Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 2 oktober 2015

Baarsma (o.a. SER): zzp'ers zijn volwassen werkgevers....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De over een keeshond getilde neoliberale helleveeg, Baarsma, die godbetert deel uitmaakt van de SER (wat veel over die organisatie zegt, onthoudt u dat!), durfde op 9 september jl. in het Economen Panel op BNR te zeggen, dat zzp'ers volwassen werkgevers zijn en als zodanig moeten worden behandeld. Daar wilde deze inhumane feeks meteen even mee gezegd hebben dat er teveel regels zijn voor zzp'ers: dus geen verplichte pensioenopbouw, geen verzekering voor arbeidsongeschiktheid en al helemaal geen regels die in acht moeten worden genomen, voor de arbeidsveiligheid en dergelijke zaken. Als het fout gaat, draait de belastingbetaler maar op, ja toch????!!!!

Ook hypotheekverstrekking voor flexibele werkkrachten als zzp'ers moeten vereenvoudigd worden. Hoewel deze supertrut de hele krediet- of bankencrisis niet aan zag komen, roept ze nu in feite, dat we de oorzaak van die crisis, het onverantwoord krediet vertstrekken, zo snel mogelijk weer groots ter hand moeten nemen......... ha! ha! ha! ha! ha! Deze neoliberale psychopaat adviseert (via de SER) het kabinet!!!

Kortom Baarsma wil het liefst onze maatschappij zo snel mogelijk omvormen tot een inhumane neoliberale maatschappij, zoals die in de VS .........

Verder liet hare kwaadaardigheid Baarsma weten, dat de ongelijkheid klein is in Nederland en er derhalve geen reden is, daar iets aan te doen........ Maakt 't uit dat er mensen zijn, die niet rond kunnen komen van hun veel te lage inkomen en er tegelijkertijd legio mensen zijn, die een auto rijden, die wat betreft de kosten, per maand het inkomen van deze arme Nederlanders ver overtreft, normaal toch???? Hoe bedoelt u, 'een kleine ongelijkheid???' En die 4 miljoen mensen die tegen-, op-, of onder de armoedegrens leven, hebben gewoon vette pech, hadden ze maar een beter stel hersenen moeten hebben en in een 'beter milieu' geboren moeten worden!!! Logisch toch??!!!

Voor meer berichten over deze helleveeg, of de andere zaken in dit bericht, klik op de volgende labels onder dit bericht: Baarsma, zzp, arbeidsvoorwaarden, loonsverlaging (voor veel zzp'ers, die dat gedwongen zijn, betekent dit een achteruitgaan in inkomen), armoede, huisuitzetting, faillissement, bijstand, gehandicapt, ouderenzorg (die is zo ver is  uitgekleed, dat mensen vervuilen en zich niet meer goed verzorgen, daar ze geen hulp krijgen en deze niet zelf kunnen betalen) hypotheek, hypotheekschuld, kredietcrisis (ook bankencrisis genoemd), bankencrisis en/of klassenmaatschappij, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten