Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 17 juni 2022

NOS met anti-Palestijns nieuws n.a.v. moord op 3 Palestijnen.....

Vanmorgen in het Radio1 nieuws van 9.00 u. het bericht dat het Israëlische bezettingsleger op de illegaal bezette West Bank 3 Palestijnen in een auto heeft doodgeschoten bij een inval..... Je zou dan denken dat de NOS een onafhankelijke bron noemt, maar nee de redactie vond het blijkbaar voldoende om de woordvoerder van het Israëlische leger te citeren......

Volgens het Israëlische leger zouden de 3 mannen vanuit de auto het vuur hebben geopend op (zwaarbewapende) militairen.... Volgens dezelfde bron zouden daarbij meerdere Palestijnen gewond zijn geraakt, of die dan ook in de auto hebben gezeten werd er niet bij verteld...... 'Je zou bijna denken' dat de Israëlische psychopaten in het rond hebben geschoten om zoveel mogelijk Palestijnen te vermoorden, al is aan het aantal kogels dat op de auto werd afgevuurd te zien dat men deze Palestijnen simpelweg heeft geëxecuteerd om dat ze tot de Palestijnen behoorden, bovendien zegt het Israëlische terreurleger dat 1 van de inzittenden lid was van Hamas, wat men op zeker al wist toen het vuur werd geopend op de auto........ Onlangs nog werd de journalist (met Palestijns en VS paspoort) Shireen Abu Akleh door Israëlische militairen vermoord, waarop dat terreurleger het gore lef had om de Palestijnen als dader aan te wijzen, terwijl de bewijzen overweldigend zijn dat ze door Israëlische militairen werd vermoord......  

De nieuwslezer van de NOS vervolgde met te zeggen dat het al enkele maanden onrustig is op de West Bank nadat er meerdere aanslagen werden gepleegd op Israëliërs...... Niets over het feit dat Israëlische militairen de afgelopen maanden bijna dagelijks Palestijnen hebben doodgeschoten, waaronder kinderen..... Al evenmin werd het feit genoemd dat de Israëlische overheid met hulp van haar terreurleger de etnische zuivering van Palestijnen op de West Bank en in Jeruzalem in een hogere versnelling heeft gezet, hoogstwaarschijnlijk daar het westen het toch te druk heeft met het maken van valse anti-Russische propaganda en de reguliere westerse media die normaal al geen belangstelling hebben voor het leed van het verdrukte Palestijnse volk, daar nu al helemaal geen tijd aan wilden besteden........

Zo is het Israëlische leger bijvoorbeeld bezig met het vernietigen van huizen waarin 1.000 Palestijnen wonen en nogmaals dat op de illegaal door Israël bezette West Bank..... Israël is dan ook niets anders dan een ordinaire bloedige fascistische apartheidsstaat die zich schuldig maakt aan grootschalige terreur, etnische zuiveringen van door Palestijnen bewoonde dorpen en huizen, om met die terreur ook nog eens een langzame genocide uit te voeren op de Palestijnen!! 

Foto uit bericht van Middle East Eye: 'Masafer Yatta: A Palestinian community under pressure': 'I keep having dreams that the [Israeli] army has come back and destroyed our house again,' Adham, eight, says (MEE/Shatha Hammad)

Het citeren van het Israëlische leger over de laatste moorden (althans tot op dit moment) is hetzelfde als het citeren van de reden die een moordenaar geeft, nadat deze iemand lukraak op straat heeft vermoord en weet dat hij/zij daar niet voor wordt vervolgd..... Dat noemt men bij de NOS onafhankelijke berichtgeving...... Ach ook de NOS heeft voorafgaand en tijdens de illegale oorlogen van de VS tegen Afghanistan, Irak, Libië en Syrië, de leugens overgenomen die hen werden aangereikt door de VS overheid, leugens gefabriceerd door de CIA, de NSA en andere geheime diensten van de VS (dat meer dan 25 geheime diensten heeft!!).... Ondanks dat men bij de NOS weet dat dit leugens waren, heeft ook dit westerse nieuwsmedium dat zoals gezegd stelt onafhankelijk te zijn, nooit een rectificatie geplaatst..... Sterker nog: de NOS houdt een aantal van die leugens nog steeds 'in leven' en is daarnaast 1 van de vele westerse media die stellen dat op de sociale media fake news en desinformatie wordt gebracht en pleit daarbij zoals zovelen voor censuur op die media...... (de onbeschofte hypocriete brutaliteit!!)

De begrafenis van de 3 Palestijnen eerder vandaag.....

En nee dit bericht heeft totaal niets met antisemitisme te maken, elk ander land dat een minderheid zo onderdrukt moet aan de paal worden genageld, sterker nog >> als een ander land dat zou flikken, een land dat niet gehoorzaam aan de hand van de VS loopt, zou het al lang internationaal zijn gedemoniseerd en gesanctioneerd!!

* Zie:  'Stop de vernietiging door het Israëlische leger van de huizen behorend tot 1.000 Palestijnen'

-----------------------------------

Zie ook: 'Begrafenis Shireen Abu Akleh gewelddadig verlopen door ingrijpen Israëlische politie met meer gekleurde westerse berichtgeving' (!!!!)

'Shireen Abu Akleh vermoord door 'heldhaftige' Israëlische scherpschutter met gekleurd bericht van 'onafhankelijk' NOS nieuws...' (!!!!)

'Canada verklaart zich solidair met Israël na aanslagen 'fietsterrorist'' En zie de links in dat bericht!! Links ook naar berichten over de huisuitzettingen in oostelijk Jeruzalem, waar vooral Palestijnen wonen, maar waaruit ze etnisch worden weggezuiverd door de fascistische apartheidsstaat Israël....

'Oekraïne: belangrijke punten die niet mogen worden vergeten, ondanks de propagandawals die over ons heen wordt gereden

'Twitter gebruikers gewaarschuwd, Twitter belazert de kluit!!' (!!!!)

'Biden belooft Palestijnen gelijke behandeling met Israël: veiligheid, vrijheid en voorspoed....... ha! ha! ha! ha! ha!' (en zie de links in dat bericht naar meer artikelen over de bloedige onderdrukking van Palestijnen, artikelen die niets met antisemitisme van doen hebben!!)

'Israël noemt Amnesty International antisemitisch...... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Wenen start zaak tegen activist die zich inzet voor Palestijnse mensenrechten en tegen etnische zuiveringen' (!!!!)

'Israël gaat ongestoord door met etnische zuivering van Oost-Jeruzalem met schunnige NOS berichtgeving' (!!!!)

'Israëlische 'kolonisten' vallen Palestijnen aan met grof geweld op de illegaal door Israël bezette West Bank......' (!!!!)

De 'Midden-Oosten kerstboom' tot ontploffing gebracht door Israël, Saoedi-Arabië, de VS en haar NAVO-partners'

'Pro-Palestijns activisme de mond gesnoerd door ultra rechts en fundi-christenen'

'Bezette West Bank: zelfs de olijfbomen van Palestijnen worden vernietigd onder bescherming van het Israëlische leger' (!!!!)

'Gevechten in Beiroet (Libanon) volgens BBC W.S. de schuld van Hezbollah' Ten tijde van deze gevechten op 14 oktober 2021, amper of geen belangstelling in de westerse media, behalve de BBC dan en die durft de schuld in de schoenen van Hezbollah te schuiven, totaal belachelijk!!

'Project Nimbus: techbedrijven steunen apartheid en ander Israëlisch geweld tegen Palestijnen' (!!!!)

'Palestijnse gevangenen worden collectief gestraft voor ontsnapping 6 gedetineerden' Collectieve straffen: een uitvinding van de SS.........

'Rashida Tlaib (lid huis van afgevaardigden VS) wordt gedemoniseerd vanwege haar steun voor het verdrukte Palestijnse volk'

'De pogroms van fascisten tegen Palestijnse burgers is het gevolg van decennia wegkijken door westerse staten en de VS in het bijzonder' (!!!!)

'Bennett (Israëlische premier) in VN: Israël is een baken van licht en vrijheid en haar steunen is een morele keus....' ha! ha! ha! ha! Waar haalt deze schoft het gore lef vandaan??!!!

'Israël dreigt weer 16 Palestijnse families uit hun huis te zetten: etnische zuivering van Oost-Jeruzalem gaat gewoon door' (!!!!)

'Dagelijkse Israëlische terreur tegen het verdrukte Palestijnse volk'

'Israël ontvoert op de West Bank en Jeruzalem Palestijnen, waaronder kinderen, dat zou Loekasjenko moeten proberen......' (!!!!)

'Israëlische militairen vermoorden 11 jarige jongen en 20 Palestijnse winkels met de grond gelijk gemaakt' (!!!!)

'Israël martelt 60% van de gevangengehouden Palestijnse kinderen.......' (!!!!) Waar je het gevangenzetten van kinderen al moet aanmerken als een heel ernstige vorm van marteling.....

'Pegasus spyware toch volop gebruikt in Duitsland i.t.t. eerdere berichten' (!!!!) Pegasus is van het Israëlisch bedrijf NSO.

'Israëlische oorlogsmisdaden tijdens de oorlog tegen de Palestijnen in de openluchtgevangenis Gazastrook' (!!!!)

'Palestijn gearresteerd voor verkeersovertreding: in 4 dagen tijd doodgemarteld in gevangenis' (!!!!)  Dit soort zaken wordt in het hypocriete westen niet als terreur gezien, dat geldt ook voor veel van de volgende links, zoals de eerste 3 volgende......

'Israël vernielt huizen van Palestijnse families in Silwan en al-Bustan'

'Silwan (buitenwijk van Jeruzalem): de huizen van 170 leden van een Palestijnse familie worden met de grond gelijk gemaakt'(!!!!)

'Israël massamoordt door en Palestijnen zijn een niet gelijkwaardige partij' (!!!!)

'Israëlische leger vermoordt vreedzame demonstrant op West Bank'

'Great Return March: 1 jaar protest, 1 jaar massamoorden, 1 jaar westerse anti-Palestijnse propaganda' (een bericht van 30 maart 2019)

'Palestijnen en hun kinderen nog eens nageschopt door BBC's Stephen Sackur' (!!!!)

'Puma beklaagt zich over een boycotoproep vanwege haar steun voor illegale Israëlische nederzettingen'

''Deal of the Century' niet genoeg voor Israël dat dit meer dan belachelijke verdrag nu al schendt'

'Studente Mays wordt gemarteld in Israëlische gevangenis' (!!!!)

'Trump en Netanyahu komen met 'vredesplan' voor Israël, waar de Palestijnen zoals gewoonlijk het nakijken hebben'

'Albert Einstein, één van de vooraanstaande Joden die al in 1948 grote vraagtekens bij de staat Israël zette' (!!!!)

'Israël wil Shuhada Street in Hebron vernietigen voor nieuwe Joodse nederzetting....'

'Israël gebruikt alweer nazi misdaden tegen het Palestijnse volk' (!!!!)

'Israëlische rechter wijst directeur Human Rights Watch het totaal absurde 'democratische' land uit'

'Israël steelt Palestijnse grond, als 'vergoeding krijgen' Palestijnen traangas, made in USA'

'Mike Pompeo (VS minister van BuZa): nederzettingen op de West Bank gaan niet per se in tegen internationale rechtsregels'

'Een volk dat leeft onder bezetting heeft het recht gewapend verzet te plegen, ook het Palestijnse volk' (!!!!) Je zou zelfs kunnen zeggen dat een ieder die onder illegale bezetting leeft, de plicht heeft verzet te plegen, denk daarbij ook aan de nazi-Duitse bezetting van Nederland tijdens WOII >> de link naar dat bericht op Facebook werd door deze organisatie eerder geblokkeerd....

'Al wat nog over is zijn hun schooluniformen: Israël vermoordt 8 Palestijnen'

'"Israël heeft afgelopen nacht in de Gazastrook opnieuw luchtaanvallen uitgevoerd op terreurorganisatie Islamitische Jihad..." ahum....'

'Israëlische 'Friends Tweet' komt als een boemerang terug met de gruwelen die Israël begaat tegen het verdrukte Palestijnse volk'

'Palestijnse kinderen hebben recht op leven, vrij van onrecht en onderdrukking'

'Israël houdt 24 uur per dag Palestijnen in de gaten met gezichtsherkenningsapparatuur en hulp Microsoft'

'Israël valt doelen aan in Libanon, Syrië en Irak >> oorlogsmisdaden, zonder één woord van kritiek uit het westen'

'Israël gebruikt sadistisch geweld bij vernietigen Palestijnse huizen in Oost-Jeruzalem'

'Zomaar een paar dagen uit 'het leven' van Palestijnen: vernederingen, beledigingen, vernietiging en moord door Israël'

'Huis van Afgevaardigden VS stemt massaal voor beperking vrijheid van meningsuiting: BDS in de ban en vrijbaan voor Israëls gewelddadig beleid tegen Palestijnen'

'Israël gaat alweer haar boekje ver te buiten in Oost-Jeruzalem'

'De Israëlische VN ambassadeur: de weg naar vrede is overgave van de Palestijnen, waarbij ze nationalistisch suïcide moeten plegen..... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Israël maakte het onmogelijk voor arabieren terug te keren naar hun huizen'

'Israëlische kolonisten verantwoordelijk voor branden op de West Bank'

'Duitse razzia's: jacht op ondersteuners van Hamas en het verdrukte Palestijnse volk' (!!!!) Omgekeerd evenredig aan de razzia's om leden van het verdrukte Joodse volk in Duitsland op te pakken tijdens het nazi-Duitse Hitler bewind.......

''Rechter' houdt Palestijns meisje van 16 jaar in gevangenschap, verder een invalide in rolstoel vermoord: 'leve het dappere Israëlische leger....'' (!!!!)

'Israël vermoordde doelbewust journalisten'"(!!!!)

'Gazastrook: 'de onafhankelijke verslaggeving' over de strijd van Israël tegen Palestijnse terroristen...'

'UNICEF is trots supporter van de bloedige Israëlische vervolging van Palestijnen en hun kinderen'

'Dode Israëlische militairen zijn meer waard dan burgers en de moord op 300 Palestijnen is terecht >> de verkiezingscampagne van Netanyahu'

'Gaza ‘On Brink Of Collapse’ As Residents Remain ‘Caged In’' (Video)

'Israël martelt 60% van de gevangengehouden Palestijnse kinderen........' (!!!!)

'Israël voert standrechtelijke executies uit en martelt kinderen......' (!!!!)

'Israël bewijst nogmaals fascistisch te zijn >> journalist met kritiek wacht gevangenisstraf......' (en zie de links in dat bericht)

'Britse band boycot het Eurovisiesongfestival in Israël'

'CIDI vóór Israël vóór vrede, tegen racisme en antisemitisme....... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Eurovisiesongfestival 2019 in fascistische apartheidsstaat >> boycot dit festival!!'

'Simon Wiesenthal Center: antisemitische top tien 2018 >> o.a. moorden toegestaan voor Joden'

'Israël arresteert Palestijnen tijdens gewelddadige nachtelijke overvallen op de West Bank'

'Israëls huidige oorlog tegen de Palestijnen: o.a. de etnische zuivering van Oost-Jeruzalem'

'Israëlische 'helden' schieten invalide Palestijn in het achterhoofd' (!!!!) Ja ja, 'Israëlische militairen zijn echt heel dappere helden......'

''Antisemitisch bericht' >> Sinds 2000 heeft het Israëlische leger 2.070 Palestijnse kinderen vermoord, dit jaar 'staat de teller' op 52 kindermoorden.........' (!!!!)

'Ceremoniële beloning voor 'heldhaftige' Israëlische scherpschutters die ongewapende Palestijnse demonstranten vermoordden' (!!!!)

'Tien bedrijven die Israël helpen bij de massamoord op de Palestijnen'


'Vier spelende Palestijnse jongens werden doelbewust vermoord middels een Israëlische drone' (!!!!)

'Palestijnse man met syndroom van Down gearresteerd door 'dappere' Israëlische militairen: hand gebroken en 3 dagen opgesloten.......' (!!!!)

'Israël bestormt voor de zoveelste keer met groot machtsvertoon de Al-Aqsamoskee......' (!!!!)

'Israël vermoordt alweer 'zeer heldhaftig' 5 ongewapende Palestijnen, waaronder een 12 jarige en een 17 jarige jongen........'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten