Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 25 juni 2022

2022: verbod op abortus in VS, het land dat de wereld (nog) overheerst

Het kan je niet zijn ontgaan, het besluit van het Supreme Court (hooggerechtshof) in de VS dat abortus verboden mag worden...... Veel staten in de VS hadden al een wet klaar staan die abortus verbiedt als dat hooggerechtshof inderdaad dat verbod zou goedkeuren...... De fundamentalistische puriteinse scherpslijpers in de VS zijn dolblij met het verbod, deze psychopathische christenen zien de vrouw als ondergeschikt aan de man (volgens hun kwaadaardige sprookjesboek de bijbel) en hebben lak aan zaken als verkrachting en incest..... Waar incest ook nog eens overmatig voorkomt in die kringen, het is als bij de katholieken, ook zij zijn tegen abortus (en euthanasie) terwijl kinderen niet veilig zijn bij hun geestelijken en reken maar dat ook incest bij hen overmatig voorkomt...... Deze christenen zijn zelfs tegen abortus als het gaat om een zwangerschap door verkrachting of door incest......

Pro-life supporters celebrate outside the US Supreme Court in Washington, DC, on June 24, 2022. - The US Supreme Court on Friday ended the right to abortion in a seismic ruling that shreds half a century of constitutional protections on one of the most divisive and bitterly fought issues in American political life. The conservative-dominated court overturned the landmark 1973 "Roe v Wade" decision that enshrined a woman's right to an abortion and said individual states can permit or restrict the procedure tAbortion opponents celebrate outside the U.S. Supreme Court in Washington, D.C., on June 24, 2022. Olivier Douliery | AFP | Getty Images >> Achterlijke idioten die tegen de zelfbeschikking van vrouwen zijn*.

Gezien het voorgaande geeft Paus Franciscus ten overvloede nog eens aan dat hij een heel smerige scherpslijper is, terwijl de reguliere westerse media deze kwezel keer op keer prijzen vanwege zijn 'liberale opvattingen...' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Deze ploert, NB een vriend van de Argentijnse fascisten (Maxima heeft hem al eens een fiks bedrag doen toekomen, geld dat ze uit onze belastingen heeft ontvangen), terwijl die achterlijke sprookjesfiguur in feite een massamoordenaar is, die tegen abortus en euthanasie is... Bergoglio alias Franciscus is een massamoordenaar daar hij tegen het gebruik is van anticonceptie, waardoor in arme overwegend katholieke landen het aantal aids slachtoffers nog steeds enorm hoog is....... (gegarandeerd dat Maxima het in deze eens is met de paus.....) Bovendien komen door het verbod op abortus in die landen een flink aantal vrouwen en meisjes** om tijdens de bevalling..... Ook heeft het verzet van de paus tegen abortus de geesten in de VS rijp gemaakt voor een verbod op afdrijving...... Vergeet hierbij niet dat veel vrouwen in de VS staten waar abortus verboden zal worden, een illegale abortus zullen zoeken en daarbij zal een 'behoorlijk percentage' van die vrouwen omkomen.......

Verder zou Franciscus geen probleem hebben met homo's en lesbo's, als ze hun geaardheid maar niet praktiseren, echter het is een smerige leugen dat hij geen probleem heeft met deze mensen, immers in de arme landen wordt nog steeds haat vanaf de kansels gepredikt tegen homo's, lesbo's en LGBT mensen, wat regelmatig tot moord leidt.......*** Daaraan had Franciscus allang een eind kunnen maken door conservatieve geestelijken te vervangen voor meer progressieve..... (maar dat wil hij niet omdat hij het ermee eens is....)

Caitlin Johnstone heeft in het hieronder opgenomen artikel geschreven over het verbod op abortus in de VS, waar ze o.a. terecht opmerkt dat het is als het bezet houden van Afghanistan om de vrouwenrechten te beschermen..... Over Afghanistan gesproken: je kan stellen dat de illegale VS oorlog tegen Afghanistan en de enorm lange bezetting**** ervoor hebben gezorgd dat de Taliban veel machtiger is geworden dan dat het was voor de oorlog van de VS tegen dat land, waarbij het heel goed mogelijk was geweest dat de Taliban tijdens die afgelopen 20 jaar maar dan zonder oorlog, een stuk liberaler was geworden en vrouwen veel meer rechten hadden kunnen bevechten......

Ook Caitlin wijst op de ondergeschikte rol van de vrouw en daarbij stelt ze terecht dat het verbod op abortus een grote teruggang is in de rechten die de vrouwen hebben opgebouwd (vanaf het eind van de 60er jaren van de vorige eeuw, Ap). Het verbod op abortus maakt de vrouw nog meer afhankelijk ook van mannen die hen terroriseren, ofwel de vrijheid van vrouwen wordt met dit verbod zwaar ingeperkt...... Hoe is het mogelijk dat men vrouwen het zelfbeschikkingsrecht ontneemt en dat in een zogenaamde vrije democratie***** anno 2022??!!!

Dan te bedenken dat dezelfde christelijke scherpslijpers in de VS wel achter de illegale oorlogen van hun land staan, waarbij het ongeboren leven dat ze eerder beschermden groot gevaar loopt om te sterven als zij hebben 'gekozen' voor een baan in het leger...... (veel arme jongeren in de VS hebben geen andere keus dan een baan in het leger waar ze vervolgens hun jonge leven in de waagschaal mogen leggen....) Nog smeriger is het feit dat deze scherpslijpers er geen probleem mee hebben dat dagelijks 16 miljoen kinderen in de VS met honger naar school gaan en zich zelfs verzetten tegen het uitdelen van voedsel aan die kinderen als ze op school zijn aangekomen, of tijdens schoolvakanties.....******  Verder wijst ook Caitlin op de proxyoorlog die de VS (en haar NAVO-partners) voert in Oekraïne en waarbij al veel jonge mensen zijn omgekomen in de strijd die met opzet door de VS is uitgelokt.... 

Oorlog voeren en tegen abortus zijn terwijl de puriteinse scherpslijpers die daarvoor zijn en dat eisen niet alleen tegen abortus zijn, maar ook suïcide als een zware zonde zien >> vandaar ook dat het woord 'zelfmoord' zo snel mogelijk uit de woordenboeken moet worden geschrapt, immers dat woord heeft alles te maken met christenen die suicide als een zware misdaad tegen hun god zien: een doodzonde........ (ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!) Hoe kan jezelf om het leven brengen een misdaad zijn?? Bovendien worden ook de nabestaanden nog eens extra nageschopt met het achterlijke 'zelfmoord....'

Tot slot en zoals al zo vaak opgemerkt op deze plek: religie hoort niet thuis in de politiek dat is de dood in de pot!! (en de politici moeten met hun vieze corrupte poten afblijven van de rechterlijke macht >> waarom maakt men zich wel druk over deze bemoeienis in het zwaar corrupte en deels fascistische Polen, maar hoor je nooit een woord van kritiek op deze meer dan achterlijke situatie in de reli-fascistische politiestaat VS??!!!!)

 

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])

(als je het Engels niet machtig bent, zet dan de tekst in Google translate om in Engels door in het menu op Engels te klikken, waarna je weer kan klikken op die vertaalapp en je bovenaan in het menu Nederlands ziet staan, klik daarop en de hele tekst staat in het Nederlands, de vertaling is van een redelijk goede kwaliteit.)

 

The World Is Ruled By A Backwards Puritanical Regime: Notes From The Edge Of The Narrative Matrix

Caitlin Johnstone

Jun 25 2022

Listen to a reading of this article:


"China is a strange, backwards nation ruled by tyrants," said the nation founded by Puritans who used to execute women for witchcraft and just killed reproductive rights protections because they think Jesus told them to.

The world is dominated culturally, economically and militarily by a regime that just killed women's rights protections because they make Jesus mad.

Feels like five minutes ago we were being told the US needs to continue its occupation of Afghanistan in order to protect women's rights.

Most women who've escaped from an abusive long-term relationship with a man can tell you about the horror of a missed period and how much more horrific that experience would have been if they didn't know they have easy access to safe abortions.

Easy access to safe abortions makes women much more free from male domination. It just does. And that's exactly why it is opposed.

As long as the powerful can make the public fight over issues which don't inconvenience power, public attention can be kept away from issues which do inconvenience power.

Still can't believe there are grown adults in 2022 who think the US is pouring weapons into a foreign nation because it wants to protect democracy from an evil tyrant who launched a completely unprovoked invasion for no other reason than because he is evil and hates freedom.

The US empire is going to destroy economies, starve people by the millions, start wars, and wage increasingly risky nuclear brinkmanship in its campaign to subvert Russia and China and secure unipolar planetary domination, but we need the US-led world order to maintain the peace.

Nobody asked the American people if NATO should be expanded, creating a dynamic where World War III could one day be fought over a blockade against Russia in Lithuania. It was just done, because empire management is too important to be left in the hands of the electorate. US foreign policy has been almost completely divorced from the will of the people.

The first sign that our rulers have pushed nuclear brinkmanship with Russia too far will be a nuclear exchange.

It really is spooky how much de-escalation and detente have been disappeared from public discourse about Russia. People genuinely don't seem to know it's an option. They really do think the only choices are (A) nuclear brinkmanship or (B) obsequious appeasement.

Few of the people who are hysterical about Russia right now even know the word detente. Like if you ask them they literally don't know the word. They're unaware of the word, they're unaware of the concept, and they're unaware that it exists as an option. This is deliberate.

When the war started rightists wrongly said liberal Ukraine flag-waving was just another "current thing" that will soon be forgotten. It's been four months and they're still going, because this isn't just another distraction. The US proxy war in Ukraine is a real power agenda.

There are fake partisan diversions designed to keep people chasing their tails instead of focusing on real issues, and then there are real agendas which are of high value to the empire. The Ukraine proxy war is the latter, so the propaganda campaign for it won't just go away.

Bad guys conscript young people and force them to kill and be killed against their will. Nice guys impoverish young people so they have to enlist on their own to get money.

The World Economic Forum is just class solidarity. It's the ruling class organizing and coordinating in the ways the working class needs to.

Humanity's newfound ability to share information and ideas hasn't made everything better largely because humanity as a collective remains as disordered and delusional as the average individual human. Our new hive mind is still a higher order of mind, but it's not yet healthy.

We've got access to way more information, but we've also got access to way more disfunction. We're not necessarily better or worse now, we're just way more interconnected.

But what our interconnectedness may end up doing is speed up the process of becoming a conscious species. Online you can find any depth of human suffering that suits your fancy, but you can also find information about what's going on in the world that doesn't come through the authorized channels, you can find revolutionary ideas, and you can find information on healing and awakening. What that may end up meaning is that we can all make all our mistakes and successes in a much shorter time span, because we're not just plugged into our own successes and failures but everyone else's as well.

We're still collectively dysfunctional, but maybe now we can get healthier faster.

Really humanity's just going to have to wake up. That's it. We're going to have to drastically change our relationship with mental narrative, bring consciousness to our inner processes, and heal our trauma.

We'll never incrementalism or crypto or technological innovation or revolution our way around the basic need for a profound transformation of consciousness. We can talk all we want about proletariat uprisings, Bitcoin, direct action or whatever, but ultimately we'll never see the revolutionary changes we need as long as we're locked in delusion. We'll keep generating the same self-destructive patterning until we change how we think.

Luckily the populations most sorely in need of awakening are the ones with the most luxury of time and energy to make it happen. The wealthiest populations in the wealthiest parts of the world are by far the most destructive, and so they can afford to do a lot of inner work.

Things are fucked because we're ruled by tyrants. We'll be ruled by tyrants until we collectively force real change. We don't force real change because we are propagandized. We'll remain propagandized until we awaken from our unhealthy relationship with mental narrative.

Maybe that awakening will be triggered by things getting a lot worse. Maybe it will happen as a result of our continually expanding awareness. Maybe it will happen spontaneously. Or maybe it won't happen at all. I don't know. I just know that's what our plight hinges on.

_________________

My work is entirely reader-supported, so if you enjoyed this piece please consider sharing it around, following me on FacebookTwitterSoundcloud or YouTube, or throwing some money into my tip jar on Ko-fiPatreon or Paypal. If you want to read more you can buy my books. The best way to make sure you see the stuff I publish is to subscribe to the mailing list for at my website or on Substack, which will get you an email notification for everything I publish. Everyone, racist platforms excluded, has my permission to republish, use or translate any part of this work (or anything else I’ve written) in any way they like free of charge. For more info on who I am, where I stand, and what I’m trying to do with this platform, click here. All works co-authored with my American husband Tim Foley.

Bitcoin donations: 1Ac7PCQXoQoLA9Sh8fhAgiU3PHA2EX5Zm2

 =======================================

*      Achterlijke idioten die tegen de zelfbeschikking van vrouwen zijn, geteisem dat hun geloof in de uitwassen van een kwaadaardig sprookje op willen leggen aan iedereen, maar die er geen probleem mee hebben dat kinderen hongerlijden en die achter de grootste terreurdaden staan >> illegale oorlogen waarin de eerder gespaarde foetussen als militair mogen worden afgeknald, sterker nog: die het prima vinden als hun militairen elders zwangere vrouwen en kinderen aan flenters schieten..... Hetzelfde tuig dat achter het wapenbezit in de VS staat ook al vallen daardoor jaarlijks rond de 30.000 slachtoffers waaronder een groot aantal kinderen.......

**     Een 'rechter' in Brazilië heeft een 11 jarig meisje dat werd verkracht een abortus verboden en deze ploert raadde het meisje aan een naam voor haar kind te zoeken >> het terechte resultaat: grote protesten in het land...... Mensenrechtenorganisaties eisen het ontslag van deze 'rechter'.

***    Hoorde tijdens het schrijven van het concept voor dit bericht op WDR 5 (in het nieuws van 12.00 u.) dat de dader die in een homobar tekeerging in Oslo een Iranier is en dat de politie deze daad als terreur ziet, terwijl christelijke fundamentalisten homo's en lesbo's vermoorden na te zijn opgestookt door rk geestelijken en bijvooorbeel door baptisten die steeds meer grond onder de voeten krijgen in arme rk landen in Latijns-Amerika..... Kijk, die moorden worden niet weggezet als terreurdaad, wat een walgelijke hypocrisie!! De 'geestelijken' die deze haat in het openbaar uitspreken en anderen aanzetten tot grote terreurdaden zijn zonder meer terroristen!! Uiteraard is elke meervoudige moord op mensen terreur en dat hangt in het geheel niet af van welke religie dan ook die deze psychopaten aanhangen, of zelfs als het om gekken gaat die in het geheel niet gelovig zijn..... 

****   In feite ook oorlog als je het aantal slachtoffers ziet die tijdens de illegale bezetting door de VS en o.a. haar NAVO-partners werden vermoord door westerse troepen, waaronder Nederlandse..... 

*****  Zoals het Supreme Court in de VS handelt bewijst ten overvloede nog eens aan dat de VS en geen rechtsstaat is en in feite niets meer van doen heeft met een democratie, immers de rechten van een minderheid zouden ook beschermd moeten worden in een democratie...... Dat de leden van het hooggerechtshof in de VS worden gekozen door de zittende president, ofwel door de politiek geeft ook nog eens aan dat hier noch sprake is van een democratie, noch van een rechtsstaat..... En aan dat rechteloze land leveren de andere westerse landen waaronder Nederland zelfs eigen onderdanan uit..... Waar deze uitgeleverden ook nog eens te maken krijgen met een zwaar kromme rechtspraak door het meer dan achterlijke 'plea bargain' >> waar je  beter kan bekennen schudlig te zijn, ook al ben je 100% onschuldig daar je anders een heel grote kans loopt een heel lange gevangenisstraf te krijgen opgelegd..... Nederlandse ministers inclusief premiers van de opvolgende kabinetten die het goed hebben gekeurd dat Nederlandse burgers of buitenlanders werden uitgeleverd aan de VS, zouden strafrechtelijk moeten worden vervolgd..... Dat geld ook voor Groot-Brittannië waar de zwaar misdadige regering Johnson onlangs de uitlevering van Julian Assange heeft goedgekeurd, >> strafrechtelijk vervolgen dat tuig!!

****** Zie: 'Hongerbestrijding op school moet in de VS wijken voor proxyoorlog tegen Rusland en China: 16 miljoen kinderen het slachtoffer'

-----------------------------------------

Voorts zie: 'Ten Thoughts On Abortion' Nog een artikel van Caitlin Johnstone, gepubliceerd op 27 juni 2022, belangrijk genoeg om aan de links toe te voegen >> Lezen mensen!!! (toegevoegd op 28 juni 2022)

'CDC (VS) haalt uitspraak van rechter hooggerechtshof onderuit: niet 100.000 ernstig zieke kinderen met COVID in hospitaal maar 3.500....' Moet je nagaan...... (10 januari 2022)

'131 federale rechters VS corrupt: aan dat land levert Nederland zelfs eigen burgers uit.....' (16 oktober 2021)

'2020 het jaar dat de vrijheidsboom in brand werd gestoken' (6 januari 2021) (en zie de links in dat bericht!!)

'Voorwaarts christen fascisten: de invloed van christelijk rechts op de VS politiek' (2 januari 2020)

'VS geweldcultuur gevaar voor iedereen' (19 augustus 2019)

'Kavanaughs aanstelling bij het hooggerechtshof heeft vrouwen in de VS getraumatiseerd, zo blijkt uit onderzoek' (2 mei 2019)

'Chelsea Manning blijft voor onbepaalde tijd in de gevangenis' (25 april 2019) (en zie de links in dat bericht!!)

'Rechters die het opnemen voor verkrachters dienen te worden afgezet' (20 december 2018)

'Kavanaugh: dus een vrouwvijandige smeerlap word aangewezen als opperrechter door een andere vrouwvijandige schoft.........' (9 oktober 2018) Het woord opperrechter in deze kop klopt niet, Kavanaugh is lid van het hooggerechtshof, waar een ander de functie van opperrechter bekleedt, e.e.a. doet verder niets af aan de strekking.

'Bovenklasse ontloopt elke verantwoording, waar de onderlaag zoveel mogelijk verantwoordelijk wordt gehouden voor elke misstap'  (8 oktober 2018) In het artikel van Caitlin Johnstone dat is opgenomen in dat bericht, wordt over Kavanaugh gesproken.

'Brett Kavanaugh heeft lak aan internationaal recht en mensenrechten, dus ook aan seksueel geweld tegen vrouwen.......' (27 september 2018)

'Opvallende vergelijkingen van de huidige VS met de deelname aan de Eerste Wereldoorlog' (8 september 2018)

'Genocide op 'indianen': 188 jaar geleden, keurde het VS congres de 'Indian Removal Act' goed.......' (30 mei 2018)

---------------------

En terzijde: 'Henk R., de uitlevering aan de VS en de arrestatie op Schiphol'

'Gevangenissen VS buiten gevangenen uit: de verrotte kers op de al 'doodzieke justitiële taart' in dat land'

'Persvrijheid en democratie krijgen weer een klap: VS wint een hoger beroep voor de uitlevering van Julian Assange'

'Uitlevering van Nederlanders aan het totaal willekeurige rechtssysteem van de VS......'

'Antony Blinken (VS minister BuZa) leest de wereld de les over persvrijheid terwijl zijn eigen regering deze zwaar geweld aandoet' (!!!!) De vervolging van Hale is ook belangrijk voor de persvrijheid in de VS, niet voor niets laat de VS overheid journalisten en nieuwsredacties van vooral de alternatieve media afluisteren en aftappen, dit om klokkenluiders te kunnen oppakken voor ze uit de kerk kunnen klappen en zo negatief nieuws betreffende de overheid te kunnen blokkeren, waarbij de rechters doen wat de zittende administratie wenst: klokkenluiders veroordelen......... Zie wat dat betreft ook:

''Klokkenluidersbescherming' in VS: Obama en Biden lieten journalisten en redacties afluisteren om klokkenluiders te pakken' Reken maar dat dit nog steeds gebeurt! (en zie de links in dat bericht naar meer artikelen over o.a. Julian Assange en de fascistische opperschoft Navalny) En zie:

'Snowden vindt het ongelofelijk dat de media VS politici niet aanspreken op totaal verschillende reacties n.a.v. 'klokkenluiden'' (!!!!) (9 oktober 2019) (en zie de links in dat bericht!!) En zie voorts:

'Het verschil tussen totalitaire regimes en 'vrije democratieën' flinterdun en soms zelfs niet bestaand....'  

'VN rapport: Assange is gedemoniseerd en psychisch gemarteld'

'Julian Assange blijft in de gevangenis na uitzitten straf en dat voor het doen van zijn werk' (en zie de links in dat bericht!!)

'Psychopathisch gewelddadige agent krijgt grote beloning vanwege PTSS na vermoorden van ongewapende man'

'Rechters VS laten zich (ongestraft) voor $ 10,000 fêteren door aangeklaagde bedrijven'

'VS: grote giften doneren aan politici is vrijheid van meningsuiting.......... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Van der Steur (weer eens) te lamlendig iets voor 'ex-Nederlander' te doen, die is vastgelopen in het zwaar onrechtvaardig strafsysteem van de VS.............' Van der Steur, destijds VVD minister Veiligheid en Justitie, hij volgde Opstelten op daar deze 'crimefighter' (ha! ha! ha!) zich na enorme blunders en frauduleuze handelingen totaal onmogelijk had gemaakt......

'Opstelten levert Rus uit aan land, waar het recht volkomen krom is......' (rara welk land is dat??)

Laatste update 28 juni 2022 >> toevoeging van nog een link naar een artikel van Caitlin Johnstone over abortus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten