Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 18 maart 2022

Oekraïne: generaal haalt westerse propaganda door de mangel

De Indiase generaal-majoor Gagan Deep Bakshi heeft zware kritiek geleverd op de westerse propaganda tegen de Russische inval in Oekraïne. Hij richt zich onder andere op het commentaar dat men levert ten aanzien van het gebrek aan de vorderingen van het Russische leger in Oekraïne....... 

Volgens Bakshi steunt de CIA 70.000 hackers die berichten plaatsen op het internet. Waarom daar hackers voor nodig zijn is me een raadsel, denk dan ook dat Bakshi bedoelt dat de CIA beschikt over een leger aan journalisten en bloggers, immers het is bekend dat de CIA in de VS volop aan de touwen van de media kan trekken, niet in de laatste plaats omdat het 'ex-werknemers' heeft in de reguliere (massa-) media en die media bijna zonder uitzondering elke scheet van de CIA en NSA als waarheid brengen..... Het voorgaande terwijl het voor veel zaken die deze geheime diensten brengen duidelijk is dat er geen bewijs aan ten grondslag ligt, zoals de (ook recente) geschiedenis keer op keer laat zien...... Lullig genoeg is het wat betreft de media in de rest van het westen niet anders, ondanks dat die media al weet ik veel hoe vaak op de bek zijn gegaan met het overnemen van CIA leugens, blijft men deze diensten als uiterst geloofwaardig citeren, en ook hier >> ondanks dat er geen bewijzen worden geleverd voor de gebrachte beweringen (wat uiteraard ook geldt voor de NSA....)......

De oproep van Bakshi dat men objectief moet blijven is dan ook volkomen terecht, maar zoals al zo vaak op deze plek gemeld zijn de reguliere westerse media allesbehalve objectief en laat het publiek zich met grote graagte oplichten door deze media, terwijl datzelfde publiek kan weten dat het wordt opgelicht i.p.v. voorgelicht, neem alle leugens in die media voorafgaand aan en tijdens de illegale oorlogen die de VS deze eeuw heeft uitgevoerd (met hulp van haar oorlogshond de NAVO).... Ach ja, aan een goed geheugen ontbreekt het helaas maar al te vaak...... Trouwens over die illegale oorlogen gesproken: daarbij zijn meer dan 5 miljoen mensen om het leven gekomen, in feite vermoord door de VS, hoe belachelijk dan, dat men daar amper of niet voor de straat op ging, gezien zoals men nu reageert op de Russische actie in Oekraïne en de media i.p.v. 24 uur per dag over deze enorme westerse terreur te berichten, zoals men nu doet over Oekraïne, zich zelfs achter die terreur schaarden...... Nee, sterker nog, ondanks dat diverse andere NAVO-lidstaten hebben meegedaan aan de moordpartijen van de VS (óók Nederland), weigert men in die lidstaten zelfs de vluchtelingen uit die landen op te nemen.......

Bakshi stelt dat de berichten overdreven zijn dat het Oekraïense leger aan de winnende hand zou zijn, dat Moskou op het punt staat te vallen en dat Putin afgezet zal worden. Het is volgens Bakshi de vraag hoe lang Zelensky (en daarmee het Oekraïense leger) de ongelijke strijd kan volhouden, volkomen terecht merkt hij op dat je 12.000 tanks niet kan tegenhouden met een paar duizend Javelin-raketten.

Verder zegt Bakshi dat met Kalashnikovs bewapende burgers het Russische leger niet kunnen overwinnen, integendeel: daarmee komen deze burgers in levensgevaar..... Bakshi zei het niet, maar door het opwerpen van tankvallen door burgers en hen met wapens de verdediging te geven van de door hen met versperringen versterkte wijken en appartementen, is de kans groot dat Russische troepen deze bewapende 'burgerdoelen' onder vuur zullen nemen, wat al een aantal keren is gebeurd..... Het voorgaande word dankbaar gebruikt door de westerse media die het uitschreeuwen dat er burgerdoelen worden aangevallen..... Media als CNN brengen de langzame voortgang van het Russische leger als zou Oekraïne aan de winnende hand zijn, daarmee gedragen deze media zich als cheerleaders die de burgers van Oekraïne moeten oppeppen vooral door te gaan met hun uiteindelijk verloren strijd. Bakshi stelt dan ook dat deze burgers worden misbruikt als kanonnenvoer en roept de media op te stoppen met dit 'cheerleaden', daar dit veel te veel levens eist.....

Terecht merkt Bakshi op dat Rusland het rustig aan doet om zoveel mogelijk burgerslachtoffers te voorkomen. Hij wijst op de VS dat Irak 40 dagen lang bombardeerde voordat het dat land binnenviel, bombardementen die al ongelofelijk veel burgerslachtoffers maakten, hetzelfde gebeurde in voormalig Joegoslavië dat 80 dagen lang werd gebombardeerd voordat de NAVO (onder leiding van de VS) het land binnentrok en ook dat kostte velen het leven..... Het één en ander in scherpe tegenstelling tot de Russische aanpak, waarbij dit land één dag bombardeerde alvorens Oekraïne binnen te vallen, juist om zoveel mogelijk burgerslachtoffers te voorkomen...... 

Ach het is als met de hele hypocritische hysterie over de gebeurtenissen in Oekraïne >> 8 jaar lang bombardeert het Oekraïense leger de afgescheiden staatjes Luhansk en Dontetsk, wat meer dan 13.000 burgers het leven kostte, aandacht in de westerse media >> nul komma nada...... Of wat dacht je van het feit dat er in Jemen al jaren een genocide wordt uitgevoerd op de sjiitische bevolking door de reli-fascistische staat Saoedi-Arabië (met hulp van de VS, GB en Frankrijk) en ook dat interesseert geen hond, terwijl daar al minstens 500.000 mensen zijn vermoord (waaronder 100.000 kinderen en dat laatste is een cijfer van vorig jaar)..... Hetzelfde geldt voor de langzame genocide door Israël op het bloedig verdrukte Palestijnse volk in getto Gazastrook en op de illegaal door Israël bezette West Bank....... Waar Israël op de West Bank ook nog eens een etnische zuivering doorvoert en huizen van Palestijnen bulldozert, of de eigenaar dwingt diens huis af te breken..... (zelfs met ons belastinggeld betaalde projecten voor de Palestijnen worden door de fascistische apartheidsstaat Israël vernietigd....)

Image

Na dit alles moet niet vergeten worden dat de neonazi-bataljons van het Oekraïense leger er totaal geen moeite mee hebben om de eigen burgers om het leven te brengen en dit vervolgens in de schoenen van Rusland schuiven, ofwel deze bataljons gebruiken op zeker 'false flag' operaties om Rusland in een kwaad daglicht te stellen (en dat met groot succes....)......


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])

 

Generaal-majoor hekelt verslaggeving over oorlog in Oekraïne, vergelijkt media met cheerleaders

  Robin de Boer 18 maart 2022 06:00 u.

De Russische president Poetin heeft alle tijd van de wereld om zijn operatie uit te voeren in Oekraïne. Amerika en de NAVO sturen geen troepen. Het is kinderachtig om dan dagen achtereen te beweren dat er geen schot in de zaak zit. Dat zei de gepensioneerde Indiase generaal-majoor Gagan Deep Bakshi in een interview met nieuwszender Republic World.

“We moeten objectief zijn,” benadrukte Bakshi. Hij zei dat er een leger is van 70.000 door de CIA gesteunde hackers en mensen die dingen op het internet zetten. Die informatie wordt vervolgens opgepikt door de media, die op basis van de berichten beweren dat Oekraïne aan de winnende hand is, dat Moskou op het punt staat te vallen en dat Poetin wordt afgezet. “Dit zijn overdreven berichten,” zei hij.

De vraag is hoelang Zelenski deze ongelijke strijd nog wil blijven voeren, aldus de generaal-majoor. Hij krijgt allerlei wapens, maar daar win je de oorlog niet mee. Je kunt 12.000 tanks niet tegenhouden met een paar duizend Javelin-raketten.


(Video verwijderd? Klik hier...)

Kanonnenvoer

Daarnaast hebben burgers Kalasjnikovs gekregen. “Daardoor lopen ze juist gevaar,” zei Bakshi. Op CNN horen we dat Oekraïne hierdoor de strijd gaat winnen. De westerse media gedragen zich als cheerleaders en willen dat ze blijven vechten tot er niemand meer over is. Wat kunnen burgers doen? Ze worden gebruikt als kanonnenvoer. Met Kalasjnikovs begin je niets tegen tanks, zei hij.

“Laten we de Oekraïners in godsnaam niet in de richting van een ramp cheerleaden,” benadrukte Bakshi.

Dit is vreselijk

Hij wees erop dat de Amerikanen Irak 40 dagen bombardeerden voordat ze binnenvielen. Ze bombardeerden Joegoslavië 80 dagen voordat ze binnenvielen. De Russen bombardeerden Oekraïne slechts één dag voordat ze binnenvielen, omdat ze zoveel mogelijk burgerlevens probeerden te sparen, zei de generaal-majoor.

Men wil het conflict nog enkele maanden laten voortslepen in een poging Rusland in een kwaad daglicht te stellen. Dit is vreselijk, zei de generaal-majoor. “De hele wereldeconomie zal instorten.”

==============================================

Zie ook: 'Oekraïne: analyse van twee professoren: coup van 2014 oorzaak huidige ellende'

'Oekraïense leger bombardeert eigen burgers en presentators tv programma verbijsterd over getuigenis aangaande Oekraïne'

'Oekraïne: kinderziekenhuis Marioepol was vanaf eind februari dit jaar in gebruik als legeronderkomen'

'Oekraïne: de nazistrijders van de VS'

'Oekraïne: Facebook en Instagram staan oproepen tot moord op Russen toe'

'Putin wast het westen nog eens de oren' (!!!!)

'Victoria Nuland: 'Oekraïne heeft biologische onderzoekslaboratoria' die in handen van de Russen kunnen vallen' (!!!!) Terwijl de VS staatssecretaris van BuZa dit toegeeft, stelt men in de rest van het westen dat dit een complottheorie is..... ha! ha! ha! ha! ha!

'Oekraïense democratie een schijnvertoning, plus het tegenhouden van gekleurde vluchtelingen door de politie en douane van Oekraïne' (!!!!)

'Oekraïne: de strijd tegen de waarheid over de bloedige VS terreur plus de enorme westerse hypocrisie'

'Oekraïne en 'het truckers protest' tegen COVID-maatregelen in Canada van fundamentalistisch religieus rechts, racisten en ander tuig? Eén grote leugen!!'

''Russische propaganda': het laatste excuus voor nog meer 'democratische censuur' op de sociale media'

'Oekraïne: belangrijke punten die niet mogen worden vergeten, ondanks de propagandawals die over ons heen wordt gereden'

'Oekraïne: wie jarenlang een wereldmacht tart moet niet opkijken als deze uiteindelijk optreedt' (!!!!)

'Oekraïne: Rusland erkent Luhansk en Donetsk, de westerse wereld alweer hypocriet op de kop' En zie de links in dat bericht!!

'Westerse Oekraïne leugens'

'Oekraïne: Russische 'propaganda' is informatie die VS propaganda weerlegt'

'Oekraïne: waarom niet de reguliere media direct laten leiden door de CIA en is de VS wellicht bezig met de voorbereiding van een aanval op Rusland'

'De Krim het echte verhaal: geen annexatie maar de vrijwillige aansluiting bij Rusland, zelfs Oekraïners stemden voor' (!!!!)

'Propaganda niet alleen voor oorlogsvoering maar levensbepalend zoals die voor het Verdrag van Maastricht'

'Generaal Stoss: VS ziet een 'epische nucleaire dreiging' van China en Rusland' (!!!!)

'Oekraïne crisis: het feit dat het westen dit sprookje in de wereld hielp 'heeft voorkomen' dat een Russische inval plaatsvond.......' (en zie de links in dat bericht!!)

'BREKEND NIEUWS: Oekraïne crisis: de CIA heeft Disney overgenomen: beweringen zonder enig bewijs dat Rusland een 'false flag video' gebruikt zijn 'waar....'' (en zie de links in dat bericht!!)

'Nederlandse marine doet mee aan VS oorlogshitserij tegen China' (en zie de links in dat bericht!!)

'Oekraïne: het conflict berust puur op aannames die werden en worden gelanceerd door de VS en haar NAVO-partners' (en zie de links in dat bericht!! Waarvan je de eerste hieronder vindt)

'Oekraïne: westerse 'stabilisatie van het conflict': levering van wapens, straaljagers en troepen

'VS begint 'troll farm', alsof Hollywood en de massamedia al niet genoeg VS propaganda maken..........' (en zie de links in dat bericht!!

'Strijd opgelaaid in Oost-Oekraïne tussen het leger en 'door Rusland gesteunde rebellen', aldus BBC World Service' (en zie de links in dat bericht!!)

'Tony Blinken heeft de Oekraïense president Zelensky de wacht aangezegd: zijn land is officieel een VS kolonie' (!!!!)

''Porosjenko (Oekraïne) roept de NAVO op tot oorlog tegen Rusland'

'Election ploy? Poroshenko declares martial law in Ukraine after Kerch standoff'

'VS senator Rand Paul stelt n.a.v. NAVO-top dat men de zaak moet bekijken vanuit het Russische perspectief'

'Putin en Trump halen spanning uit de lucht >> de westerse wereld schreeuwt moord en brand......'

'Afspraken met de VS maken? Voor je het weet heb je te maken met een 'verspreking' van de president..... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Oekraïne, wat de reguliere (massa-) media, 'deskundigen' en politici u niet vertellen over dit door een junta geregeerd land' (!!!!)

'Oekraïne, Georgië en Moldavië hebben oud bondgenootschap doen herleven, in voorbereiding op NAVO lidmaatschap en verdere actie tegen Rusland........'

'De Krim, Georgië en Syrië >> de anti-Russische propaganda.....'

'Oekraïne en NAVO bezig met uitlokking WOIII.........

'VS levert neonazi-leger Oekraïne voor 250 miljoen dollar aan wapens'

Ukraine is ready for NATO membershipFoto van het neonazi-bataljon Azov in Oost-Oekraïne, bataljons als deze hebben de laatste 8 jaar de steden en dorpen van de zich van Oekraïne afgescheiden staatjes Luhansk en Donetsk gebombardeerd, gelukkig zijn ze allesbehalve goed in dat bombarderen, al hebben ze alsnog veel slachtoffers gemaakt onder burgers in die staatjes.... Zie ook de NAVO vlag naast een neonazi vlag....... Voor de omgekomen neonazi's hebben onze zwaar disfunctionerende VVD premier en aartsleugenaar Rutte en CDA kluns Hoekstra die minister van BuZa mag spelen in het kabinet Rutte 4, een krans gelegd in Kiev, zie de foto die hieronder is te vinden.

'Oekraïne het toneel van grootschalige luchtmachtoefeningen met VS en NAVO, naast een enorme militaire VS/NAVO oefening in Noorwegen'

'Geert Jan Hahn en zijn 'deskundige' gekleurde kijk op Oekraïne........ AAJAAAJAAAJ!!!' (26 februari 2015) Hahn was destijds de Oost-Europa deskundige van BNR wat hij nu weer is, ondanks zijn enorme blunders die hij destijds en ook nu weer maakt......

'David Jan Godfroid bakt ze bruin vanuit Oekraïne.......' Godfroid was/is de Oost-Europa deskundige van de zogenaamd onafhankelijke NOS.......

'NAVO beschuldigt Rusland alweer van meevechten met- en wapenleveranties aan opstandelingen Oost-Oekraïne

---------------------------------

Hier nog wat links naar berichten over de oneindige VS terreur: 'VS vermoordde meer dan 20 miljoen mensen sinds het einde van WOII........' Dit tot het jaar 2000, wat betreft deze eeuw zijn er intussen meer dan 5 miljoen moorden aan toegevoegd, moorden begaan door de VS en NAVO-lidstaten, inclusief Nederland (waar terreurorganisatie NAVO altijd onder militair opperbevel stond en staat van de VS...).... Ongelofelijk dat men nooit zal beginnen over het nemen van sancties tegen de VS, terwijl dat land oneindig veel meer ellende en zwaar bloedvergieten over de aarde heeft gebracht en brengt dan Rusland.....

'VS buitenlandbeleid sinds WOII: een lange lijst van staatsgrepen en oorlogen..........'

'List of wars involving the United States'

'CIA 70 jaar: 70 jaar moorden, martelen, coups plegen, nazi's beschermen, media manipulatie enz. enz.........' (!!!!)

'9/11: de reden voor twintig jaar westerse terreur o.l.v. de VS waarbij meer dan vijf miljoen mensen werden vermoord' (en zie de links in dat bericht!!)

'CIA rekruteert folteraars met een beroep op vrouwenemancipatie: een fikse rel in de VS'

'Michael Hayden (ex-CIA en generaal b.d.): niets mis met martelingen door Gina Haspel.....'

'US Airstrikes Killing Hundreds of Civilians in Syria’s Raqqa'

'VN waarschuwt de VS voor het maken van een onacceptabel aantal Syrische burgerslachtoffers met haar bombardementen.......' Waar de VS zich niets van heeft aangetrokken......

'VS gaf sinds 2001 meer dan 5,9 biljoen dollar uit aan (illegale) oorlogen, ofwel: $ 5,933.000.000.000.......' (tot 2018.....)

'VS is grootste producent van vluchtelingen, aldus VN rapport..........' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!)

'VS subsidiëring van neonazi's in Oekraïne, neonazi's die ook fascisten uit de VS trainen......' (!!!!) Lees dat bericht mensen, weet je meteen dat de EU en de NAVO neonazi's steunen met hun geldelijke en wapenhulp aan dat land!! (voor de NAVO trouwens de normaalste zaak van de wereld: dat steunen van fascisten.....) En dan te bedenken dat premier Rutte en minister van Buitenlandse Zaken Hoekstra onlangs een krans hebben gelegd bij een monument voor met name omgekomen neonazi's...... (op 8 februari 2022 heb ik de opmerking over de kranslegging door Rutte en Hoekstra aan deze link toegevoegd) Hier een foto van dit walgelijk gebeuren met aartsleugenaar Rutte ofwel Pinokkio 2.0:

 

'VS verwijt Iran nucleaire chantage, chantage waar de VS zichzelf schuldig aan maakt' (en zie de links in dat bericht!!)

En nogmaals: het is de allerhoogste tijd dat journalist Julian Assange wordt vrijgelaten uit de smerige isolatiefolter waarin hij nu al bijna 3 jaar volkomen onterecht vastzit voor het openbaren van zware oorlogsmisdaden begaan door de VS (toegegeven in officiële gelekte documenten van de VS!!!)....... Het is zelfs de taak van een ieder om zware misdaden aan te geven!!! Deze documenten plus beeldmateriaal zijn te vinden in WikiLeaks!! Gisternacht (ik schreef deze toevoeging op 15 maart 2022/////) maakte CBC Radio1 bekend dat de uitlevering van Assange weer een stap dichterbij is gekomen >> de rechter heeft gesteld dat Julian Assange mensenlevens in gevaar heeft gebracht en dat dit een reden zou kunnen zijn tot uitlevering van Julian aan de grootste terreurentiteit ter wereld: de VS, terwijl deze leugen al lang en breed is doorgeprikt........ SCHANDE!!!! Ook dit onrecht wordt door de reguliere westerse media gesteund, moet je nagaan >> Julian is een collega.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten