Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 4 juni 2022

Oekraïne: om Rusland te straffen haalt Joe Biden de banden aan met de reli-fascistische dictatuur Saoedi-Arabië..... ha! ha! ha! ha!

Donderde gistermorgen met een klap van m'n stoel toen ik het begin van het op die dag nieuwste bericht van Caitlin Johnstone las >> Joe Biden gaat naar Saoedi-Arabië (S-A) om deze reli-fascistische terreurstaat en dan met name massamoordenaar Mohammad bin Salman (MBS) te vragen mee te helpen met de economische oorlog tegen Rusland..... ha! ha! ha! ha! ha! Biden zij tijdens zijn verkiezingscampagne in 2020 dat hij als president MBS ter verantwoording zou roepen voor de moord op Khashoggie, echter tot op de dag van vandaag is daar niets van gebleken, nu gaat hij dus zelfs de banden aanhalen met deze opperploert >> ach ja eens een leugenaar..... Meermaals heb ik erop gewezen dat wat terreurstaten als Saoedi-Arabië en Israël flikken oneindig veel verder gaat dan wat Rusland noodgedwongen in Oekraïne doet, om nog maar te zwijgen over de grootschalige terreur die de VS over een groot deel van de wereld heeft uitgeoefend en uitoefent, niet voor niets is de VS de grootste terreurentiteit ter wereld..... 

Het soennitische S-A is al jaren bezig met het uitvoeren van een genocide op de sjiitische bevolking van Jemen, een genocide waaraan de VS grootschalig heeft meegedaan al onder de Obama administratie toen vicepresident Joe Biden als één van de hoofdverantwoordelijken de deelname van de VS heeft gestimuleerd..... Alhoewel de steun is teruggebracht, helpt de VS nog steeds mee aan die genocide, af en aan zelfs met militairen op de grond en drones plus raketten in de lucht, maar ook met het handhaven van een zeeblokkade voor gebieden die in handen zijn van de Houthi rebellen die de sjiitische bevolking proberen te beschermen, waarbij ook de VS schepen met humanitaire hulpgoederen tegenhoudt en wegstuurt......

Caitlin haalt de mooie sarcastische woorden aan die te vinden zijn in een Twitterbericht gepost door (echt) onafhankelijk journalist Richard Medhurst van afgelopen donderdag 2 juni met de woorden: "De EU heeft zojuist letterlijk olie uit Rusland verbannen (daarmee de acties van de VS nabootsend) omdat ze geen geld willen geven aan een 'dictator'. Daarom reist Biden binnenkort naar Saoedi-Arabië in een poging om de energieprijzen omlaag te krijgen, (S-A) wat een levendige democratie is zoals jullie allemaal weten....." ha! ha! ha! ha!

Zelf komt Caitlin trouwens ook met fiks sarcastisch commentaar waar ze begint met een uitspraak in The Guardian: de reis (van Biden) heeft zijn behoefte voorrang gegeven om de prijs van olie naar beneden te krijgen en daarmee Rusland te straffen voor de invasie in Oekraïne, dit gaat nog voor op zijn (Biden) standpunt over mensenrechten...... Dus om Putin te straffen voor zijn 'oorlogsmisdaden' en zijn aanval op vrijheid en democratie, zal Biden een bezoek afleggen aan een tirannieke oorlogsmisdadiger wiens land geen vrijheid noch democratie kent..... ha! ha! ha! ha! ha!  

Caitlin vervolgt met te zeggen dat Washington haar korte diplomatiek moment heeft met een regering die een vreselijke oorlog voert tegen Jemen, terwijl het intussen elke schijn van mensenrechten thuis onderdrukt om Putin meer effectief te straffen voor het voeren van een 'vreselijke oorlog tegen Oekraïne', die zoals ons verteld wordt vrijheid en democratie bedreigt in het hele westen..... ha! ha! ha! ha! ha! (excuus voor m'n gebrekkige vertaling)

Advocaat, onafhankelijk journalist en schrijver Glenn Greenwald zegt het zo: "De Biden administratie (regering) is van plan om openlijk eer te bewijzen aan één van haar naaste bondgenoten, één van de meest moordzuchtige tirannen op de planeet, de Saoedische kroonprins (MBS), terwijl deze administratie de 'Amerikanen' overtuigt dat het motief om oorlogen uit te vechten het beschermen is van vrijheid en democratie....." ha! ha! ha! ha! 

"Als onderdeel om steun te krijgen voor de grote oorlog voor 'vrijheid' in Oekraïne, zal Biden deze maand Saoedi-Arabië bezoeken, het grote baken van democratie. Wat is een kleine moord en scheiding van lichaamsdelen (van Khashoggi, Ap) tussen vrienden?" Zo luidde een Twitterbericht van Joseph Kishore. (socialistisch activist en schrijver)

Waarna Caitlin nog met een vette sarcastische tekst komt: inderdaad men verwondert zich of Putin het hele conflict niet kan oplossen door een paar massa onthoofdingen te organiseren en het lichaam van een Washington Post journalist uit elkaar te halen met een bottenzaag om zo aan de goede kant van de VS te belanden. Vergeet niet dat Saoedi-Arabië onlangs een massa executie heeft uitgevoerd*, die amper de westerse media en al helemaal de westerse politiek niet haalde, daar men te druk was met valse anti-Russische propaganda..... Ach westerse politici houden al lang angstvallig de mond over wat S-A allemaal flikt, de handelsbelangen met die reli-fascistische terreurstaat zijn eenvoudig veel te groot....... 

Aan de andere kant kan men in het westen de vuilbek niet houden over wat Rusland in Oekraïne zou doen, terwijl dat niet in de schaduw kan staan van wat S-A allemaal uitvreet** : afgelopen week werd een minister van Oekraïne ontslagen omdat ze overduidelijk had gelogen over het seksuele misbruik door Russische militairen van o.a. kinderen, waarbij opperhufter Zelensky, die zich het laatste half jaar heeft omgetoverd tot dictator, zelfs keihard loog dat Russische militairen een baby zo hadden verkracht dat deze overleed.... Deze berichten worden in het westen nog steeds herhaalt, ondanks dat de andere leden van de Zelensky dictatuur dit zelfs te ver vonden gaan...... Onder andere de BBC, BNR en Radio1 blijven dit bericht af en aan herhalen.....

Met de enorme propaganda waarmee de westerse bevolkingen worden gehersenspoeld moet men de idee krijgen dat het in Oekraïne om een strijd tussen goed en kwaad gaat, vrede versus tirannie, democratie versus autocratie, waarbij de VS uiteraard tot de goede kant behoort, echter de waarheid is dat de VS in Oekraïne een proxyoorlog voert tegen Rusland en dat met dezelfde reden waarom de VS vriendschappelijke banden onderhoudt met S-A: omdat dit handelen het eigen belang van de VS ten goede komt, aldus Caitlin en daar valt geen spelt tussen te krijgen......

Het voorgaande is het hele verhaal zo stelt Caitlin volkomen terecht, de vrijheid en leven van Oekraïners interesseert de VS geen ene zier, het is de VS te doen om geostrategische Euraziatische hegemonie en om dat doel te bereiken zou de VS met veel plezier elk Oekraïens leven verbranden...... 

Nog even dit: zoals eerder al gemeld wordt China steeds meer gedemoniseerd, vanmorgen hoorde ik dat zijn kwaadaardigheid Blinken China weer eens beschuldigt van mensenrechtenschendingen, dit bij 'zijn herdenking' van de slachtpartij op het Tiananmenplein op 4 juni 1989. Ongelofelijk dat deze tophufter als VS minister van buitenlandse zaken en daarmee tevens als oorlogsmisdadiger nog met z'n vieze bloederige fikken een ander land durft te beschuldigen van mensenrechtenschendingen, terwijl de mensenrechten in de VS dag in dag uit op grote schaal worden verkracht........ 

 

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])

(als je het Engels niet machtig bent, zet dan de tekst in Google translate om in Engels door in het menu op Engels te klikken, waarna je weer kan klikken op die vertaalapp en je bovenaan in het menu Nederlands ziet staan, klik daarop en de hele tekst staat in het Nederlands, de vertaling is van een redelijk goede kwaliteit.)

 

Biden’s Visit To Saudi Arabia Exposes The Ukraine Narrative For The Sham It Is

Caitlin Johnstone

Jun 3


In a major walkback from his campaign pledge to make Saudi Arabia a "pariah" for human rights abuses like the assassination of Jamal Khashoggi, President Biden will reportedly visit Riyadh with the goal of persuading Crown Prince Mohammed bin Salman to help the US alliance win its economic war against Russia.

The Guardian tells us the trip "suggests Biden has prioritized his need to bring oil prices down and thereby punish Russia for its invasion of Ukraine, over his stand on human rights."

So in order to punish Vladimir Putin for his war crimes and his assault on freedom and democracy, Biden will be courting a tyrannical war criminal whose country has no freedom or democracy.

Washington will be ending its brief diplomatic dry spell with a government that has been waging a horrific war against Yemen while suppressing any semblance of human rights at home in order to more effectively punish Putin for waging a horrific war against Ukraine which we're told threatens freedom and democracy throughout the western world.

I am not the first to note the risible irony of this development.

The EU literally just banned oil from Russia (mimicking the United States' actions) because they don't want to give money to a "dictator". So Biden is travelling soon to Saudi Arabia to try and bring energy prices down-- which is a vibrant democracy, as you all know.

"The Biden Administration is openly planning to pay homage to one [of] its closest allies -- one of the most despotic and murderous tyrants on the planet, the Saudi Crown Prince -- at the same time it convinces Americans its motive for fighting wars is to defend freedom and democracy," tweeted Glenn Greenwald.

"The EU literally just banned oil from Russia (mimicking the United States' actions) because they don't want to give money to a 'dictator'. So Biden is travelling soon to Saudi Arabia to try and bring energy prices down-- which is a vibrant democracy, as you all know," tweeted Richard Medhurst.

"As part of mobilizing support for the great war for 'freedom' in Ukraine, Biden will be visiting the great beacon of 'democracy,' Saudi Arabia this month. What's a little murder and dismemberment between friends?" tweeted Joseph Kishore.

Indeed, one wonders if perhaps Putin could settle this whole conflict by staging a few mass beheadings and dismembering a Washington Post reporter with a bone saw to get on America's good side.

A lot of people talk about the "hypocrisy" of the US empire, as though being hypocritical is the issue. But the complete lack of moral consistency in US imperial behavior is noteworthy not merely because of hypocrisy: it's noteworthy because it shows the US empire has no morality.

Despite the astonishing deluge of propaganda and brazen government disinformation we're being blasted in the face with painting the war in Ukraine as a fight between good versus evil, freedom versus tyranny, democracy versus autocracy, the truth is much less flattering to the imperial ego. In reality, the US is waging a proxy war in Ukraine for the exact same reason it is friendly with Saudi Arabia: because it advances its own interests to do so.

That's it. That's the whole entire story. The US doesn't care about Ukrainian freedom or Ukrainian lives, it cares about strengthening its Eurasian geostrategic hegemony, and it would cheerfully incinerate every Ukrainian alive in order to accomplish that goal.

Grave mistake to go to Riyadh for this meeting. Not likely to get lasting gains while incurring risks and undermining values.

President Biden is expected to meet with Crown Prince Mohammed bin Salman when he visits Saudi Arabia this month. nytimes.com                                                    Biden to Travel to Saudi Arabia, Ending Its ‘Pariah’ Status

A lot of commentators like to say the US government's intimacy with Saudi Arabia undermines American values, but that's not true at all. The US isn't undermining its values by cozying up with Saudi Arabia, it is perfectly honoring and representing its values.

One only believes the US is undermining its values by partnering with Saudi Arabia if one assumes that US values include freedom, democracy, justice and peace. This is not an acceptable thing for a grown adult to believe in 2022. US values in the real world are domination and global power. That's it.

Really if you think about it Saudi Arabia is just a more honest version of the United States. Its tyranny is right out in the open instead of being sneakily disguised under inverted totalitarianism. Its oligarchs and its official government are all the same people. It never tries to pretend its wars are "humanitarian" in nature. And when it wants to murder an inconvenient journalist it simply does so instead of dishonestly framing it as an espionage case.

In truth, when you look at its overall behavior on the world stage, the US is far more murderous and tyrannical than either Russia or Saudi Arabia . Pretending that Biden is lowering the United States beneath its values by visiting Saudi Arabia is highly flattering to the US. If anything, it's the other way around.

______________

My work is entirely reader-supported, so if you enjoyed this piece please consider sharing it around, following me on FacebookTwitterSoundcloud or YouTube, or throwing some money into my tip jar on Ko-fiPatreon or Paypal. If you want to read more you can buy my books. The best way to make sure you see the stuff I publish is to subscribe to the mailing list for at my website or on Substack, which will get you an email notification for everything I publish. Everyone, racist platforms excluded, has my permission to republish, use or translate any part of this work (or anything else I’ve written) in any way they like free of charge. For more info on who I am, where I stand, and what I’m trying to do with this platform, click here. All works co-authored with my American husband Tim Foley.

Bitcoin donations: 1Ac7PCQXoQoLA9Sh8fhAgiU3PHA2EX5Zm2

=============================================== 

Zie: 'Massa executie van 81 mensen in Saoedi-Arabië: aandacht in (hysterische) westerse media nul komma nada!!' Die media waren zoals de afgelopen maanden te druk met het maken van valse anti-Russische propaganda!! 

** Vergeet hierbij niet dat Saoedi-Arabië verantwoordelijk is voor het financieel en militair steunen van terreurgroepen als ISIS en Al Qaida (letterlijk zijn deze 2 in Syrië en Irak niet alleen door S-A maar ook meermaals door de VS gesteund, bewijzen te over!!) 

Voorts zie: 'Aanslag basisschool Texas: de grootste wapenlobbyist ter wereld roept in de VS op deze lobby definitief te stoppen'

'Google wil 'cloud centrum' bouwen in Saoedi-Arabië......' (en zie de links in dat bericht!!)

'VS verdiept de proxyoorlog tegen Rusland: Biden destabiliseert Europa verder met geavanceerd raketsysteem voor Oekraïne....'

'VS 'lost Oekraïens nazi-probleem op' door aanpassing van Azov logo en dat van andere nazi-bataljons'

'Oekraïne: 'Russische militairen verkrachten baby's''

'Turkse terreurdictatuur chanteert NAVO over toelating Zweden en Finland' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!)

'Media en denktanks in de VS bereiden het volk voor op oorlog met China' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!)

'Oekraïne: Biden toont zich één van de slechtste presidenten ooit, hij had de oorlog kunnen voorkomen'

'Oekraïne: de VS was in staat deze oorlog te voorkomen, alleen al door Kiev te beschermen tegen nazi's'

'Joe Biden wil financiële hulp t.b.v. VS burgers, die werden getroffen door COVID maatregelen, gebruiken voor proxyoorlog tegen Rusland'

'9 mei de herdenking in Rusland van de overwinning op nazi-Duitsland en de dood van 27 miljoen Russen, terwijl Duitsland Rusland de les leest' (!!!!)

'Truth on Ukraine. Glory to WHAT?' (!!!!)

'YouTube online censuur van o.a. video's die aantonen dat de situatie in Oekraïne heel anders is dan voorgesteld in het westen'

'4 mei 2022: dodenherdenking en verkregen vrijheid' (!!!!)

'Oekraïne: paus Franciscus noemt de oorlog daar een macabere achteruitgang van de mensheid......' Lees wie het zegt.... ha! ha! ha! ha!

'Oekraïne: een rondgang in uiterst hypocriete westerse anti-Russische propaganda' (!!!!)

'Bob Rae (Canadese ambassadeur VN) vindt dat Rusland en de VS het vetorecht in VN Veiligheidsraad moet worden ontnomen'

'Oekraïne: het westen heeft zakelijk bewezen totaal onbetrouwbaar te zijn. Baerbock (min. BuZa Duitsland) doet overbodige beloften aan de Baltische staten' (!!!!)

'Vredesmarsen in Duitsland gedemoniseerd vanwege Oekraïne' (!!!!)

'Oekraïne crisis: Bill Clinton één van de aanstichters van de crisis' Terwijl de vrouw van deze schoft, Killary Clinton als minister van BuZa onder Obama 5 miljard dollar vrijmaakte om een opstand en coup te organiseren in Oekraïne.....

'NAVO uitbreiding in Oost-Europa is bewezen tegen gesloten overeenkomst met Rusland.......' (!!!!)

'VS is plotseling 'bezorgd' over mensenrechtenschendingen in India, reden: India steunt Rusland'

'Oekraïne: als je voelt dat je wordt gemanipuleerd is het omdat dit een feit is, plus 'het gebruik van chemische wapens' door Rusland' (!!!!)

'Rijk en regering wantrouwen burgers: massale controles op personen, plus druk op grote techbedrijven voor censuur op sociale media.......'

'Instagram censureert berichten die niet passen in het buitenlandbeleid van de VS' (en zie de links in dat bericht naar meer artikelen over censuur!!)

'Oekraïne: de oorlog wordt door grote bedrijven misbruikt om regels voor meer duurzame landbouw tegen te houden......'

'Rusland uit UNHRC gezet waarvan Saoedi-Arabië eerder voorzitter was.......'

'Canada heeft besloten 'verantwoorde olie' te winnen in oceaan op 1 kilometer diepte........' 'Verantwoorde olie', dus niet uit Rusland, olie uit de VS, Saoedi-Arabië of de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) is blijkbaar wel verantwoord...... ha! ha! ha! ha! ha!

'Oekraïne: een door de VS gefabriceerde wereldcrisis'

'Oekraïne: grof geweld tegen vluchtende Roma, hoe bedoelt u dat dit land niet fascistisch is.....' (!!!!)

'VS: het uiteindelijke doel is niet Rusland maar China' (!!!!)

'Was de Bucha slachting in scene gezet?' (!!!!)

'De Oekraïense president Zelensky is een dictator' (!!!!)

'Rutte gaat Zelenski niet aanspreken op oproep tot genocide: ‘Dit is gewoon een misdrijf!’' (!!!!) (een artikel van Nine For News) Op de enige Oekraïense tv zender heeft men opgeroepen elke Rus te vermoorden, zelfs de kinderen, ofwel een oproep om een genocide (!!!!) uit te voeren op de Russen in Oekraïne..... Rutte stelt niet te weten of dit waar is, terwijl hij dat zo kan laten uitzoeken, maar laat dat dus achterwege en weigert dus om Zelensky daarop aan te spreken.......

'Marioepol in puin gelegd door Azov-bataljon van Oekraïense leger' (!!!!)

'VS inlichtingen experts en luchtmachtofficieren: Russische aanpak Oekraïne duidt op voorzichtigheid ter voorkoming van zoveel mogelijk burgerslachtoffers'

'Oekraïne: biowapens en de westerse wil om Rusland lam te leggen'

'Oekraïne: de grote winnaars' (met een korte update van 26 maart 2022)

'Massa executie van 81 mensen in Saoedi-Arabië: aandacht in (hysterische) westerse media nul komma nada!!' (!!!!) Vergelijk dat eens met de situatie in Oekraïne, terwijl de Saoedische terreurcoalitie al jaren een genocide uitvoert in Jemen die aan minstens 500.000 mensen het leven moet hebben gekost, begin vorig jaar (2021) werd al bekend gemaakt dat minstens 100.000 kinderen zijn omgekomen in Jemen door de blokkades van die terreurcoalitie, blokkades die op zee mede worden uitgevoerd door de VS.......

'Oekraïne: generaal haalt westerse propaganda door de mangel'

'Oekraïne: analyse van twee professoren: coup van 2014 oorzaak huidige ellende' (!!!!)

'Oekraïense leger bombardeert eigen burgers en presentators tv programma verbijsterd over getuigenis aangaande Oekraïne' (!!!!)

'Oekraïne: kinderziekenhuis Marioepol was vanaf eind februari dit jaar in gebruik als legeronderkomen' (!!!!)

'Oekraïne: de nazistrijders van de VS' (!!!!)

'Oekraïne: Facebook en Instagram staan oproepen tot moord op Russen toe' (!!!!)

'Putin wast het westen nog eens de oren' (!!!!)

'Oekraïense democratie een schijnvertoning, plus het tegenhouden van gekleurde vluchtelingen door de politie en douane van Oekraïne' (!!!!)

'Oekraïne: de strijd tegen de waarheid over de bloedige VS terreur plus de enorme westerse hypocrisie'

'Oekraïne en 'het truckers protest' tegen COVID-maatregelen in Canada van fundamentalistisch religieus rechts, racisten en ander tuig? Eén grote leugen!!'

''Russische propaganda': het laatste excuus voor nog meer 'democratische censuur' op de sociale media' (!!!!)

'Oekraïne: belangrijke punten die niet mogen worden vergeten, ondanks de propagandawals die over ons heen wordt gereden'

'Oekraïne: wie jarenlang een wereldmacht tart moet niet opkijken als deze uiteindelijk optreedt' (!!!!)

'Oekraïne: Rusland erkent Luhansk en Donetsk, de westerse wereld alweer hypocriet op de kop' En zie de links in dat bericht!!

'Westerse Oekraïne leugens'

'Oekraïne: Russische 'propaganda' is informatie die VS propaganda weerlegt' (!!!!)

'Oekraïne: waarom niet de reguliere media direct laten leiden door de CIA en is de VS wellicht bezig met de voorbereiding van een aanval op Rusland'

'Propaganda niet alleen voor oorlogsvoering maar levensbepalend zoals die voor het Verdrag van Maastricht'

'Generaal Stoss: VS ziet een 'epische nucleaire dreiging' van China en Rusland' (!!!!)

'Oekraïne crisis: het feit dat het westen dit sprookje in de wereld hielp 'heeft voorkomen' dat een Russische inval plaatsvond.......' (en zie de links in dat bericht!!)

'BREKEND NIEUWS: Oekraïne crisis: de CIA heeft Disney overgenomen: beweringen zonder enig bewijs dat Rusland een 'false flag video' gebruikt zijn 'waar....'' (en zie de links in dat bericht!!)

'Oekraïne: het conflict berust puur op aannames die werden en worden gelanceerd door de VS en haar NAVO-partners' (en zie de links in dat bericht!! Waarvan je de eerste hieronder vindt)

'Oekraïne: westerse 'stabilisatie van het conflict': levering van wapens, straaljagers en troepen

'VS begint 'troll farm', alsof Hollywood en de massamedia al niet genoeg VS propaganda maken..........' (en zie de links in dat bericht!!

'Strijd opgelaaid in Oost-Oekraïne tussen het leger en 'door Rusland gesteunde rebellen', aldus BBC World Service' (en zie de links in dat bericht!!)

'De VS zet zichzelf wat betreft Rusland, China en Iran geopolitiek schaakmat

'VS eist dat Rusland haar troepen terugtrekt van de Oekraïense grens en volgens inlichtingenbron: politiek het grootste gevaar voor burgers VS........'

'Strijd opgelaaid in Oost-Oekraïne tussen het leger en 'door Rusland gesteunde rebellen', aldus BBC World Service'

Ook van belang is de volgende leugen van Blinken, de VS minister van BuZa, waar de politiek en de media in de VS het volk eerst angst aanjagen en dan aannemen dat oorlogsvoering is geoorloofd: 'Tony Blinken (VS minister van BuZa) liegt als hij zegt dat de VS alleen met toestemming van het volk geweld gebruikt in het buitenland

'Tony Blinken heeft de Oekraïense president Zelensky de wacht aangezegd: zijn land is officieel een VS kolonie' (!!!!) Zelensky werd na zijn aantreden als president al door de VS en de neonazi's in zijn land onder druk gezet daar hij de banden met Rusland wilde aanhalen...... Zie wat dat betreft ook:

'Putin gaf het westen een memorabele les geopolitiek'

Rusland zou De Krim hebben geannexeerd, echter de bevolking besloot in een dik gesteund referendum (goedgekeurd door internationale waarnemers) zich aan te sluiten bij Rusland, al hoopte het westen dat Rusland inderdaad De Krim zou annexeren, niet voor niets ook dat het westen deze leugen levend probeert te houden.... Zie:  'De Krim het echte verhaal: geen annexatie maar de vrijwillige aansluiting bij Rusland, zelfs Oekraïners stemden voor' (!!!!)

'Zelensky (president Oekraïne) ingepakt door neonazi's en beloften aan EU gedaan door Porosjenko'(!!!!)

'Anti-Russische propaganda, een kleine trieste rondgang in het hersenspoelen van de westerse bevolking' (!!!!)

'Brief aan de Russische bevolking over 'Defender 2020', de zoveelste militaire NAVO oefening langs de grens van hun land

'Oekraïne: opnieuw neonazi protesten op Maidanplein, vanwege Rusland vriendelijk handelen door president Zelensky' (!!!!)

'Snowden vindt het ongelofelijk dat de media VS politici niet aanspreken op totaal verschillende reacties n.a.v. 'klokkenluiden''

'Joe Biden heeft al lang toegegeven dat hij Oekraïne onder druk zette een openbaar aanklager te ontslaan die zijn zoon vervolgde'

'Oekraïne kondigt staat van beleg af vanwege 'Russische agressie' in de Zee van Azov'

'VS torpedojager arriveert in Zwarte Zee terwijl de boel daar op scherp staat........'

''Porosjenko (Oekraïne) roept de NAVO op tot oorlog tegen Rusland'

'Election ploy? Poroshenko declares martial law in Ukraine after Kerch standoff'

'VS senator Rand Paul stelt n.a.v. NAVO-top dat men de zaak moet bekijken vanuit het Russische perspectief'

'Putin en Trump halen spanning uit de lucht >> de westerse wereld schreeuwt moord en brand......'

'Afspraken met de VS maken? Voor je het weet heb je te maken met een 'verspreking' van de president..... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Oekraïne, Georgië en Moldavië hebben oud bondgenootschap doen herleven, in voorbereiding op NAVO lidmaatschap en verdere actie tegen Rusland........' (!!!!)

'De Krim, Georgië en Syrië >> de anti-Russische propaganda.....' (!!!!)

'Oekraïne en NAVO bezig met uitlokking WOIII.........

'VS levert neonazi-leger Oekraïne voor 250 miljoen dollar aan wapens'

'Oekraïne het toneel van grootschalige luchtmachtoefeningen met VS en NAVO, naast een enorme militaire VS/NAVO oefening in Noorwegen' (!!!!)

'Okkupert een Noorse serie die de angst voor de Russen moet aanwakkeren en de grootste anti-Russische NAVO oefening in decennia.........' (!!!!)

'Duitsland doet mee in het koor van de wolven: Russische cyberterreur!

'Oekraïne meldt 'flagrante schending' akkoord van Minsk........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

'Oekraïne: zwaar gekleurd nieuws van de NOS, u weet wel, een 'onafhankelijke' zendgemachtigde.........' (!!!!) En zie wat dat betreft ook de berichten onder de volgende 2 links:

'Oekraïne: gekleurde berichtgeving NOS en Radio1 deel 880

'Minsk vredesbesprekingen en een sterk staaltje anti-Russische propaganda..........

'Geert Jan Hahn en zijn 'deskundige' gekleurde kijk op Oekraïne........ AAJAAAJAAAJ!!!'

-------------------------------

Terzijde verdere berichten over demoniseren van Rusland: ''Fake News' hysterie willens en wetens gelanceerd om sociale media tot zwijgen te brengen, Rusland te demoniseren en daarmee de waarheid te verbergen........'

'Rusland heeft niets van doen met manipulaties van de VS presidentsverkiezingen via Facebook, wel maakt Facebook meer kapot dan je lief is.......'

''Russiagate' een complot van CIA, FBI, Hillary Clinton en het DNC...........'

'CIA en 70 jaar desinformatie in Europese opiniebladen............'

'CIA deed zich voor als het Russische Kaspersky Lab, aldus Wikileaks Vault 8.....' (zie ook de andere links onder dat bericht)


Hier nog wat berichten over de grootste terreurentiteit ter wereld, de VS dat zoveel geweld heeft gebruikt waarmee het alleen deze eeuw al 5 miljoen mensen heeft vermoord, zonder dat men deze vereniging van terreurstaten een strobreed in de weg heeft gelegd, laat staan dat de VS sancties werden opgelegd >> de VS, het land waar men echt bang voor zou moeten zijn: 'VS vermoordde meer dan 20 miljoen mensen sinds het einde van WOII........' Dit tot het jaar 2000, wat betreft deze eeuw zijn er zoals gezegd intussen meer dan 5 miljoen moorden aan toegevoegd, moorden begaan door de VS en NAVO-lidstaten, inclusief Nederland (waar terreurorganisatie NAVO altijd onder militair opperbevel stond en staat van de VS...).... Ongelofelijk dat men nooit zal beginnen over het nemen van sancties tegen de VS, terwijl dat land oneindig veel meer ellende en zwaar bloedvergieten over de aarde heeft gebracht en brengt dan Rusland.....

'VS buitenlandbeleid sinds WOII: een lange lijst van staatsgrepen en oorlogen..........' (!!!!)

'List of wars involving the United States'

'CIA 70 jaar: 70 jaar moorden, martelen, coups plegen, nazi's beschermen, media manipulatie enz. enz.........' (!!!!)

'CIA en 70 jaar desinformatie in Europese opiniebladen............' (!!!!)

'CIA erkent dat Israël samen met Saoedi-Arabië 'vecht tegen terreur', die ze NB zelf hebben georganiseerd........'

'CIA valt nogmaals door de mand als wapenleverancier van IS.......' (!!!!)

'Massamedia VS vergeven van CIA 'veteranen', alsof die media nog niet genoeg 'fake news' ofwel leugens brengen........' 

'9/11: de reden voor twintig jaar westerse terreur o.l.v. de VS waarbij meer dan vijf miljoen mensen werden vermoord' (en zie de links in dat bericht!!)

'CIA rekruteert folteraars met een beroep op vrouwenemancipatie: een fikse rel in de VS'

'Michael Hayden (ex-CIA en generaal b.d.): niets mis met martelingen door Gina Haspel.....'

'Al Qaida de bondgenoot van de VS in de strijd tegen...... terrorisme! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!' De VS heeft 'Al Qaida Syrië' zelfs van de zwarte lijst met terreurorganisaties gehaald!!

'US Airstrikes Killing Hundreds of Civilians in Syria’s Raqqa' Terwijl de VN de VS heeft gesmeekt te stoppen met het bombarderen van deze stad, dit vanwege het grote aantal burgerslachtoffers, de VS heeft zich daar niets van aangetrokken en heeft deze Syrische stad plat gebombardeerd, een oorlogsmisdaad van enorme proporties........ Zie wat dat betreft ook:

'VN waarschuwt de VS voor het maken van een onacceptabel aantal Syrische burgerslachtoffers met haar bombardementen.......' (!!!!) Waar de VS zich niets van heeft aangetrokken en geen ander westers land heeft opgeroepen om de VS daarvoor te sanctioneren......

'VS centraal commando werkt in Syrië samen met IS en verklaarde Rusland de oorlog.........'

'VS gaf sinds 2001 meer dan 5,9 biljoen dollar uit aan (illegale) oorlogen, ofwel: $ 5,933.000.000.000.......' (tot 2018.....)

'VS is grootste producent van vluchtelingen, aldus VN rapport..........' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!)

'VS subsidiëring van neonazi's in Oekraïne, neonazi's die ook fascisten uit de VS trainen......' (!!!!) Lees dat bericht mensen, weet je meteen dat de EU en de NAVO neonazi's steunen met hun geldelijke en wapenhulp aan Oekraïne!! (voor de NAVO trouwens de normaalste zaak van de wereld: dat steunen van fascisten.....) En dan te bedenken dat premier Rutte en minister van Buitenlandse Zaken Hoekstra onlangs een krans hebben gelegd bij een monument voor met name omgekomen neonazi's...... (op 8 februari 2022 heb ik de opmerking over de kranslegging door Rutte en Hoekstra aan deze link toegevoegd) 

'VS verwijt Iran nucleaire chantage, chantage waar de VS zichzelf schuldig aan maakt' (en zie de links in dat bericht!!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten