen van anderen..........

* Al zit bijvoorbeeld boevenpartij VVD nog bomvol met dergelijke onverantwoorde, kwaadaardige top-idioten, zoals hare psychopathische ploertigheid Schultz van Haegen.   

Voor meer berichten over/met energieakkoord, klimaattop, klimaat-sceptici, klimaatverandering, luchtvervuiling, CO2, stikstofdioxide, ultrafijnstof, kanker, Milieudienst Rijnmond (daar kan je klagen, als je stad 's nachts stinkt door de petrochemie, ook al 'zo lekker' voor de gezondheid) Greenpeace, Schultz van Haegen en/of Milieudefensie, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten