Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 2 oktober 2015

Van der Steur viel behoorlijk door de mand, hij had sinds zijn aantreden niet gehoord over het nemen van foto's van Volkert van der Graaf, alleen zijdelings in een andere zaak...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

In het Radio1 nieuws van gistermiddag 15.00 u. het bericht n.a.v. het ondervragen in de Kamer van van der Steur, omtrent de blunders van deze VVD nitwit, dat zijn ministerie en andere aan dat ministerie gelieerde organisaties, al maanden op de hoogte waren, van de foto's, die van Volkert van der Graaf zouden worden genomen. Tegelijkertijd zei deze opgeblazen ceremoniële kwast, dat sinds hij op het ministerie van Veiligheid en Justitie zat, hij niets had gehoord over de zaak van der Graaf...... Hoewel, van der Steur vertelde wel, dat in een andere zaak werd gesproken over het foto's nemen van van der Graaf, maar daar had hij niet op doorgevraagd........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! allemachtig wat een leeghoofd..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Zie ook: 'Rutte stelt dat de positie van van der Steur niet in gevaar is, na diens 'leugen' in de Kamer, dat het OM pas 1 dag voor de foto van Volkert van der Graaf op de hoogte was gesteld......'

       en: ''Teeven bonnetjesaffaire': VVD alweer te boek als onverantwoorde boevenpartij en misdaad lobbyisten!'

       en: 'Van der Steur alweer in opspraak: hij wilde eigen blunders geheim houden........ ha! ha! ha! ha! ha!'

       en: 'Van der Steur: alweer in de fout!!'

       en: 'Van Baalen: Het is al 15 jaar gedonder op Justitie......... OEI!!!'

       en: 'Van der Steur, alweer dikke fouten en toch mag deze mislukte minister en regent blijven zitten.........'

Voor meer berichten over/met Volkert van der Graaf, van der Steur en/of ministerie van Veiligheid en Justitie , klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten