Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 7 maart 2024

EU Referendum: de stem van de burger moet leidend zijn

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)


Kwam de hieronder opgenomen oproepen tegen voor onder andere een peiling over hoe je denkt over de EU. Vergeet niet dat wanneer je achter de EU staat, je tevens bent voor minder zeggenschap van Nederland, ofwel Nederland krijgt steeds minder te zeggen en daarmee kunnen landen als Duitsland en Frankrijk straks uitmaken wat hier wel en niet mag, zelfs op justitieel gebied en op het gebied van (illegale) oorlogsvoering..... 

Partijen als het CDA, VVD/D666, PvdA/GroenLinks interesseert het voorgaande geen zier daar hun fracties in de EU en dan met name die met de deelname van dergelijke partijen uit Frankrijk en Duitsland hun belangen behartigen, maar één ding is zeker: deze fracties in het EU parlement hebben zoals alle kabinetten Rutte lak aan de belangen van de Nederlandse burgers..... Kortom van onze Nederlandse soevereiniteit zal niets overblijven.....

Daarover gesproken: de EU is onder hare ploertigheid en veelvuldig plagiaatpleger von der Leyen, die niet eens democratisch is gekozen, steeds meer een autocratisch orgaan geworden. Zie de enorme corruptie bij de aankopen van 'Coronavaccins', die in veel gevallen niets anders zijn dan een gentherapie en deze aanduiden als vaccin is een smerige verdraaiing van feiten, of beter gezegd een leugen van jewelste.... De fraudeleuze onderhandelingen die von der Leyen voerde met 'vaccin-fabrikanten' mogen niet eens geopenbaard worden..... Hoe bedoelt u: de EU is een democratisch orgaan?? Ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Voorts was von der Leyen een groot voorstander van het uitsluiten uit de maatschappij van mensen die de Coronaprikken weigerden...... Ondanks de gepleegde fraude en andere onfrisse zaken werd von der Leyen gisteren weer naar voren geschoven voor de functie voorzitter van de Europese Commissie en dat door de reli-fascistische EU partij EVP (o.a. met het CDA en de reli-fascistische PiS partij uit Polen)

Ook staat von der Leyen niet alleen achter een digitaal EU identiteitsbewijs (dig, ID EU) en achter de digitale euro (CBDC), maar ze is ook een groot pleitbezorger van deze dictatoriale zaken, waarmee men bijvoorbeeld in het buitenland meteen kan zien of je wel dan niet bent gevaccineerd..... Voorts kan men met deze pas en de digitale euro op elk moment je toegang blokkeren tot geld en of tot een ander land, voorts kan men aankopen en reizen blokkeren, althans als je je niet gedraagt zoals men dat eist, bijvoorbeeld door openlijke kritiek te uiten op von der Leyen en vergelijkbare schoften, of als je je uitspreekt tegen de vaccinaties die dat niet zijn.....

Met de digitale euro en de digitale pas kan men je verder een CO2 budget toewijzen dat bij overschrijding automatisch zorgt dat je geen reizen meer kan boeken en je bewegingsvrijheid zelfs in de EU kan inperken.... Degenen die wensen dat het reizen van mensen uit klimatologische overwegingen wordt beperkt, moeten beseffen dat deze dictatoriale maatregelen zich tegen hen kunnen keren, bijvoorbeeld als ze naar hun stervende vader of moeder in het buitenland willen reizen, terwijl ze voor de reizen ten behoeve van werk, of vanwege familiebezoeken al aan het eind van je CO2 budget zitten..... (onmenselijk en daarom onwaarschijnlijk? Zie wat er gebeurde tijdens de zwaar opgeklopte Coronacrisis, toen niet meer dan twee mensen hun stervende naasten in het ziekenhuis mochten bezoeken en dat geheel gehuld in een steriel 'maanpak', nogmaals >> terwijl die familieleden NB op sterven lagen!! In een paar andere landen als Groot-Brittannië werd zelfs geheel de toegang tot stervenden ontzegt......*)

Von der Leyen is tevens een smerige oorlogshitser die zich bemoeit met de oorlog in Oekraïne en pal achter de sancties tegen Rusland staat, sancties die vooral de minder bedeelden in de EU hebben getroffen en treffen >> daarmee ook die grote groep in Nederland, terwijl de economie in Rusland draait als een tierelier..... 

Geo_monitor  @colonelhomsi

Head of the European Commission Ursula von der Leyen: Sanctions against Russia will remain in force until the collapse of its economy..

11:13 PM · Sep 14, 2022

Von der Leyen is tevens voor een EU-leger, alsof we niet al veel te veel uitgeven aan het voeren van oorlog door terreurorganisatie NAVO (alleen deze eeuw al meer dan 5 miljoen vermoorden!!), maar veel te weinig uitgeven aan gezondheidszorg, waarop men in bijna alle EU-lidstaten bezuinigt.... 

Bovendien is het grootste deel van de EU bevolking gehersenspoeld door de reguliere westerse media en het grootste deel van de westerse politici, waardoor dat deel van de EU bevolking zich achter de fascistische Oekraïense regering heeft geschaard (regering? lees: junta**)..... Oekraïne heeft niets maar dan ook helemaal niets met democratie te maken.... Nogmaals: de EU bevolkingen zijn gehersenspoeld door de reguliere westerse media, met hulp van de landelijke politici en niet te vergeten door schoften als von der Leyen..... 

Een democratie kent geen verbod op het overgrote deel van de oppositionele partijen, kent geen verbod op vakbonden, kent geen verbod op vrije meningsuiting en in het verlengde daarvan: een democratie kent geen inperking van de vrije nieuwsgaring ofwel een 'democratie' die doet aan inperking van persvrijheid en de andere hiervoor genoemde zaken is als Oekraïne geen democratie en kan dat zo nooit zijn!!! 

Verder wordt in een democratie niet opgeroepen om een minderheid te vermoorden >> zo is in Oekraïne ook van overheidswege meermaals opgeroepen alle etnische Russen en hun kinderen te vermoorden, mensen die al vele generaties in dat land wonen >> een meer duidelijke oproep tot genocide is niet te bedenken!! Zoals gezegd: niet alleen de laatste maar alle hiervoor genoemde criteria zijn van toepassing op Oekraïne!!

Dat de EU en dan met name de Europese Commissie (met voorzitter von der Leyen) er niet is voor de burgers maar voor de grote bedrijven bleek eens te meer toen de Europese Commissie tegen het advies van deskundigen het gebruik van het landbouwgif glyfosaat voor nog eens tien jaar heeft toegestaan, terwijl dat middel niet alleen hormoon verstorend werkt, maar tevens kankerverwekkend is.....

De meer dan belachelijke Greendeal van de Europese Commissie het werk van PvdA bedrieger en miljonair Timmermans, bestaat onder andere uit het zogenaamd verbranden van resthout als biomassa, waarover meermaals is bewezen dat er geen resthout, maar hele bossen voor worden gebruikt >> ook bossen in EU lidstaten.... Ondanks dat Timmermans en von der Leyen dondersgoed weten dat houtverbranding nog veel vervuilender is dan het verbranden van steenkool, blijven deze bedriegers dit als duurzaam verkopen..... Uiteraard zitten daar ook weer belangen van grote bedrijven achter....

Je kan je bij aanmelding ook uitspreken voor een EU zoals die nu is en straks nog meer dictatoriaal zal zijn, maar ook tegen de EU en je mag je zelfs uitspreken voor een NEXIT. Ik heb geen idee wie er achter dit initiatief zitten, maar tot het tegendeel is bewezen hoop en denk ik dat het wel betrouwbaar is.



EU Referendum

Meer inspraak, meer democratie!

EU Referendum: de stem van de burger laten horen

De afgelopen Tweede Kamerverkiezingen hebben laten zien dat een groot deel van de Nederlandse bevolking het niet eens is met de huidige opzet van de EU. Veel mensen vinden dat de EU te veel macht heeft en dat de Nederlandse invloed in de EU te klein is.

Burgerstem vindt dat het belangrijk is dat de Nederlandse burgers hun mening kunnen geven over de opzet van de EU. Daarom willen we een referendum organiseren.

Met de volgende peiling willen we een beeld krijgen van de huidige mening van de Nederlandse burgers over de opzet van de EU.

Deel jouw mening: Neem deel aan de peiling en laat jouw stem horen!

Laat hier jouw stem horen


Discussieforum EU Referendum: laat jouw stem horen!

Met het discussieforum op Discord willen we een platform bieden waar burgers kunnen discussiëren over de gevolgen die een aanpassing van de samenwerking met EU (met meer soevereiniteit voor Nederland), een NEXIT of de voortzetting van de huidige opzet van de samenwerking met de EU, voor Nederland zal hebben.

Waarom deelnemen aan deze discussie?

  • Jouw mening is belangrijk.

  • Jij kan anderen inspireren om ook hun mening te laten horen.

  • Jij kan samen met anderen een verschil maken.

Laat jouw stem horen in de discussie en help mee om de toekomst van Nederland te bepalen!

Ga naar het discussieforum


Kennis delen over het EU Referendum

Op deze pagina vind je informatie over het EU Referendum. We delen artikelen, documenten en podcasts die relevant zijn om een geïnformeerde keuze te kunnen maken.

We zijn nog volop bezig om de pagina te vullen met informatie. Daarom willen we je vragen om ons te helpen. Als je artikelen, documenten of podcasts kent die relevant zijn voor het EU Referendum, stuur ze dan naar ons op.

Deel jouw kennis en help mee om het EU Referendum tot een succes te maken!







Meer invloed op de politiek? Word lid van Burgerstem!

Burgerstem is een organisatie die zich inzet voor meer inspraak van burgers in de politiek. We willen dat burgers zelf referenda kunnen organiseren over belangrijke onderwerpen.

Burgerstem wil hiervoor de Burgerstem App ontwikkelen, waarmee burgers zelf deze referenda kunnen organiseren.

Het EU Referendum is het eerste referendum dat we willen organiseren. Met dit referendum willen we de mening van de Nederlandse burgers peilen over de opzet van de samenwerking tussen de EU en Nederland.

Door lid te worden van Burgerstem help je ons om dit referendum mogelijk te maken. Je steunt ook onze doelstelling om meer inspraak van burgers in de politiek te realiseren.

Word lid van Burgerstem en help ons de doelstellingen van Burgerstem en het EU Referendum te realiseren!

Ga naar Burgerstem

===================================

*  Zie onder andere het meer dan walgelijke verhaal onder de volgende link, inclusief foto's van grijnzende medewerkers....: 'Als een troostende hand even niet kan'

--------------------------------------

** Er is geen sprake van een democratisch gekozen Oekraïense regering, immers: -de meeste oppositie partijen zijn verboden, -de pers ligt aan de ketting van de Zelensky junta en -je meningsuiting openbaren is levensgevaarlijk in dat land (verder is in Oekraïne meermaals opgeroepen alle etnische Russen en hun kinderen te vermoorden) >> vertel mij maar hoe je dan kan spreken van democratische verkiezingen.....

--------------------------------------

Voor meer berichten met von der Leyen, EVP, farmaceuten, Coronavirus, glyfosaat, dig. ID EU, CBDC, de Europese Commissie, soevereiniteit en/of dictatuur, klik op één van de desbetreffende labels direct onder dit bericht.

--------------------------------------

Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt niet altijd. Als je commentaar hebt en het lukt niet op de normale manier, doe dit dan via het mailadres trippleu@gmail.com, ik zal deze dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten