Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 31 oktober 2015

Matthew Barzun, VS ambassadeur voor Groot-Brittannië, is trots op wat de VS wereldwijd presteert....... AUW!!!

Gistermiddag in 'Hardtalk' op BBC World Service (radio), de VS ambassadeur voor Groot-Brittannië, Matthew Barzun. Deze kwast heeft geen andere kwaliteit, dan stinkend rijk zijn en voor Obama's verkiezing en herverkiezing te hebben gedoneerd. Hier een 'opmerkelijke' uitlating van de 'ambassadeur': Barzun zei dat hij trots is op de VS en wat dat land wereldwijd doet op het gebied van de vrede en de democratie........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! x 500.000!!!

Wat een idioot: de VS brengt wereldwijd oorlog over miljoenen, slacht er enorme hoeveelheden mensen af en brengt i.p.v. democratie, chaos en instabiliteit!!! Om nog maar te zwijgen over het vernietigen van een enorm aantal gebouwen, huizen, nutsvoorzieningen, ziekenhuizen en een fiks deel van de infrastructuur, dat is weer goed voor de 'contractors' die als een stel parasieten achter de troepen aansjokken..........

Na die uitlating van Barzun kreeg ik een dermate hevige en lange lachaanval, dat ik de rest van het gesprek niet meer heb kunnen volgen...... Zoals u ziet, heb ik (voor sommigen jammer genoeg) e.e.a. overleefd.

Ongelofelijk wat een klootzak die Barzun!!!

Voor berichten over/met Afghanistan, Irak, Libië, Jemen, Oekraïne, Syrië, staatsterreur, terreur, democratie, illegale oorlog, CIA, opstand en/of staatsgreep (ook een 'fijne manier van doen', vaak gebruikt door de VS: een opstand op poten zetten en daarna een staatsgreep plegen, uiteraard met CIA hulp, zoals in Oekraïne...), klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten