Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 27 oktober 2015

Klokkenluiders: Ex-werknemers zijn verraders als zij aangifte doen van onregelmatigheden...........

De Ondernemer.nl bracht gisteren de kop: 'Ex-werknemer verlinkt MKB.....' Beetje vreemd dat MKB met hoofdletters, daar dit zou betekenen dat MKB Nederland hier mee te stellen heeft, terwijl het toch echt om mkb (midden- en kleinbedrijf) bedrijven gaat, maar dat terzijde. De toon was wel gezet met deze kop!!

De Ondernemer.nl vervolgde met de zin: 'Ex- werknemers zijn het grootste risico voor bedrijven met ongelicenteerde software......' (dat 'ongelicenteerde' m.z. 'ongelicenseerde', maar goed..). M.a.w.: als u de boel belazert moet u oppassen voor uw (kwaadwillende) werknemers...... Het grootste aantal meldingen (60%) hierover bij BSA/The Software Allience (BSA/TSA... ha! ha!) komt van ex-werknemers. Het werkelijke percentage ligt waarschijnlijk een stuk hoger, daar 25% van de meldingen anoniem worden gedaan....... Dat zouden dus zomaar klokkenluiders kunnen zijn, in de zin van werknemers, die nog werkzaam zijn, bij de frauderende werkgevers!!

Georg Hernleben (ha! ha! ha!), senior director (dat kan niet anders dan in het Engels, dat spreekt...) bij BSA/TSA stelde dat veel bedrijven niet op de hoogte zijn van het feit, dat ze illegale software gebruiken...... ha! ha! ha! ha! Vandaar dat die ex-werknemers dat doen als ze 'ex-werknemer' zijn, dit doen ze alleen omdat ze weten, dat ze anders een schop onder de bips kunnen krijgen, van een woedende (bewust) frauderende werkgever!!!

Die werkgevers moeten volgens Hernleben bewust gemaakt worden, van het feit, dat ze illegaal software gebruiken...... Vanaf deze plek zou ik de fraudeurs op willen roepen zich bij de uiterst irritante Hans Böhm en zijn UWV te melden, daar helpt men bedrijven software zo aan te passen, dat deze 'legaal' gebruikt kan worden (zoals het smelten van gestolen gouden sieraden)........ Ongelofelijk trouwens!!!

Intussen heeft de Ondernemer.nl deze klokkenluiders weggezet als een stel misdadigers die de belangen van het mkb schaden, misschien kunnen de boeven van Hofmann bedrijfsrecherche de bedrijven scannen op klokkenluider risico's........

Voor meer berichten over/met klokkenluiders, fraude, Hoffmann Bedrijfsrecherche, UWV en/of Hans Böhm, klik op het betreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten