Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 7 maart 2022

Paus Franciscus toont zich andermaal een wolf in schaapskleren

Vorige week heeft de aartsbisschop van Keulen, kardinaal Rainer Maria Woelki laten weten dat hij zijn functie wil neerleggen, daarover moet het Vaticaan en m.n. hufter Bergoglio, alias paus Franciscus, nog een beslissing nemen.

Woelkie kwam in opspraak toen hij in 2020 een rapport onder tafel wilde houden waarin 200 r.k. 'geestelijken' werden aangeklaagd voor seksueel misbruik van kinderen vanaf begin 70er jaren van de vorige eeuw waarbij het om tenminste 300 slachtoffers zou gaan...... (maar reken gerust dat het werkelijke aantal veel hoger ligt.....)

In 2021 kon Woelkie een vervolg onderzoek niet tegenhouden en daarin worden zelfs naaste medewerkers van Woelkie genoemd, terwijl deze ploert zelf uit de wind werd gehouden....... 

Woelkie ging na grote ophef in de media en onder het kerkvolk een half jaar op 'geestelijk bezinningsverlof', terwijl de Keulse katholieke kerkgemeente Woelkie niet meer wenste te zien, echter Paus Franciscus vond dat Woelkie niets viel te verwijten en gelastte deze weer aan het werk te gaan, echter als eerder gezien, rekende Franciscus buiten de kerkgemeente en die wenste Woelkie niet langer te zien. 

                            'Gott begleited uns' >> maar de misbruikte kinderen kunnen barsten.........

Daarop besloot Woelki ziin functie neer te leggen. Nu is het dus weer wachten op Franciscus en diens toestemming tot vertrek van Woelkie, dan wel dat hij hem nogmaals gelast weer te gaan werken........ (het was al uitermate onbeschoft van Franciscus dat hij Woelki weer wilde laten 'werken', daar het overduidelijk was dat de meerderheid van de Keulse kerkgemeente deze schoft niet meer wenste te zien.......)

Vergeet bij dit alles niet dat de rk top, dus inclusief Franciscus, niet alleen decennia hebben weggekeken van kindermisbruik door rk geestelijken, maar dat diezelfde top ook verantwoordelijk is voor een enorme massamoord die zich nog steeds voltrekt: het verbod op anticonceptie, waardoor jaarlijks nog steeds meer dan 100.000 mensen overlijden aan aids, het laatste cijfer over 2020 spreekt over 150.000 aids doden....... Om nog maar te zwijgen over het verbod op abortus waardoor in voor het grootste deel rk landen jaarlijks een groot aantal vrouwen overlijden tijdens de bevalling...... Franciscus had het gore lef om vrouwen die een abortus hebben ondergaan te beschuldigen van huurmoord....... (hoe knettergek kan een paus in z'n bol zijn!!)

Oh ja, mijn excuus aan de wolven voor de vergelijking van hen met de conservatieve, achterbakse, massamoordenaar Franciscus........

Hoorde zojuist op WDR 5 dat de aartsbisschoppen van Duitsland overleg hebben over het wantrouwen van de rk gelovigen in de top van de rk kerk, daarbij o.a. aandacht voor het lakse gedrag van de voormalige paus Rrrratzinger, ofwel Benedictus XVI en ook daar ging het om grootschalig kindermisbruik door de rk kerk......... Zie wat dat betreft: 'Paus Ratzinger alias Benedictus XVI heeft keihard gelogen, Duise katholieken woedend' Snap werkelijk niet dat er nog mensen zijn die de rk kerk bezoeken na alle kindermisbruik ellende.....

Voorts zie:  'Duits rapport beschuldigt voormalig paus Benedictus XVI van toedekken seksueel misbruik in kerk'

'Paus Franciscus handhaaft het celibaat en de ondergeschikte rol van de vrouw in de rk kerk' Met een 'mooie rol' voor Ratzinger'.

'Paus Benedictus XVI: kindermisbruik gevolg van seksuele revolutie......' (!!!!) Ja ja, moet je nagaan......

'Jan Tromp (Volkskrant) de beatmis was een teken van verval..... OEI!!!'

'Pauspost: geen begrip van paus Franciscus voor mensen die hun geslacht laten veranderen...'

'Noa Pothovens suïcide reden voor paus commentaar te leveren op basis van foute berichtgeving'

'Argentinië staat abortus toe tot 14 weken, zeer tegen de zin van de paus en..... 'onze koningin' Maxima'

'Paus Franciscus verbiedt rk priesters nog langer homohuwelijken in te zegenen'

'Paus Franciscus doet hypocriete oproep kindermisbruik niet langer onder de mijter te houden'

'Rooms katholieke priesters misbruiken nonnen op grote schaal'

'Vaticaan maant bisschoppen niet te snel te reageren op beschuldigingen van kindermisbruik door rk geestelijken.....' (!!!!)

'Vrouw duwt anti-homopriester van een podium voor 50.000 toekijkende katholieken >> video' (!!!!)

'Bovenklasse ontloopt elke verantwoording, waar de onderlaag zoveel mogelijk verantwoordelijk wordt gehouden voor elke misstap' Met een artikel van Caitlin Johnstone over de rk kerk en de paus.

'Paus Franciscus beschuldigt vrouwen die een abortus laten uitvoeren van huurmoord........' (!!!!) Franciscus wordt zo bejubeld in de reguliere westerse media, terwijl deze opperploert een wolf in schaapskleren is!!

'Paus Franciscus weet het zeker: het kindermisbruik door rk 'geestelijken' is het werk van de duivel..... ha! ha! ha! ha! ha! ha ha!'

'Kindermisbruik: rk oproep in The Guardian, het biechtgeheim ook voor kinderverkrachters te eerbiedigen...........'

'Miskraam: Maria Teresa Rivera vrij na bijna 5 jaar gevangenschap....... Viva El Salvador & paus Franciscus.........'

''Urbi et orbi.....' hypocriete praatjes van een valse profeet!'  

'Paus Benedictus XVI bewijst dat hij nog steeds een nazi is' (!!!!)

'Benedictus XVI wil af van gadgets'

'Nazi paus in de weer'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten