Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 16 maart 2022

Oekraïense leger bombardeert eigen burgers en presentators tv programma verbijsterd over getuigenis aangaande Oekraïne

De westerse anti-Russische propaganda wordt op een dermate manier gebracht dat men nog amper kan geloven dat het Oekraïense leger ook maar iets verkeerd zou kunnen doen....... Uiteraard heeft dit ook te maken met het feit dat de reguliere westerse media er jarenlang het zwijgen toe hebben gedaan als het gaat om het bombarderen van burgers door het Oekraïense leger, dan wel de burgers van de afgescheiden staatjes Luhansk en Donetsk af te schilderen als 'Russian backed rebels', zonder ook maar met een letter aan te geven waarom deze mensen besloten niet langer onderdeel te willen zijn van Oekraïne...... 

De burgers hadden alle reden om zich af te scheiden van Oekraïne, nadat de ook door hen democratisch gekozen president Janoekovytsj werd afgezet middels een door de VS betaalde, georganiseerde en geregisseerde opstand..... Daarbij kregen neonazi-groepen de controle over de door de VS geïnstalleerde junta, die werd geleid door de zwaar corrupte neonazi Porosjenko (met bankrekeningen in het buitenland, o.a. meerdere in Nederland....)...... Het is zelfs de taak van een volk om in verzet te komen als een door hen democratisch gekozen president wordt afgezet en wordt vervangen door een figuur als Porosjenko, een door de VS aangewezen dictator...... 

De media hebben willens en wetens gekozen voor de door de VS aangewezen corrupte hufter Porosjenko en herhaalden daarnaast keihard de leugen van de VS dat Rusland De Krim zou hebben geannexeerd, terwijl de bevolking van De Krim, inclusief de oorspronkelijke bevolking en de Oekraïners, na de coup tegen de ook door hen democratisch gekozen president Janoekovytsj in een door internationale waarnemers als eerlijk en goed verlopen referendum massaal kozen voor aansluiting bij Rusland..... De westerse media hadden en hebben zelfs het gore lef te stellen dat het referendum niet eerlijk is verlopen en dat op basis van het niet erkennen van dit referendum door de VS en andere westerse landen..... (nogmaals: terwijl internationale waarnemers dit referendum als eerlijk en goed verlopen beoordeelden!!)

Niet vreemd dan ook dat het publiek opschrikt uit een comateuze slaap als iemand op tv een ander verhaal vertelt dan wat hen continu wordt voorgehouden. Dit gebeurde in Frankrijk waar oorlogsjournalist Anne-Laure Bonnel het publiek vertelde wat de bewoners van de afgescheiden staatjes Luhansk en Donetsk al 8 jaar voor hun kiezen krijgen >> bombardementen door neonazi-bataljons van het Oekraïense leger, waarbij meer dan 13.000 mensen (inclusief kinderen) om het leven zijn gekomen, ofwel die werden vermoord door het Oekraïense leger...... Tja wat moet je dan als je er tot dan toe van overtuigd was dat het Oekraïense leger goed en het Russische leger slecht is?? De wapenstilstanden van Minsk, inclusief akkoorden over terugtrekking van zware wapens uit het gebied, werden keer op keer geschonden door de Oekraïense neonazi-bataljons, echter in het westen stellen de media doodleuk dat beide partijen deze verdragen hebben geschonden..... Welk belang zouden de burgers van de afgescheiden staatjes Luhansk en Donetsk hebben bij het schenden van de verdragen, anders dan terugslaan wanneer ze weer worden aangevallen..... Gisteren kwamen in Donetsk 20 burgers om het leven bij een bombardement van de neonazi-bataljons van het Oekraïense leger, iets waar noch de westerse media noch politici aandacht voor hebben....... 

Gisteren heeft Zelensky het Canadese parlement toegesproken, daarbij stelde deze bedrieger dat men zich moet voorstellen dat een buitenlandse dictator burgers, inclusief kinderen vermoordt en dat men in het westen weigert een 'no fly zone' in te stellen.... (uiteraard bracht hij e.e.a. met veel meer [valse] emoties en 'tranentrekkende verhalen') Zelensky is bijna 3 jaar president en in die 3 jaar hebben zijn troepen de burgers van de afgescheiden staatjes Luhansk en Donetsk op dezelfde manier gebombardeerd en doen dat nog steeds zoals je zojuist kon lezen, maar dat kon en kan hem blijkbaar niet deren, terwijl hij minstens 1 maal dat front heeft bezocht en al van voor zijn aantreden als president moet hebben geweten wat er in Oost-Oekraïne gebeurde........

Onder het volgende artikel van 9 for news, nog een dergelijk verhaal, maar dan over een vrouw die 25 jaar in Frankrijk woont en die over de situatie in Oekraïne stelde dat daar 2 miljoen mensen in erbarmelijke omstandigheden leven en de energierekening niet meer kunnen betalen (terwijl de westerse media hoog van de toren blazen dat velen in Oekraïne geen verwarming of elektriciteit hebben door de acties van het Russische leger.....)

Eén van de presentatoren vroeg de vrouw op een gegeven moment verbaasd of ze sprak over de Oekraïense president Zelensky toen ze sprak over een president en zijn marionettenregering, wat werd bevestigd door de vrouw..... ha! ha! ha! ha! ha! De reden voor de vraag was dat de vrouw, ene Victoria, vroeg waarom de president en zijn marionettenregering zo moet worden verdedigd in de media, terwijl de economie in elkaar is gezakt en de corruptie nog steeds wijdverspreid is...... Verder stelde ze dat Zelensky 4 tv-stations heeft gesloten en dat er (ook) onder zijn bewind Oekraïense en Russische journalisten zijn vermoord........ (waarover niet wordt bericht in de reguliere westerse media

Ik moet zeggen dat ik eigenlijk nooit meer naar dergelijke programma's op tv kijk, maar vraag me wel af of dergelijke stemmen zoals hieronder beschreven wel op de Nederlandse tv te zien zullen zijn. Ik vrees dat de vraag stellen hetzelfde is als haar beantwoorden.....


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])

 

Franse oorlogsjournalist schokt kijkers: ‘Oekraïense leger bombardeert eigen burgers’

 Robin de Boer 4 maart 2022 21:45

De Franse oorlogsjournalist Anne-Laure Bonnel doet vanuit Donbass verslag van de oorlog in Oekraïne. Dinsdag was ze te zien op de Franse nieuwszender CNews. Beelden van de uitzending werden massaal gedeeld op social media.

“We praten een week over dit conflict, maar het duurt al acht jaar,” sprak Bonnel. “Er zijn 13.000 doden gevallen, mensen zijn uitgeput.” Volgens de journalist wordt de burgerbevolking in Donbass gebombardeerd door het Oekraïense leger. “Ik heb het bewijs, het staat buiten kijf,” zei Bonnel.

Aantal aanvallen toegenomen

Dinsdag was ze in Donetsk waar rond 15.30 uur lokale tijd twee burgers waren omgekomen bij een bombardement door het Oekraïense leger. “Er woedt al acht jaar een burgeroorlog. 13.000 doden. De afgelopen drie dagen is het aantal aanvallen toegenomen,” schrijft ze op Facebook. Let op: de beelden kunnen als schokkend worden ervaren. In het filmpje is te zien dat het bombardement een flinke ravage heeft aangericht. “Het spijt me, maar dit is oorlog.”

De Franse journalist Bernard-Henri Lévy zei dat hij twijfelt aan de echtheid van de beelden. Bonnel zette vervolgens foto’s van de slachtoffers op social media om te laten zien dat ze authentiek zijn.

‘Terroristen’

Woensdag was de oorlogsjournalist in een voorstad van Donetsk, waar ze sprak met een oma van 83 jaar. Het huis van haar buurman is opgeblazen door een Oekraïense granaat.

Op Facebook schrijft Bonnel verder dat de regering in Kiev al jarenlang elke dag de bevolking in Oost-Oekraïne bombardeert. Ook worden pensioenen en salarissen van ambtenaren en artsen niet langer uitbetaald. Mensen worden uitgehongerd. De autoriteiten hebben bepaald dat de miljoenen Oekraïense burgers die in Loehansk en Donetsk wonen, ’terroristen’ zijn, zegt ze.

Kijk: Vrouw vertelt live op Franse tv de waarheid over Oekraïne, presentatoren verbijsterd

Robin de Boer 2 maart 2022 18:00

Afgelopen donderdag was ene Victoria, een Oekraïense vrouw die al 25 jaar in Frankrijk woont, te gast in het programma Brunet & Cie op de Franse nieuwszender LCI, om de kijker bij te praten over de situatie in Oekraïne. De presentatoren hadden waarschijnlijk verwacht dat de vrouw een tirade zou afsteken tegen Poetin, maar er gebeurde iets heel anders. 

De vrouw zei dat twee miljoen mensen onder erbarmelijke omstandigheden leven in Oekraïne. Ze zei dat de energierekening flink is gestegen en dat veel mensen de helft van hun salaris kwijt zijn aan stookkosten.   

Woman tells truth about Ukraine live on French media. Hosts are stunned. Part 1 video
(voor het zien van de video klik op deze link

(Video verwijderd? Klik hier...)

Marionettenregering

“Waarom zouden we deze president en zijn marionettenregering moeten verdedigen?” vroeg Victoria. “De economie zakt in elkaar, corruptie is wijdverspreid.” Presentator Eric Brunet vroeg zich verbijsterd af: “Heeft u het over Zelensky?”

“Natuurlijk, wie anders?” zei ze. “Hij is absoluut geen democratisch leider. Hij heeft vier tv-stations gesloten. Er zijn journalisten verdwenen. Mensen zeggen dat Russische journalisten aan de lopende band worden vermoord. Er worden ook Oekraïense journalisten vermoord. De afgelopen jaren zijn er veel journalisten gedood.”

Staatsgreep

Brunet vroeg Victoria of het klopt dat sommige inwoners van Kiev blij zijn dat de Russen het land zijn binnengevallen. “Absoluut,” antwoordde ze, toevoegende dat veel Oekraïners betwijfelen of de verkiezingen eerlijk zijn verlopen.

Brunet zei vervolgens dat er democratische methoden zijn om de overheid te veranderen als je ontevreden bent over de gang van zaken. Daarop zei één van de gasten: “Vergeet niet dat er in februari 2014 een staatsgreep is gepleegd tegen de democratisch gekozen president.”

========================================== 

Zie ook: 'The Coup That Caused the Ukraine Conflict' (!!!!) Twee westerse professoren binden het westen en dan met name de VS de 'oorlogsbel' aan. (zal op een later moment dit bericht met een inleiding brengen)

'Oekraïne: kinderziekenhuis Marioepol was vanaf eind februari dit jaar in gebruik als legeronderkomen'

'Oekraïne: de nazistrijders van de VS'

'Oekraïne: Facebook en Instagram staan oproepen tot moord op Russen toe'

'Putin wast het westen nog eens de oren' (!!!!)

'Victoria Nuland: 'Oekraïne heeft biologische onderzoekslaboratoria' die in handen van de Russen kunnen vallen' (!!!!) Terwijl de VS staatssecretaris van BuZa dit toegeeft, stelt men in de rest van het westen dat dit een complottheorie is..... ha! ha! ha! ha! ha!

'Oekraïense democratie een schijnvertoning, plus het tegenhouden van gekleurde vluchtelingen door de politie en douane van Oekraïne' (!!!!)

'Oekraïne: de strijd tegen de waarheid over de bloedige VS terreur plus de enorme westerse hypocrisie'

'Oekraïne en 'het truckers protest' tegen COVID-maatregelen in Canada van fundamentalistisch religieus rechts, racisten en ander tuig? Eén grote leugen!!'

''Russische propaganda': het laatste excuus voor nog meer 'democratische censuur' op de sociale media'

'Oekraïne: belangrijke punten die niet mogen worden vergeten, ondanks de propagandawals die over ons heen wordt gereden'

'Oekraïne: wie jarenlang een wereldmacht tart moet niet opkijken als deze uiteindelijk optreedt' (!!!!)

'Oekraïne: Rusland erkent Luhansk en Donetsk, de westerse wereld alweer hypocriet op de kop' En zie de links in dat bericht!!

'Westerse Oekraïne leugens'

'Oekraïne: Russische 'propaganda' is informatie die VS propaganda weerlegt'

'Oekraïne: waarom niet de reguliere media direct laten leiden door de CIA en is de VS wellicht bezig met de voorbereiding van een aanval op Rusland'

'De Krim het echte verhaal: geen annexatie maar de vrijwillige aansluiting bij Rusland, zelfs Oekraïners stemden voor' (!!!!)

'Propaganda niet alleen voor oorlogsvoering maar levensbepalend zoals die voor het Verdrag van Maastricht'

'Generaal Stoss: VS ziet een 'epische nucleaire dreiging' van China en Rusland' (!!!!)

'Oekraïne crisis: het feit dat het westen dit sprookje in de wereld hielp 'heeft voorkomen' dat een Russische inval plaatsvond.......' (en zie de links in dat bericht!!)

'BREKEND NIEUWS: Oekraïne crisis: de CIA heeft Disney overgenomen: beweringen zonder enig bewijs dat Rusland een 'false flag video' gebruikt zijn 'waar....'' (en zie de links in dat bericht!!)

'Nederlandse marine doet mee aan VS oorlogshitserij tegen China' (en zie de links in dat bericht!!)

'Oekraïne: het conflict berust puur op aannames die werden en worden gelanceerd door de VS en haar NAVO-partners' (en zie de links in dat bericht!! Waarvan je de eerste hieronder vindt)

'Oekraïne: westerse 'stabilisatie van het conflict': levering van wapens, straaljagers en troepen

'VS begint 'troll farm', alsof Hollywood en de massamedia al niet genoeg VS propaganda maken..........' (en zie de links in dat bericht!!

'Strijd opgelaaid in Oost-Oekraïne tussen het leger en 'door Rusland gesteunde rebellen', aldus BBC World Service' (en zie de links in dat bericht!!)

'Tony Blinken heeft de Oekraïense president Zelensky de wacht aangezegd: zijn land is officieel een VS kolonie' (!!!!)

''Porosjenko (Oekraïne) roept de NAVO op tot oorlog tegen Rusland'

'Election ploy? Poroshenko declares martial law in Ukraine after Kerch standoff'

'VS senator Rand Paul stelt n.a.v. NAVO-top dat men de zaak moet bekijken vanuit het Russische perspectief'

'Putin en Trump halen spanning uit de lucht >> de westerse wereld schreeuwt moord en brand......'

'Afspraken met de VS maken? Voor je het weet heb je te maken met een 'verspreking' van de president..... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Oekraïne, wat de reguliere (massa-) media, 'deskundigen' en politici u niet vertellen over dit door een junta geregeerd land' (!!!!)

'Oekraïne, Georgië en Moldavië hebben oud bondgenootschap doen herleven, in voorbereiding op NAVO lidmaatschap en verdere actie tegen Rusland........'

'De Krim, Georgië en Syrië >> de anti-Russische propaganda.....'

'Oekraïne en NAVO bezig met uitlokking WOIII.........

'VS levert neonazi-leger Oekraïne voor 250 miljoen dollar aan wapens'

Ukraine is ready for NATO membershipFoto van het neonazi-bataljon Azov in Oost-Oekraïne, bataljons als deze hebben de laatste 8 jaar de steden en dorpen van de zich van Oekraïne afgescheiden staatjes Luhansk en Donetsk gebombardeerd, gelukkig zijn ze allesbehalve goed in dat bombarderen, al hebben ze alsnog veel slachtoffers gemaakt onder burgers in die staatjes.... Zie ook de NAVO vlag naast een neonazi vlag....... Voor de omgekomen neonazi's hebben onze zwaar disfunctionerende VVD premier en aartsleugenaar Rutte en CDA kluns Hoekstra die minister van BuZa mag spelen in het kabinet Rutte 4, een krans gelegd in Kiev, zie de foto die hieronder is te vinden.

'Oekraïne het toneel van grootschalige luchtmachtoefeningen met VS en NAVO, naast een enorme militaire VS/NAVO oefening in Noorwegen'

'Geert Jan Hahn en zijn 'deskundige' gekleurde kijk op Oekraïne........ AAJAAAJAAAJ!!!' (26 februari 2015) Hahn was destijds de Oost-Europa deskundige van BNR wat hij nu weer is, ondanks zijn enorme blunders die hij destijds en ook nu weer maakt......

'David Jan Godfroid bakt ze bruin vanuit Oekraïne.......' Godfroid was/is de Oost-Europa deskundige van de zogenaamd onafhankelijke NOS.......

'NAVO beschuldigt Rusland alweer van meevechten met- en wapenleveranties aan opstandelingen Oost-Oekraïne

---------------------------------

Hier nog wat links naar berichten over de oneindige VS terreur: 'VS vermoordde meer dan 20 miljoen mensen sinds het einde van WOII........' Dit tot het jaar 2000, wat betreft deze eeuw zijn er intussen meer dan 5 miljoen moorden aan toegevoegd, moorden begaan door de VS en NAVO-lidstaten, inclusief Nederland (waar terreurorganisatie NAVO altijd onder militair opperbevel stond en staat van de VS...).... Ongelofelijk dat men nooit zal beginnen over het nemen van sancties tegen de VS, terwijl dat land oneindig veel meer ellende en zwaar bloedvergieten over de aarde heeft gebracht en brengt dan Rusland.....

'VS buitenlandbeleid sinds WOII: een lange lijst van staatsgrepen en oorlogen..........'

'List of wars involving the United States'

'CIA 70 jaar: 70 jaar moorden, martelen, coups plegen, nazi's beschermen, media manipulatie enz. enz.........' (!!!!)

'9/11: de reden voor twintig jaar westerse terreur o.l.v. de VS waarbij meer dan vijf miljoen mensen werden vermoord' (en zie de links in dat bericht!!)

'CIA rekruteert folteraars met een beroep op vrouwenemancipatie: een fikse rel in de VS'

'Michael Hayden (ex-CIA en generaal b.d.): niets mis met martelingen door Gina Haspel.....'

'US Airstrikes Killing Hundreds of Civilians in Syria’s Raqqa'

'VN waarschuwt de VS voor het maken van een onacceptabel aantal Syrische burgerslachtoffers met haar bombardementen.......' Waar de VS zich niets van heeft aangetrokken......

'VS gaf sinds 2001 meer dan 5,9 biljoen dollar uit aan (illegale) oorlogen, ofwel: $ 5,933.000.000.000.......' (tot 2018.....)

'VS is grootste producent van vluchtelingen, aldus VN rapport..........' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!)

'VS subsidiëring van neonazi's in Oekraïne, neonazi's die ook fascisten uit de VS trainen......' (!!!!) Lees dat bericht mensen, weet je meteen dat de EU en de NAVO neonazi's steunen met hun geldelijke en wapenhulp aan dat land!! (voor de NAVO trouwens de normaalste zaak van de wereld: dat steunen van fascisten.....) En dan te bedenken dat premier Rutte en minister van Buitenlandse Zaken Hoekstra onlangs een krans hebben gelegd bij een monument voor met name omgekomen neonazi's...... (op 8 februari 2022 heb ik de opmerking over de kranslegging door Rutte en Hoekstra aan deze link toegevoegd) Hier een foto van dit walgelijk gebeuren met aartsleugenaar Rutte ofwel Pinokkio 2.0:

 

'VS verwijt Iran nucleaire chantage, chantage waar de VS zichzelf schuldig aan maakt' (en zie de links in dat bericht!!)

En nogmaals: het is de allerhoogste tijd dat journalist Julian Assange wordt vrijgelaten uit de smerige isolatiefolter waarin hij nu al bijna 3 jaar volkomen onterecht vastzit voor het openbaren van zware oorlogsmisdaden begaan door de VS (toegegeven in officiële gelekte documenten van de VS!!!)....... Het is zelfs de taak van een ieder om zware misdaden aan te geven!!! Deze documenten plus beeldmateriaal zijn te vinden in WikiLeaks!! Gisternacht (15 maart 2022/////) maakte CBC Radio1 bekend dat de uitlevering van Assange weer een stap dichterbij is gekomen >> de rechter heeft gesteld dat Julian Assange mensenlevens in gevaar heeft gebracht en dat dit een reden zou kunnen zijn tot uitlevering van Julian aan de grootste terreurentiteit ter wereld: de VS, terwijl deze leugen al lang en breed is doorgeprikt........ SCHANDE!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten