Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 8 maart 2022

Ploumen (voorzitter PvdA Tweede Kamerfractie) liegt keihard in verkiezingsspot voor Gemeenteraadsverkiezingen plus haar verantwoordelijkheid voor Coronamaatregelen

Donderde vanmorgen met een klap uit m'n stoel toen ik een PvdA verkiezingsspotje op de radio hoorde. De spot werd ingesproken door hare kwaadaardigheid Ploumen, die als minister van Ontwikkelingssamenwerking in het kabinet Rutte 2 een groot aantal succesvolle ontwikkelingsprojecten de nek omdraaide en het geld daarvoor aan Nederlandse ondernemers in ontwikkelingslanden heeft gegeven, die volgens deze (er toen als mislukte hippie uitziende) sufferd beter hulp konden bieden..... Twee jaar later maakte een rapport van Oxfam Novib gehakt van deze zogenaamde hulp: de ondernemers hadden het geld in hun zak gestoken en er gebeurde zo goed als niets meer op het gebied van ontwikkelingssamenwerking.......

De PvdA heeft al van voor deze naamgeving ervoor gepast zich socialistisch te noemen, dat was vloeken in de PvdA kerk, dat erop bleef hameren een sociaaldemocratische partij te zijn. Nu durft Ploumen in het spotje voor de gemeenteraadsverkiezingen te beweren dat je PvdA moet stemmen voor een socialer beleid....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Het socialisme begint weer een beetje hip te worden en dat misbruikt Ploumen voor deze smerige verkiezingsleugen....... 

Ploumen met alweer een nieuw uiterlijk >> logisch men moet zich vooral de eerdere blunders van deze disfunctionerende politicus* niet herinneren.... Waar Ollongren met een klein stapeltje papieren rondliep (waarop de voorgestelde functie voor Omtzigt was te zien), doet Ploumen of ze keihard werkt, met een dikke ordner en een handtas..... ha! ha! ha! ha! (zo te zien is ze ook zwanger van nog een ordner)

Hier de tekst op de PvdA site voor de gemeenteraadsverkiezingen:  

Het moet socialer in Nederland, zodat we ons allemaal thuis voelen.

Want wat is nu echt belangrijk? Dat we de woningnood oplossen en dat er een betaalbaar huis is voor iedereen. In een fijne buurt. Waar minder verdeeldheid is en waar we naar elkaar omzien. Samen gaat ons dat lukken. Hier vind je de plannen van de PvdA bij jou in de buurt. Vul hier de gemeente in waar jij woont, en kijk welke plannen de PvdA heeft.

Socialer is dat het beleid van de PvdA in Rutte 2?? Je weet wel ondanks de bankencrisis werden toen jaar in jaar uit de huren onbeschoft verhoogd en dat zogenaamd vanwege de kostenstijging een jaar eerder, terwijl de politici van de PvdA dondersgoed wisten dat de grootste kostenstijging jaar op jaar meestal de huurverhoging is...... Ofwel ook destijds werden de huurders dubbel gepakt door de neoliberale ploerten van de PvdA..... Om nog maar te zwijgen over het akkoord gaan van de PvdA met de verkoop van sociale huurwoningen aan investeerders vooral uit het buitenland en het meedoen van deze partij aan het slopen van sociale huurwoningen, om daar peperdure huurwoningen voor terug te bouwen.... Daarnaast was de PvdA akkoord met de grote diefstal van de huurders middels de verhuurdersbelasting, waardoor vele blokken sociale huurwoningen nog wachten op isolatie...... Verder deden PvdA wethouders als die van andere partijen of ze grondspeculanten waren en verkochten de grond voor een prijs alsof deze boven een goudmijn lag, wat uiteraard mee heeft geholpen de huizenprijs naar ongekende hoogten te brengen...... (een hoogte die ervoor zorgt dat men het gelegitimeerd vond en vindt om de huren nog verder te verhogen.....) De PvdA is bovendien verantwoordelijk voor het bouwen van een groot aantal parkeergarages in bijvoorbeeld de buurt van het Haagse centrum, zodat de bewoners extra worden 'vergast' door bezoekers aan dat centrum....... (onder de kabinetten Rutte 2 en 3 zijn er 100.000 sociale huurwoningen verdwenen en dan durfden de politici van de deelnemende partijen als de PvdA nog onbeschoft over scheefwoners te spreken.....)

Socialer zoals het sluiten van sociale werkplaatsen en het met subsidie herplaatsen van mensen uit die sector in het bedrijfsleven, buiten dat velen van hen geen werk meer hadden (en kregen) waren veel van degenen die wel in bedrijven werden geplaatst doodongelukkig....... 

Het voorgaande bestaat nog maar uit een paar zaken die aantonen dat de PvdA allesbehalve sociaal is, maar zich als regeringspartij keer op keer ontpopt als inhumane neoliberale partij..... Daar de PvdA fiks is achteruitgegaan in het aantal stemmen, gooit men het nu weer op een 'socialer Nederland', wie dit nog gelooft is ofwel lid van deze waardeloze partij, ofwel is stekeblind en stokdoof!!!

Overigens alle nieuwlichters van de PvdA in de Tweede Kamer zijn van e.e.a. op de hoogte, juist daar het gros van hen eerst lid is geweest van de 'Jonge Socialisten...' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ofwel deze nieuwlichters zijn al oplichters als ze in de Kamer zitting mogen nemen!!!

Het sociaaldemocratisch gehalte van de PvdA was al een lachertje, zeker zoals gezegd als de partij weer eens meeregeert en de partij zich in die regeerperiodes weer laat zien als een inhumane neoliberale (rot-) partij...... Zo heeft de PvdA hard meegewerkt aan het bezuinigen op de zorg, waardoor ziekenhuizen verdwenen daar de peperdure zorgverzekeraars deze te duur vonden, NB de hoofdreden waarom het kabinet Rutte 3 met de Coronahysterie onze burger- en grondrechten zwaar geweld aandeed (en nog doet, we zijn er nog lang niet als het om het virus gaat), immers men had te weinig IC bedden en verpleegkundigen...... 

Bovendien werd Rutte 2 in 2016 door de AIVD en MIVD gewaarschuwd voor het feit dat Nederland niet klaar was voor een pandemie en weet je wat de belangrijkste reden voor die waarschuwing was? Juist: het grote tekort aan IC bedden, verpleegkundigen voor die bedden en intensivisten...... In plaats van direct maatregelen te nemen zijn de kabinetten Rutte 2 en 3 daarna gewoon doorgegaan met het bezuinigen op de zorg, inclusief het verder sluiten van ziekenhuizen en daarmee werd het tekort aan verpleegkundigen verder vergroot..... Met het voorgaande kan je dan ook stellen dat Ploumen mede verantwoordelijk is voor de meer dan belachelijke Coronamaatregelen...... Vergeet verder niet dat er een aantal verpleegkundigen is overleden aan het vermaledijde virus, puur en alleen omdat ze zwaar overwerkt waren (te weinig personeel) en zoals je waarschijnlijk wel weet is dat een aanslag op je immuunsysteem >> ofwel alle partijen vanaf de kabinetten Rutte 1 tot en met nu Rutte 4 zijn ook nog eens verantwoordelijk voor de dood van verpleegkundigen (Rutte 4 is daar ook al verantwoordelijk voor, immers dat afbraakkabinet bestaat uit dezelfde flutpartijen als Rutte 3 en daarnaast heeft dat kabinet aangegeven nog meer op de zorg te willen bezuinigen, waar de partijen van Rutte 3 vorig jaar tegen uitbreiding van het aantal IC bedden hebben gestemd.....) 

Bij het aantreden van Rutte 1 hadden we 2.200 IC bedden, bij het uitbreken van het Coronavirus waren er daar nog 1.100 van over...... 'Echt iets om trots op te zijn', hè Ploumen??!!! 

Vergeet ik bijna te vermelden dat de PvdA niets heeft gedaan aan het schandalig lage minimumloon, zowel onder de kabinetten Balkenende 4 als Rutte 2 >> PvdA: Partij van de Arbeid...... Beter gezegd: Partij van zo laag mogelijk betaalde Arbeid!!

PvdA stemmen? Denk nog eens na en gebruik je verstand, zeker als je net modaal of daaronder verdient ben je bij de PvdA aan het verkeerde adres!!! 

Nederland zonder de PvdA, zodat iedereen zich echt thuis kan voelen!!

 

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])

 

* Ik ben gestopt met vrouwelijke aanduidingen te gebruiken, dat leidt alleen maar tot achterstelling van vrouwen, iets waar we anno 2022 eindelijk voorgoed vanaf moeten!! (het is overigens Internationale Vrouwendag, ofwel gefeliciteerd vrouwen, nu nog echte gelijkheid voor jullie!!)

Voor meer berichten over de blunders van Ploumen en/of de PvdA, dan wel over het Coronavirus en/of de huurstijging, klik op het betreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten