Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 2 oktober 2015

Bouman stapt op vanwege het nieuwe stadium waarin de ramp met de Nationale Politie zich gaat voltrekken........ ha! ha! ha! ha! ha!

Gisteren kondigde Bouman, het opperhoofd met de koperen fluit van de Nationale Politie, zijn vertrek aan bij die Nationale Politie, hééééél toevallig precies op dezelfde dag, dat van der Steur zich voor zijn laatste blunders moest verantwoorden voor de Kamer......... ha! ha! ha! ha! Van der Steur zou daar o.a. ondervraagd worden over de rampzalige gang van zaken met diezelfde Nationale Politie, de vorming daarvan gaat een paar jaar langer duren en het budget wordt voor zo'n 100% overschreden........

Eerder stelde de arrogante regenteske kwast Bouman, dat wanneer iemand het beter kon dan hij (daar bedoelde hij zijn blunderen mee, wat betreft de Nationale Politie), die het maar moest overnemen. Uiteraard bedoelde hij daar niet het 'blunderen' mee, daar de enorme oetlul werkelijk dacht, dat hij een prestatie van formaat aan het neerzetten was en hij ervan overtuigd was, dat alleen hij 'de klus kon klaren...' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Op Radio1 (voor 10.30 u.) was Bouman te horen met zijn verhaal over het hoe en waarom. Wel 10 keer vielen de woorden 'moeilijk en ingewikkeld'. Een en ander heeft totáááááál niets te maken met alle kritiek op zijn functioneren, of enige politieke dwang, zo liet de paljas weten...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Behalve dat Bouman een enorme kluns is, kan hij dus ook liegen dat het gedrukt staat!!!

Ook de vorming van de Nationale Politie staat niet ter discussie, aldus Bouman, dat is wel duidelijk geworden uit het rapport van Rinnooy Kan, waar je volgens zeggen van Bouman louter positieve zaken over zijn eigen functioneren in kan vinden, althans dat zou je denken, zijn woorden beluisterend.... Het rapport van Kan, komt uit een onderzoek, dat duidelijk met de opzet werd gestart, om de vorming van de Nationale Politie veilig te stellen. Dit daar er teveel commentaar was, uit de politiek, de media, het publiek, plus de politie organisatie en bepaald niet alleen van de 'gewone agent' op straat....... Met andere woorden: Bouman was niet meer te handhaven!!!

Van der Steur liet gisteren weten het besluit van Bouman moedig en wijs te vinden....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Alsof het voor hem nog een verrassing was en Bouman niet allang al z'n krediet had verspeeld binnen de politie organisatie. Volgens van der Steur trad Bouman terug omdat hij vervroegd met pensioen wilde gaan..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Zelfs dat had de kwezel niet met Bouman doorgesproken, want deze zei er niet over te piekeren met pensioen te gaan, al wil hij nu buiten de politie gaan werken (waarschijnlijk is hem al een dik betaalde baan elders aangeboden). Daarover gesproken: die Bouman kreeg meer dan het ministerssalaris, omdat hij het waard zou zijn....... ha! ha! ha! ha! Buiten dat dit natuurlijk gelul van een dronken aardbei was, verdienen zelfs de ministers van de laatste 50 jaar niet, wat zij voor hun prutswerk betaald kregen en krijgen, de helft daarvan was nog te veel geweest en is ook voor het huidige prutswerk veel te veel!!!

Marcouch, de PvdA schaam Marokkaan, die zelf uit de politie komt, liet weten dat hij grote bewondering heeft voor de 'geweldige inzet' van Bouman....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Met nog zo'n 'inzet' zit Nederland binnen de kortste keren aan de grond, als het om politiewerk gaat, werk dat nu al aan veel twijfels onderhevig is!!!! Als PvdA kloot liet Marcouch weten dat hij groot respect heeft voor de beslissing van Bouman om op te stappen.... ha! ha! ha! ha! Alsof Bouman nog een andere keus had!!!

Diverse andere politici lieten een zelfde soort lulverhaal horen over Bouman, daarmee aangevend, dat ze zelf ook totaal incapabel zijn voor hun functie! Jééééézus!!!

Voor meer berichten met/over Bouman, van der Steur, Rinnooy Kan, Ahmed Marcouch, en/of Nationale Politie, klik op het betreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten