Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 6 oktober 2015

Bentveld (Vroege Vogels): "De tijd dat wij in Hilversum maar wat bepalen en maar wat uitzenden, is voorbij..." ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Afgelopen zondagmorgen in Vroege Vogels (Radio1), kondigde presentator Bentveld (u weet wel de figuur die het liefst het hele jaar de wereld rondreist, dat is namelijk goed voor 't milieu) aan, dat er gestemd kan worden op de 'nationale vogel'. Dit daar nationalisme hoogtij viert, in een periode dat de globalisering minder en minder wordt gepropageerd*. Daar voegde Bentveld aan toe: "De tijd dat wij in Hilversum bepalen en maar wat uitzenden is voorbij...... " ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Bentveld bedoelde dat de luisteraar dat bepaalt, wat uiteraard een leugen van formaat is, daar de programma coördinatoren dat bepalen...... Wat betreft zijn programma is dat de redactie, die het liefst elke week een jubileum viert en daadwerkelijk wekelijks een prijsvraag heeft...... Dat is om de luisteraars te lokken, zoals de 'Fenolijn', waar luisteraars zichzelf terug kunnen horen, dit is intussen over de drie uur van dit programma uitgesmeerd.........

Janine Abbring was geloof ik de 5de presentator die duo presentator was met Bentveld, deze is inmiddels opgestapt, daar ze het met haar andere werk te druk zou hebben. Ik wed echter, dat ze is gestopt, vanwege onenigheid, zo las ze Bentveld geregeld de les, deed wel haar 'huiswerk' en had meer en meer kritiek op de PvdA, wat ze niet onder stoelen of banken stak. Dat laatste is natuurlijk niet de bedoeling in een programma op de propagandazender van de PvdA............

Daarover gesproken: in het Vroege Vogels Nieuwsoverzicht rond 9.30 u., wel een positieve melding met PvdA trol en hufter Dijksma in de hoofdrol, echter niets over het bericht dat afgelopen week naar buiten kwam, waaruit bleek, dat Dijksma de ontheffing (vergunning) voor de zwanendrifters psychopaten en dierenbeulen Oostveen niet heeft ingetrokken..... Dit terwijl ze in mei dit jaar nog beloofde, onmiddellijk te zullen ingrijpen en die ontheffing in te zullen trekken. Ook is er nog geen begin gemaakt met wetgeving, dit zwanendriften geheel te verbieden, terwijl Dijksma dit toentertijd beloofde........ Zaken waarvoor dierenarts Saskia de Rooy zich heeft ingezet en inzet**.

* Globalisering zoals de grote bedrijven die propageren en via vrijhandelsverdragen als TTIP voor elkaar willen krijgen, zowel die bedrijven, politici, als de reguliere media gebruiken het woord 'globaliseren' niet meer..... Terwijl de antiglobalisten (gelukkig) doorgaan met hun acties en protesten. Dat zijn dan ook de echte globalisten, mensen die nadenken over het milieu, de klimaatverandering en daar actie op ondernemen. Mensen die het opnemen voor de vertrapten der aarde en die zich verzetten tegen de nieuwe inhumane, fascistoïde neoliberale orde. Een orde die juist het tegenovergestelde in rap tempo voor elkaar bokst (bijvoorbeeld met vrijhandelsverdragen als TTIP) en waarvoor alle solidariteit en humaniteit moet wijken....... (Voor meer berichten over TTIP en/of vrijhandelsverdrag, klik op het betreffende label, onder dit bericht).

** Zie: 'Zwanendrifter Oostveen spande kort geding aan tegen dierenarts Saskia van Rooy.......'

Voor meer berichten over/met Vroege Vogels, Menno Bentveld, Janine Abbring, Saskia de Rooy, Dijksma, Oostveen, zwanendrifters en/of dierenmishandeling, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten