Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 19 oktober 2015

Dijsselbloem alweer op een leugen betrapt aangaande ABN Amro.........

Echt mensen, m'n oren lazerden spontaan van m'n kop, toen ik afgelopen vrijdag hoorde, dat ABN Amro waarschijnlijk 19 miljard zal opbrengen, als de bank naar de beurs zou worden gebracht...... PvdA oplichter en ladelichter Dijsselbloem, durfde ongeveer een half jaar geleden te zeggen, dat de bank echt naar de beurs moest,met het argument, dat we er dan nog 15 miljard voor krijgen, volgens Dijsselbloem, het hoogst haalbare bedrag............

Dat zet des te meer vragen, bij het zo snel naar de beurs brengen van deze bank, die dankzij de belastingbetaler met vele miljarden werd gered. Het verlies (voor de belastingbetaler) zou, als ik me niet vergis, rond de 15 miljard euro liggen...... Waarom die bank niet in staatshanden houden, het zou mooi zijn, als er een (wat meer) betrouwbare bank zou komen. Als het dan 'niet anders kan' (wat onzin is*) en de bank naar de beurs moet, laat dan de bank pas gaan, als de hele schuld aan het Nederlandse volk is voldaan, inclusief verlies aan rente enz.!!

Eén ding is duidelijk: de lamme reden, waarom de bank naar de beurs zou moeten, die Dijsselbloem ons gaf, klopt van geen kant!!! Het is dan ook zeer waarschijnlijk, dat Dijsselbloem met de 'petten' van minister en die van voorzitter van de Eurogroep, de pet van de Eurogroep op had en de andere landen een voorbeeld wilde stellen van hoe het hoort....... Kortom alweer moet Nederland de braafste in de klas zijn, ook al gaat dit ten koste van de belastingbetaler, ofwel het volk, dat Dijsselbloem als 'volksvertegenwoordiger' zou moeten dienen!!!

* Waarom mag de staat wel banken redden, die er een puinhoop van maakten en velen in diepe ellende hebben gestort, maar geen staatsbank aanhouden, een bank die echt het belang van de klanten (en daarmee het volk) zou dienen???

Zie ook: 'ABN Amro in de voor 'uitverkoop........' 'Precies op het juiste moment..........''

        en: 'Dijsselbloem brengt ondanks zijn leugen over de waarde, ABN Amro toch naar de beurs........'

Voor meer berichten over/met ABN Amro, bankencrisis, kredietcrisis, schuldenlanden (ook de Zuid-Europese landen, als Griekenland, kwamen door toedoen van de banken en het gebrekkige toezicht, zwaar in de problemen...) toezichthouder, Nederlandse Bank, Wellink (de CDA 'toezichthouder', die jarenlang afwezig was), Bos (de PvdA grofgraaier die persoonlijk meer dan 100 miljard aan belastinggeld in een diepe donkere put sodemieterde, de reden waarvoor u zoveel mocht inleveren de afgelopen jaren....), Dijsselbloem en/of ABN Amro MeesPierson ('klasse 1', voor de welgestelde klanten...), klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten