Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 28 maart 2022

Marioepol in puin gelegd door Azov-bataljon van Oekraïense leger

Meermaals is er gewezen op getuigenissen over het Oekraïense leger dat zelf de steden in dat land bestookt, zoals de neonazi-bataljons van dat leger de corridors voor bewoners om hun stad te ontvluchten onder vuur nemen. De belachelijke verslaggeving in het westen dat Rusland deze corridors onder vuur zouden nemen, zijn totaal belachelijk, waarom zou Rusland dit doen terwijl het land en haar president al zo worden gedemoniseerd in het westen?? 

Het Oekraïense leger daarentegen heeft er alle belang bij om Rusland te demoniseren en zoals dit leger al 8 jaar lang heeft laten zien in Oost-Oekraïne, heeft het lak aan het welzijn van haar burgers, de wapenstilstanden en de daarin afgesproken terugtrekking van zware wapens...... 

Nine For News geeft het verhaal weer van Lena die de stad Marioepol ontvluchtte en het neonazi-bataljon Azov aanwijst als de dader voor de vernielingen in de stad, voorts zouden deze neonazi's vanuit huizen schieten op alles wat beweegt op straat, één van de redenen waarom Rusland met grote terughoudendheid toch huizen en appartementencomplexen onder vuur neemt. Bovendien heeft de regering van Oekraïne de burgers opgeroepen zich te verzetten, waarbij wapens zijn en worden uitgedeeld, tankvallen worden aangelegd en huizen dan wel appartementen zijn versterkt om van daaruit de Russen aan te vallen...... Niet vreemd dus dat het Russische leger bepaalde appartementen en huizen heeft aangevallen..... (zo meer daarover) Voorts vertelt Lena dat het Azov-bataljon schiet op de corridors die werden ingesteld om burgers de kans te geven stad te verlaten...... Het schieten op deze corridors is er tevens op gericht de burgers in de stad te houden en hen zo als menselijk schild te kunnen gebruiken......

Uiteraard is het de bedoeling van het Oekraïense leger om de schuld voor andere vernielingen, het schieten op mensen die via de corridors de stad wilden verlaten en moord op burgers in de schoenen van het Russische leger te schuiven, e.e.a. wordt aangeduid als 'false flag operaties', een specialiteit van de CIA en het Pentagon. Niet vreemd ook als je bedenkt dat de CIA zich ook met de training van het Oekraïense leger heeft bemoeit, waarbij men de militairen (vooral de neonazi-bataljons van dat leger) ook leerde hoe Russen te vermoorden, zonder daar de schuld voor te krijgen........ Intussen hebben inlichtingen deskundigen uit de VS, waaronder twee luchtmachtofficieren, verklaart dat de tamme opmars van het Russische leger er alles mee te maken heeft dat Rusland zoveel mogelijk burgerslachtoffers wenst te voorkomen.......*

Het is dan ook schandalig te zien hoe de zogenaamde onafhankelijke westerse media zonder dat ze worden toegelaten in een groot deel van de Oekraïense steden, berichten over de vernielingen in de steden en de moord op burgers, zonder ook maar één kritische opmerking te maken en te vertellen dat ze niet welkom zijn in die steden..... Het is zelfs zo zot dat de staatszender BBC meermaals heeft ontkend dat er neonazi's actief zijn in Oekraïne, dit zou een complottheorie van het Kremlin zijn en nu erkent dat dit wel zo is, maar nu deze psychopaten verdedigt als zijnde heldhaftige strijders tegen het verderfelijke Russische leger...... Nooit eerder in mijn leven heb ik meegemaakt dat het westen op zo'n belachelijke manier anti-Russische propaganda heeft gemaakt en dat dag in dag uit, waarbij men zelfs roept om censuur van alternatieve media en Russische 'staatsmedia', alsof die ook maar in de verste verte een gevaar zijn voor de enorme propaganda die de westerse commerciële en staatsmedia over de westerse volkeren uitstorten..... 

Wat betreft die censuur en roep om nog meer van deze anti-democratische maatregelen >> blijkbaar is ook het grootste deel van de westerse politici en media bang om later afgerekend te worden voor die onzinnige propaganda, zonder ook maar enige serieuze aandacht te hebben besteed aan wat Rusland heeft aangezet tot de militaire actie in Oekraïne, daarvoor vervalst men zelfs de geschiedenis.....

Lees het verhaal van Lena en geeft het door >> de westerse propaganda moet eindelijk stoppen en de media die daarvoor verantwoordelijk zijn dienen nu eindelijk eens eerlijk te berichten over de gebeurtenissen in Oekraïne en de oorzaak van die gebeurtenissen.

 

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])

 

Lena ontsnapte uit de hel: ‘Het Oekraïense leger heeft de stad vernietigd, het zijn schurken’

  Robin de Boer 28 maart 2022 06:00

 

In de media lezen we al dagen dat de Zuid-Oekraïense havenstad Marioepol zwaar is getroffen door Russische aanvallen. Volgens de Oekraïense autoriteiten zijn duizenden mensen omgekomen. De burgemeester van Marioepol zei dat ‘Russen de stad willen uitroeien’.

Mensen die Marioepol zijn ontvlucht, vertellen een heel ander verhaal. Oorlogsjournalist Patrick Lancaster sprak in een dorp waar vluchtelingen uit de stad worden opgevangen met Lena, die Marioepol halsoverkop heeft verlaten.

Ze zei tegen Lancaster dat ze een maand lang samen met 160 anderen in een kleine schuilkelder heeft geleefd. “Zonder licht, zonder water en zonder voedsel. We dronken sneeuw en regenwater.”

Ze gebruikten ons als schild

“We werden constant beschoten door leden van het Azovbataljon,” vertelde Lena. “Ze stonden in onze tuinen en schoten om zich heen om de aandacht te trekken.” Azov is een nazigroep die onderdeel uitmaakt van het Oekraïense leger.

“Ze wisten dat Russische soldaten niet op burgers zouden schieten. Om die reden gingen ze huizen binnen, gooiden ze de mensen eruit en begonnen ze vanuit de huizen te schieten. Ze gebruikten ons als schild,” aldus Lena.

“Iedere dag verwoestten ze huizenblokken. Ze staken huizen in brand, schoten op mensen en doodden mensen,” zei ze tegen de oorlogsjournalist. Mensen die naar buiten gingen om een vuur te maken, werden beschoten.

Het zijn schurken

Er stierven ook mensen in de schuilkelders, vertelde Lena. In haar schuilkelder overleed een oude vrouw. Ze kon twee dagen niet begraven worden vanwege de bombardementen en lag al die tijd dood in de schuilkelder.

“Het zijn schurken, zombies. Het was hun doel om de stad te vernietigen. Zij hebben de stad vernietigd,” zei ze over het Azovbataljon.

Op de vraag waarom ze niet eerder is weggegaan, antwoordde Lena dat er geruchten waren dat mensen die de stad probeerden te verlaten, werden beschoten. Op een gegeven moment was de situatie dermate gevaarlijk dat ze geen andere keus had en moest vluchten.

Dat is het enige

Lancaster merkte op dat in West-Oekraïne, Europa en de Verenigde Staten wordt beweerd dat Azov iets goeds probeert te doen voor het volk. “Azov vermoordt mensen en verwoest de stad. Dat is het enige,” benadrukte Lena.

Ze voegde toe dat haar vader is achtergebleven omdat hij verlamd is. Ze vermoedt dat hij verhongerd is of is opgeblazen. “Ik weet niet wat er met hem is gebeurd.” Ze raakte onderweg ook een zoon kwijt, maar die is inmiddels weer terecht. Lena is van plan om naar Europa te gaan.

==============================================

* Zie: 'VS inlichtingen experts en luchtmachtofficieren: Russische aanpak Oekraïne duidt op voorzichtigheid ter voorkoming van zoveel mogelijk burgerslachtoffers'

--------------------------------------------

Zie ook: 'Oekraïne: biowapens en de westerse wil om Rusland lam te leggen'

'Oekraïne: de grote winnaars' (met een korte update van 26 maart 2022)

'Massa executie van 81 mensen in Saoedi-Arabië: aandacht in (hysterische) westerse media nul komma nada!!' Vergelijk dat eens met de situatie in Oekraïne, terwijl de Saoedische terreurcoalitie al jaren een genocide uitvoert in Jemen die aan minstens 500.000 mensen het leven moet hebben gekost, vorig jaar werd al bekend gemaakt dat minstens 100.000 kinderen zijn omgekomen in Jemen door de blokkades van die terreurcoalitie, blokkades die op zee mede worden uitgevoerd door de VS.......

'Oekraïne: generaal haalt westerse propaganda door de mangel'

'Oekraïne: analyse van twee professoren: coup van 2014 oorzaak huidige ellende'

'Oekraïense leger bombardeert eigen burgers en presentators tv programma verbijsterd over getuigenis aangaande Oekraïne'

'Oekraïne: kinderziekenhuis Marioepol was vanaf eind februari dit jaar in gebruik als legeronderkomen' (!!!!)

'Oekraïne: de nazistrijders van de VS' (!!!!)

'Oekraïne: Facebook en Instagram staan oproepen tot moord op Russen toe'

'Putin wast het westen nog eens de oren' (!!!!)

'Oekraïense democratie een schijnvertoning, plus het tegenhouden van gekleurde vluchtelingen door de politie en douane van Oekraïne' (!!!!)

'Oekraïne: de strijd tegen de waarheid over de bloedige VS terreur plus de enorme westerse hypocrisie'

'Oekraïne en 'het truckers protest' tegen COVID-maatregelen in Canada van fundamentalistisch religieus rechts, racisten en ander tuig? Eén grote leugen!!'

''Russische propaganda': het laatste excuus voor nog meer 'democratische censuur' op de sociale media'

'Oekraïne: belangrijke punten die niet mogen worden vergeten, ondanks de propagandawals die over ons heen wordt gereden'

'Oekraïne: wie jarenlang een wereldmacht tart moet niet opkijken als deze uiteindelijk optreedt' (!!!!)

'Oekraïne: Rusland erkent Luhansk en Donetsk, de westerse wereld alweer hypocriet op de kop' En zie de links in dat bericht!!

'Westerse Oekraïne leugens'

'Oekraïne: Russische 'propaganda' is informatie die VS propaganda weerlegt' (!!!!)

'Oekraïne: waarom niet de reguliere media direct laten leiden door de CIA en is de VS wellicht bezig met de voorbereiding van een aanval op Rusland'

'Propaganda niet alleen voor oorlogsvoering maar levensbepalend zoals die voor het Verdrag van Maastricht'

'Generaal Stoss: VS ziet een 'epische nucleaire dreiging' van China en Rusland' (!!!!)

'Oekraïne crisis: het feit dat het westen dit sprookje in de wereld hielp 'heeft voorkomen' dat een Russische inval plaatsvond.......' (en zie de links in dat bericht!!)

'BREKEND NIEUWS: Oekraïne crisis: de CIA heeft Disney overgenomen: beweringen zonder enig bewijs dat Rusland een 'false flag video' gebruikt zijn 'waar....'' (en zie de links in dat bericht!!)

'Oekraïne: het conflict berust puur op aannames die werden en worden gelanceerd door de VS en haar NAVO-partners' (en zie de links in dat bericht!! Waarvan je de eerste hieronder vindt)

'Oekraïne: westerse 'stabilisatie van het conflict': levering van wapens, straaljagers en troepen

'VS begint 'troll farm', alsof Hollywood en de massamedia al niet genoeg VS propaganda maken..........' (en zie de links in dat bericht!!

'Strijd opgelaaid in Oost-Oekraïne tussen het leger en 'door Rusland gesteunde rebellen', aldus BBC World Service' (en zie de links in dat bericht!!)

'Tony Blinken heeft de Oekraïense president Zelensky de wacht aangezegd: zijn land is officieel een VS kolonie' (!!!!) Zelensky werd na zijn aantreden als president al door de VS en de neonazi's in zijn land onder druk gezet daar hij de banden met Rusland wilde aanhalen...... Zie wat dat betreft ook:

'Putin gaf het westen een memorabele les geopolitiek'

'De VS zet zichzelf wat betreft Rusland, China en Iran geopolitiek schaakmat

'VS eist dat Rusland haar troepen terugtrekt van de Oekraïense grens en volgens inlichtingenbron: politiek het grootste gevaar voor burgers VS........'

'Strijd opgelaaid in Oost-Oekraïne tussen het leger en 'door Rusland gesteunde rebellen', aldus BBC World Service'

Ook van belang is de volgende leugen van Blinken, de VS minister van BuZa, waar de politiek en de media in de VS het volk eerst angst aanjagen en dan aannemen dat oorlogsvoering is geoorloofd: 'Tony Blinken (VS minister van BuZa) liegt als hij zegt dat de VS alleen met toestemming van het volk geweld gebruikt in het buitenland'

Rusland zou De Krim hebben geannexeerd, echter de bevolking besloot in een dik gesteund referendum (goedgekeurd door internationale waarnemers) zich aan te sluiten bij Rusland, al hoopte het westen dat Rusland inderdaad De Krim zou annexeren, niet voor niets ook dat het westen deze leugen levend probeert te houden.... Zie:  'De Krim het echte verhaal: geen annexatie maar de vrijwillige aansluiting bij Rusland, zelfs Oekraïners stemden voor' (!!!!)

'Zelenski (president Oekraïne) ingepakt door neonazi's en beloften aan EU gedaan door Porosjenko'(!!!!)

'Anti-Russische propaganda, een kleine trieste rondgang in het hersenspoelen van de westerse bevolking' (!!!!)

'Brief aan de Russische bevolking over 'Defender 2020', de zoveelste militaire NAVO oefening langs de grens van hun land

'Oekraïne: opnieuw neonazi protesten op Maidanplein, vanwege Rusland vriendelijk handelen door president Zelensky'

'Snowden vindt het ongelofelijk dat de media VS politici niet aanspreken op totaal verschillende reacties n.a.v. 'klokkenluiden''

'Joe Biden heeft al lang toegegeven dat hij Oekraïne onder druk zette een openbaar aanklager te ontslaan die zijn zoon vervolgde'

'Oekraïne kondigt staat van beleg af vanwege 'Russische agressie' in de Zee van Azov'

'VS torpedojager arriveert in Zwarte Zee terwijl de boel daar op scherp staat........'

''Porosjenko (Oekraïne) roept de NAVO op tot oorlog tegen Rusland'

'Election ploy? Poroshenko declares martial law in Ukraine after Kerch standoff'

'VS senator Rand Paul stelt n.a.v. NAVO-top dat men de zaak moet bekijken vanuit het Russische perspectief'

'Putin en Trump halen spanning uit de lucht >> de westerse wereld schreeuwt moord en brand......'

'Afspraken met de VS maken? Voor je het weet heb je te maken met een 'verspreking' van de president..... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Oekraïne, Georgië en Moldavië hebben oud bondgenootschap doen herleven, in voorbereiding op NAVO lidmaatschap en verdere actie tegen Rusland........' (!!!!)

'De Krim, Georgië en Syrië >> de anti-Russische propaganda.....' (!!!!)

'Oekraïne en NAVO bezig met uitlokking WOIII.........

'VS levert neonazi-leger Oekraïne voor 250 miljoen dollar aan wapens'

'Oekraïne het toneel van grootschalige luchtmachtoefeningen met VS en NAVO, naast een enorme militaire VS/NAVO oefening in Noorwegen' (!!!!)

'Okkupert een Noorse serie die de angst voor de Russen moet aanwakkeren en de grootste anti-Russische NAVO oefening in decennia.........' (!!!!)

'Duitsland doet mee in het koor van de wolven: Russische cyberterreur!'

'Geert Jan Hahn en zijn 'deskundige' gekleurde kijk op Oekraïne........ AAJAAAJAAAJ!!!'

-----------------------------------------------

Hier nog wat links naar berichten over de oneindige VS terreur, het land waar men echt bang voor zou moeten zijn: 'VS vermoordde meer dan 20 miljoen mensen sinds het einde van WOII........' Dit tot het jaar 2000, wat betreft deze eeuw zijn er intussen meer dan 5 miljoen moorden aan toegevoegd, moorden begaan door de VS en NAVO-lidstaten, inclusief Nederland (waar terreurorganisatie NAVO altijd onder militair opperbevel stond en staat van de VS...).... Ongelofelijk dat men nooit zal beginnen over het nemen van sancties tegen de VS, terwijl dat land oneindig veel meer ellende en zwaar bloedvergieten over de aarde heeft gebracht en brengt dan Rusland.....

'VS buitenlandbeleid sinds WOII: een lange lijst van staatsgrepen en oorlogen..........'

'List of wars involving the United States'

'CIA 70 jaar: 70 jaar moorden, martelen, coups plegen, nazi's beschermen, media manipulatie enz. enz.........' (!!!!)

'CIA en 70 jaar desinformatie in Europese opiniebladen............'

'CIA erkent dat Israël samen met Saoedi-Arabië 'vecht tegen terreur', die ze NB zelf hebben georganiseerd........'

'CIA valt nogmaals door de mand als wapenleverancier van IS.......'

'Massamedia VS vergeven van CIA 'veteranen', alsof die media nog niet genoeg 'fake news' ofwel leugens brengen........' 

'9/11: de reden voor twintig jaar westerse terreur o.l.v. de VS waarbij meer dan vijf miljoen mensen werden vermoord' (en zie de links in dat bericht!!)

'CIA rekruteert folteraars met een beroep op vrouwenemancipatie: een fikse rel in de VS'

'Michael Hayden (ex-CIA en generaal b.d.): niets mis met martelingen door Gina Haspel.....'

'Al Qaida de bondgenoot van de VS in de strijd tegen...... terrorisme! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!' (intussen heeft de VS 'Al Qaida Syrië' van de zwarte lijst met terreurorganisaties gehaald!!) 

'US Airstrikes Killing Hundreds of Civilians in Syria’s Raqqa'

'VS centraal commando werkt in Syrië samen met IS en verklaarde Rusland de oorlog.........' 

'VN waarschuwt de VS voor het maken van een onacceptabel aantal Syrische burgerslachtoffers met haar bombardementen.......' (!!!!) Waar de VS zich niets van heeft aangetrokken en geen ander westers land heeft opgeroepen om de VS daarvoor te sanctioneren......

'VS gaf sinds 2001 meer dan 5,9 biljoen dollar uit aan (illegale) oorlogen, ofwel: $ 5,933.000.000.000.......' (tot 2018.....)

'VS is grootste producent van vluchtelingen, aldus VN rapport..........' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!)

'VS subsidiëring van neonazi's in Oekraïne, neonazi's die ook fascisten uit de VS trainen......' (!!!!) Lees dat bericht mensen, weet je meteen dat de EU en de NAVO neonazi's steunen met hun geldelijke en wapenhulp aan dat land!! (voor de NAVO trouwens de normaalste zaak van de wereld: dat steunen van fascisten.....) En dan te bedenken dat premier Rutte en minister van Buitenlandse Zaken Hoekstra onlangs een krans hebben gelegd bij een monument voor met name omgekomen neonazi's...... (op 8 februari 2022 heb ik de opmerking over de kranslegging door Rutte en Hoekstra aan deze link toegevoegd) Hier een foto van dit walgelijk gebeuren met aartsleugenaar Rutte ofwel Pinokkio 2.0:

 

'VS verwijt Iran nucleaire chantage, chantage waar de VS zichzelf schuldig aan maakt' (en zie de links in dat bericht!!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten