Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 6 oktober 2015

Bussemaker, haar beleid is zo 'geweldig', dat de rekentoets voor VMBO pas in 2020 wordt meegeteld, als bepalend voor het behalen van een diploma........

Hare PvdA leeghoofdigheid Bussemaker en haar sidekick, VVD superkleuter Dekker, doen het 'enorm goed' op Onderwijs. Zo goed dat een groot aantal oppositiepartijen een motie heeft ingediend, de regel dat de rekentoets voor het VMBO en de HAVO, als bepalend voor het behalen van een diploma*, niet komend jaar in te laten gaan. Dit daar er anders teveel leerlingen zullen zakken......... Bussemaker had eerder al laten weten, dat ze de rekentoets voor VMBO, als leidend voor het behalen van een diploma, pas in 2020 wil laten ingaan...... ha! ha! ha! ha! ha! Alleen op VWO niveau schijnt de invoering van deze bepaling voor volgend jaar, geen problemen op te leveren.......

Bussemaker en Dekker bewijzen nogmaals dat ze terecht een brevet van totaal onvermogen hebben behaald en dat in 3 jaar tijd!! Een prestatie van formaat!!

* Met andere woorden: met een onvoldoende voor rekenen: geen diploma, ook al zijn de andere cijfers voldoende.

Voor meer berichten over rekenen, onderwijs, VMBO, VWO, Bussemaker en/of Dekker, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

LET OP! Er is een grote fout in dit bericht geslopen, nadat op de radio en een paar sites gemeld werd, dat het om de VMBO zou gaan, waar pas in 2020, de rekentoetsregel zou worden ingevoerd, moet dit bij nader inzien het MBO zijn. Niet dat het daardoor minder schandalig is........ Mijn excuus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten