Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 9 oktober 2015

Dijksma en de embryofabriek in Wichmond........ Zeg nee tegen deze nieuwe manier van dieren martelen!!

Internetmiljonair Kees van Koolen wil in Wichmond (Achterhoek) een megastal neerzetten voor 650 koeien. De koeien daar, kampioenen in melkproductie, zullen daar meermaals met hormonen worden behandeld, waarna men deze arme dieren een aantal keren kunstmatig insemineert, zodat wel tot 20 embryo's ontstaan..... Daarna worden deze embryo's uitgespoeld en verkocht aan een giga-boerderij van dierenbeulen in Brazilië, waar ze worden geïmplanteerd bij de koeien daar, zodat de überkoeien gigantische hoeveelheden melk produceren en in een nog veel grotere stal gehouden worden.....

De zoveelste onmenselijke schoft, die denkt ongestraft dieren op een schunnige manier te kunnen martelen........ De enorme hoeveelheid melk die koeien nu al geven, is allesbehalve goed voor de gezondheid van die dieren, maar dat interesseert de hedendaagse 'boer' niet.... Als de productie vermindert, laat de 'boer' het dier 'gewoon' slachten, waardoor de meeste melkkoeien de leeftijd van 6 jaar niet eens halen........

Ongelofelijk dat smeerpijp van Koolen een vergunning kreeg, voor deze manier van dieren martelen........ Ach ja, daar gaat PvdA trol Dijksma over, wat wil je???!!! Dit zal weer niet te horen zijn in Vroege Vogels a.s. zondag (Radio1), daar zorgt PvdA likker Bentveld wel voor!!
Trouwens over Dijksma gesproken, ik dacht toch echt, dat gebruik van hormonen in de veethouderij verboden was........

Mensen stop deze dierenbeulen: lees en teken de petitie van Compassion in World Farming (CIWF) a.u.b. en geef het door aan familie, vrienden en bekenden! Hier de link naar de petitie van Compassion in World Farming.

Voor meer berichten over überkoeien, dierenmishandeling, intensieve martelveehouderij, megastallen, dialoog megastallen, gigastallen en/of vleeseten, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten