Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 4 oktober 2023

'Russische wreedheid' in Oekraïne

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)

 

'Russische wreedheid' zoals het uitdelen van voedselpakketten, wat meermaals heeft geleid tot massamoorden verricht door het Oekraïense nazi-leger, dat na 'bevrijding van steden en dorpen' (lees: als het Russische leger zich had teruggetrokken), pas na een paar dagen journalisten vervoert naar die dorpen en steden..... Dit doet het nazi-leger van Oekraïne om eerst degenen te kunnen executeren 'die zich schuldig hebben gemaakt' aan het aannemen van voedselpakketten uitgereikt door het Russische leger, of mensen die hand-en-spandiensten hebben verleend aan dat leger, dan wel mensen 'die de enorme misdaad hebben begaan' om tot één van de Slavische volkeren te behoren, kortom mensen zoals etnische Russen...... 

Nadat het Oekraïense nazi-leger zo'n massamoord heeft begaan doet men alsof die mensen zijn vermoord door het Russische leger, één en ander met het in scene te zetten van die gruwelijkheden zodat de buitenlandse journalisten geloven wat hen wordt verteld..... Een klein onderzoek zou dit makkelijk kunnen aantonen, neem de massaslachting in Boetsja* (Bucha), maar daarvoor hebben de reguliere westerse media en verreweg het grootste deel van de westerse politici en rechtse denktanks geen belangstelling >> Rusland zal en moet ten allen tijde worden afgeschilderd als onmenselijk en barbaars........

Het Oekraïense nazi-leger heeft ook meegeholpen aan de massamoorden die op etnische Russen werden uitgevoerd na de door de VS georganiseerde, geregisseerde en met 5 miljard dollar gefinancierde opstand van 2013, die in 2014 het uiteindelijke doel bereikte >> de coup tegen de democratisch gekozen president Janoekovytsj..... Door heel Oekraïne (behalve in de afgescheiden staatjes) werden na die coup etnische Russen vermoord, al werden toen ook de nazi-troepen naar het oosten van Oekraïne gezonden om die afgescheiden staatjes tot de orde te roepen......

Het Oekraïense nazi-leger heeft intussen al meer dan 9 jaar lang die afgescheiden staatjes in het oosten van Oekraïne bestookt met zware  wapens die volgens de akkoorden van Minsk niet mochten worden gebruikt..... Echter alleen Rusland en de etnische Russen van de afgescheiden staatjes geloofden in die akkoorden.....** Zelfs Hollande, de oud-president van Frankrijk, moest vorig jaar december toegeven dat ook hij en Merkel, de oud-bondskanselier van Duitsland, die beiden één van de hoofdrollen vervulden bij het bereiken van die Minsk-akkoorden, niet geloofden in die akkoorden en alleen hun best hebben gedaan om Oekraïne meer tijd te geven zich te bewapenen en de afgescheiden staatjes te bombarderen (al zullen Hollande noch Merkel nooit toegeven dat zij achter dat bombarderen stonden van de afgescheiden staatjes....).....  

Toen de Oekraïense junta begin 2022 meer troepen en zware wapens stationeerde in het oosten van Oekraïne, greep Rusland in (gelukkig voor de daar wonende etnische Russen)..... 

Medio 2022 openbaarde de VN een rapport waarin te lezen stond dat door de bombardementen op de afgescheiden staatjes meer dan 14.000 burgers waren omgekomen (voornamelijk etnische Russen) ofwel die mensen werden vermoord door het Oekraïense nazi-leger..... Zoals je begrijpt was het aantal (ook zwaar) gewonden een veelvoud van die 14.000 vermoorden.... Voorts meldde de VN dat meer dan één miljoen mensen waren gevlucht, etnische Russen die door het nazi-geweld op de vlucht werden gejaagd richting Rusland...... 

Ook het meermaals oproepen door de Oekraiense junta en andere 'autoriteiten' genocide uit te voeren op etnische Russen, interesseert het westen niet, terwijl ze eerder stelden nooit meer toe te staan dat er nog een genocide wordt uitgevoerd, daarbij wordt deze genocide ook nog eens uitgevoerd op Europees grondgebied!! Minstens 3 keer werd die oproep tot genocide gedaan, waarvan één op de laatste nog toegestane tv zender van Oekraïne, met de woorden dat alle (etnische) Russen en hun kinderen moeten worden vermoord......

De schrijver van het hieronder opgenomen artikel, eerder gepubliceerd op Moon of Alabama (MoA) en overgenomen door het rechtse platform Frontnieuws, vraagt zich als laatste af, hoe het mogelijk is dat er voor dergelijke 'dreck' (in de Engelse versie op MoA) nog publiek is ook, waarmee hij op zijn schrijven duidt over de loze beschuldigingen aan het adres van Rusland. Echter gezien de nooit eerder in de geschiedenis geziene hoeveelheid aan valse propaganda gericht aan het adres van Rusland, is het niet vreemd dat men deze drek gelooft, immers er is bijna geen regulier westers mediaorgaan te vinden dat tegen deze propaganda ingaat, we hebben hiermee dan ook te maken met massa-hersenspoeling!!

 

“De Bron van Russische Wreedheid” zoals bewezen door fictie

Het momenteel “Most Popular” stuk op de National Interest website heeft een enigszins intrigerende titel:

De Bron van Russische Wreedheid
Het Russische leger opereert volgens een Sovjet, totaliserende kijk op oorlog die het onderscheid tussen soldaten en burgers negeert.

Dat is natuurlijk nieuws voor mij en ook voor het VN-Bureau van de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten dat burgerslachtoffers telt, schrijft Bernhard.

Van 24 februari 2022, het begin van de grootschalige gewapende aanval door de Russische Federatie, tot 24 september 2023 heeft OHCHR 27.449 burgerslachtoffers in het land geregistreerd: 9.701 doden en 17.748 gewonden.

Ondertussen zijn er in de oorlog meer dan honderdduizenden militaire slachtoffers gevallen. Vergeleken met elke andere moderne oorlog is de verhouding tussen burgerslachtoffers en militaire slachtoffers dus extreem laag. Hoe is dat een bewijs van “Russische wreedheid”?

Laten we eens kijken waar de auteur, ene Ivan Arreguin-Toft, op doelt:

Men hoeft geen expert op het gebied van internationaal recht te zijn om te begrijpen hoe de Russische invasie van Oekraïne in maart 2022 de kernbeginselen van de wetten heeft geschonden. De voorwendsels van het Kremlin, de vermeende schending van Ruslands “invloedssfeer”, die bijvoorbeeld door de internationale betrekkingenwetenschapper John Mearsheimer worden aangehaald, blijven ontoereikend om de invasie van een internationaal erkende soevereine staat te rechtvaardigen.

Ruslands reden voor de oorlog is de dreigende toetreding van zijn buurland Oekraïne tot een agressieve NAVO. Dat heeft de secretaris-generaal van de NAVO onlangs gezegd. Dat kan(!) “ontoereikend” zijn om een oorlog te rechtvaardigen. Maar hoe zit het met een oorlog over valse WMD-claims (Weapon of mass destruction) in een land aan de andere kant van de planeet? Is er ooit een Amerikaanse reden geweest om oorlogen te voeren die “ontoereikend” was?

Daar komt nog bij dat Rusland, in zijn vervolging van een onwettige oorlog, oorlogsmisdaden blijft plegen – systematisch en opzettelijk aanvallen op niet-strijders, inclusief medisch personeel en medische faciliteiten. We kunnen blijven debatteren over de vraag of het aanvaardbaar is om Rusland toe te staan de invloedssfeer van de USSR terug te winnen als ruil om een wereldwijd conflict te voorkomen. Toch kan er geen twijfel over bestaan dat de voortdurende verkrachting, marteling en moord op niet-strijders door Rusland illegaal is en de reputatie van Rusland op het wereldtoneel schaadt.

De vraag is dus: wat verklaart het gedrag van Rusland?

Dat zijn sterke beweringen. Sterke beweringen vereisen sterk bewijs. Maar de link onder “voortdurende verkrachting, marteling en moord” gaat naar geen enkel bewijs. De link gaat in plaats daarvan naar een overzicht van de Conventie van Genève. Sterker nog – het hele stuk bevat GEEN enkel bewijs van “Russische wreedheid”. NUL! NIETS!

 

Dus zonder enig feitelijk bewijs, enige statistiek of zelfs maar een anekdote te presenteren, beweert de auteur simpelweg dat het gedrag van Rusland op de een of andere manier anders is dan dat van anderen.

Vervolgens gaat hij op zoek naar iets dat zijn kluchtige bewering zou kunnen verklaren.

Tijdens de gehele heerschappij van de Russische tsaren – vanaf de oprichting van de Russische staat tot 1917 – was het Russische leger niet meer of minder wreed tegen niet-strijders dan het leger van welke andere staat of rijk dan ook. Maar de Russische Revolutie en de gruwelijke burgeroorlog die daarop volgde, veranderden alles.

Het eerste deel is misschien waar. Militairen waren (en zijn) over het algemeen wreed tegen niet-strijders. Ze moesten vaak “leven van het land” waar ze doorheen marcheerden en dat betekent ook iedereen beroven en doden die nog niet weg was.

Maar het tweede deel van de bovenstaande bewering, dat de revolutie en burgeroorlog dat hebben veranderd, is vreemd. Laten we op zoek gaan naar bewijs:

In plaats van een aristocratische erecode was het overlevende officierskorps van Rusland loyaal aan de persoon van Josef Stalin (hoewel hij in 1938 driekwart van hen boven de rang van luitenant wegens verraad liet executeren) en, in bredere zin, aan de internationale communistische beweging, waarvan zij geloofden dat die voorbestemd was om de wereld van haar kapitalistische en imperialistische ketenen te bevrijden.

Heeft een “aristocratische erecode” een aristocraat er ooit van weerhouden een boer te doden? Dat betwijfel ik.

De Grote Zuivering van Stalin was eigenlijk tegen Trotski en anderen die het communisme over de hele wereld wilden verspreiden, terwijl Stalin de voorkeur gaf aan een socialisme in één land-beleid waarbij de Sovjet-Unie op de eerste plaats kwam. Officieren die de voorkeur gaven aan de ideeën van Trotski werden inderdaad gezuiverd, maar de cijfers die Ivan Arreguin-Toft tussen haakjes zet, zijn gewoon compleet gestoord.

 

Hier is wat de zuivering van het leger eigenlijk deed:

De zuivering van het Rode Leger en de Militaire Zeevloot verwijderde drie van de vijf maarschalken (toen gelijk aan viersterrengeneraals), 13 van de 15 legercommandanten (toen gelijk aan driesterrengeneraals), acht van de negen admiraals (de zuivering viel zwaar op de marine, die ervan verdacht werd hun mogelijkheden voor buitenlandse contacten uit te buiten), 50 van de 57 legerkorpscommandanten, 154 van de 186 divisiecommandanten, 16 van de 16 legercommissarissen en 25 van de 28 legerkorpscommissarissen.

Dat klinkt als hoge aantallen, maar wat nog belangrijker is: we hebben het hier over generaals en niet over allemaal “mensen boven de rang van luitenant”. Bovendien werden de meeste gezuiverden niet geëxecuteerd. Het totale aantal was ook veel kleiner dan werd aangenomen:

Aanvankelijk dacht men dat 25-50% van de officieren van het Rode Leger gezuiverd was; nu is bekend dat het werkelijke cijfer in de buurt van 3,7-7,7% ligt. Deze discrepantie was het resultaat van een systematische onderschatting van de ware omvang van het officierskorps van het Rode Leger, en er werd over het hoofd gezien dat de meeste gezuiverden slechts uit de Partij werden gezet. Dertig procent van de in 1937-1939 gezuiverde officieren mochten weer in dienst komen.

Hoe komt men van deze historische feiten bij “driekwart van hen boven de rang van luitenant geëxecuteerd wegens verraad”?

Dat kan men niet. En daarom moet u dat stuk vuilnis daar lezen. De rest wordt alleen maar erger.

Tijdens de koude oorlog had Ivan Arreguin-Toft Russisch geleerd toen hij in het Amerikaanse leger zat. Zijn taak bestond onder andere uit signaal inlichtingen in Duitsland. We kunnen er zeker van zijn dat hij ook de gebruikelijke indoctrinatielessen over de “afwijkende Russische geest” heeft gekregen. Sindsdien heeft hij zich toegelegd op cyberbeveiliging, waar hij momenteel ergens les in geeft. Ik vind geen bewijs dat hij ooit iets over geschiedenis of sociologie heeft geleerd. Het stuk dat hij afleverde laat die kennis niet zien.

 

Hoe dat hem allemaal kwalificeert om zonder bewijs te beweren dat Rusland buitengewoon wreed is, is mij een raadsel. Vooral als zijn onderliggende theorie niet gebaseerd is op historische feiten, maar op pure fictie.

Het meest verbazingwekkende is echter dat er een markt lijkt te zijn voor dergelijke onzin.


Copyright © vertaling 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.
================================================
* Zie: 'Was de Bucha slachting in scene gezet?' (!!!!)

'YouTube online censuur van o.a. video's die aantonen dat de situatie in Oekraïne heel anders is dan voorgesteld in het westen' (20 april 2022) YouTube heeft video's gecensureerd die bewijzen dat de officiële lezing niet klopt van wat er in het Oekraïense Boetsja (Bucha) is gebeurd.

--------------------------------------------------
** Misschien heb jij deze tekst al een paar keer gelezen, echter het kan niet vaak genoeg worden gezegd als je de enorme berg aan anti-Russische propaganda ziet, leest en hoort in de reguliere westerse media, dan wel gedaan door het overgrote deel van de westerse politici en door de rechtse denktanks zoals 'ons' Clingendael en het Den Haag Centrum voor Strategisch Studies (HCSS). Daarom hier nog eens de belangrijkste redenen voor de Russische inval in Oekraïne en vergeet daarbij niet dat wij mochten willen dat een land als Rusland zou ingrijpen als ons zou overkomen wat de etnische Russen in Oekraïne is overkomen en nog overkomt!! (etnische Russen die overigens al vele generaties in Oekraïne wonen)

Voor de inval in Oekraïne, heeft Rusland al een paar decennia met zich laten sollen door de VS en de meeste andere westerse NAVO-lidstaten (die de smerige bips van Washington met grote graagte likken)... De uitbreiding van de NAVO tot voor de west-grenzen van Rusland was al jaren een doorn in het oog van Rusland. Je kan een wereldkernwapenmacht lang tarten maar uiteindelijk zal zo'n macht als Rusland ingrijpen...... 

De oorlog in Oekraïne is dan ook volledig te danken aan de machinaties van Washington en haar slaafse NAVO-partners en dat gaat nog heel wat verder dan alleen de door de VS georganiseerde, geregisseerde en met 5 miljard dollar gefinancierde coup van 2014 tegen de democratisch gekozen regering Janoekovytsj...... 

Terwijl het agressieve terreurbondgenootschap NAVO bij oorlogshandelingen altijd onder opperbevel staat van de VS, ofwel de NAVO fungeert als een extra terreurleger van de VS...... 

De volgende opsomming bevat de belangrijkste redenen voor de Russische inval in Oekraïne, een opsomming die ik overnam uit het bericht onder de link die zo volgt (maar op 15 februari 2023 heb ik een extra punt [punt 4] toegevoegd) Deze intussen vaker aangepaste opsomming gebruikte ik voor het eerst in het volgende bericht: 'Ook GB wordt geregeerd door misdadigers en grote bedrijven die lak hebben aan vrede en de volksgezondheid'

Rusland viel Oekraïne binnen om de volgende redenen (althans de belangrijkste redenen)

  • Ten eerste: door de geschonden (volop bewezen) overeenkomst tussen de voormalige Sovjet president Gorbatsjov en o.a. de destijds Duitse premier Kohl, zijn minister van buitenlandse zaken Genscher en vertegenwoordigers van de regering Bush*, de overeenkomst dat de NAVO zich niet zou uitbreiden richting Moskou......  (geschonden door de VS en de oorlogshitsers van de andere NAVO-lidstaten) Zie o.a: 'NAVO uitbreiding in Oost-Europa is bewezen tegen gesloten overeenkomst met Rusland.......' (!!!!)
  • Ten tweede: door de opstand en staatsgreep die de VS voor en tijdens 2014 bewezen in Oekraïne heeft georganiseerd, geregisseerd en gefinancierd (met 5 miljard dollar). Men hoopte dat Rusland daarop De Krim zou annexeren, maar daar stak de bevolking van dat schiereiland een dikke stok voor door een referendum te organiseren voor aansluiting bij Rusland, men was tegen de staatsgreep tegen de door hen democratisch gekozen president Janoekovytsj en wenste niet onder de corrupte neonazi-juntaleider Porosjenko te leven (die door de VS werd geparachuteerd als 'president' van Oekraïne)..... Het door internationale waarnemers als eerlijk en goed beoordeelde referendum werd door 80% van de bevolking gesteund, een bevolking bestaande uit de oorspronkelijke bevolking van De Krim, etnische Russen en Oekraïners!!! (hetzelfde geldt voor de zich van Oekraïne afgescheiden staatjes Luhansk en Donetsk, al werden en worden die vooral bewoond door etnische Russen, die daarna meer dan 8 jaar lang werden gebombardeerd door nazi-bataljons van het Oekraïense leger, zonder dat het westen ook maar een kik gaf....)
  • Ten derde: wat volgt uit het vorige punt: de 8 jaar lang durende bombardementen op de burgers van de volks republieken Luhansk en Donetsk, waarbij meer dan 14.000 mensen omkwamen (volgens de VN, eerder hield ik 13.000 moorden aan) ofwel deze werden vermoord, waaronder vooral etnische Russen..... Voor de Russische inval in Oekraïne heeft de regering Zelensky haar nazi-troepen opdracht gegeven om de aanvallen op de staatjes Luhansk en Donetsk te verhevigen, ofwel een grote troepenopbouw met zware wapens >> daar lulde men niet over in het westen, nee dat Rusland daarop meer troepen naar haar grens met Oekraïne stuurde leidde tot felle (uiterst hypocriete) reacties in het westen...... Hier moet nog aan worden toegevoegd dat Oekraïne na de coup van 2014 een groot aantal etnische Russen heeft vermoord, het enige nog toegestane tv station, een staatszender, riep zelfs op tot een genocide op etnische Russen en hun kinderen: 'Rutte gaat Zelensky niet aanspreken op oproep tot genocide: ‘Dit is gewoon een misdrijf!’' (!!!!) (een artikel van Nine For News) Op de enige Oekraïense tv zender die nog is toegestaan heeft men opgeroepen elke Rus te vermoorden, zelfs hun kinderen, ofwel een oproep om een genocide uit te voeren op de etnische Russen in Oekraïne, die daar een grote minderheid vormen..... Rutte stelde niet te weten of dit waar was, terwijl hij dat zo kon laten uitzoeken, maar heeft dat dus achterwege gelaten en weigerde vervolgens om Zelensky daarop aan te spreken....... En zie wat dat betreft:'Oekraïne: Facebook en Instagram staan oproepen toe tot moord op Russen' (!!!!) Genocide hoort niet thuis in een democratie om het maar zachtjes uit te drukken........ Zie wat dat betreft ook: Neonazi bevolking en 'regering van Oekraïne' roepen op tot vermoorden van etnische Russen (die al generaties in Oekraïne wonen....)'
  • Ten vierde: dom genoeg ben ik dit punt telkens weer vergeten bij deze opsomming, maar wat zoals je zal zien uitermate belangrijk is voor het ingrijpen van Rusland: de akkoorden van Minsk waarbij ook Rusland partij was en waaraan Oekraïne zich niet heeft gehouden >> de corrupte fascist Porosjenko, destijds door de VS geïnstalleerde juntaleider van Oekraïne, stelde vlak na ondertekening zich er niet aan te zullen houden, later liet Zelensky hetzelfde weten..... De westerse media en politiek durfden ook toen keihard te liegen dat de afgescheiden staatjes zich niet aan die akkoorden hielden, terwijl juist die staatjes en Rusland de partijen waren die ten onrechte geloofden in die akkoorden...... Eind 2022 heeft oud-president van Frankrijk Hollande toegegeven dat hij en Merkel, die deelnamen aan de besprekingen die voorafgingen aan die Minks-akkoorden, dat zij deze akkoorden niet serieus namen, maar Oekraïne tijd wilden geven in de zwaar ongelijke strijd tegen de afgescheiden staatjes...... Moet je nagaan......
  • Ten vijfde: door de al jarenlang bijna het jaarrond durende militaire oefeningen van de VS en de rest van de NAVO langs de Russische westgrens (waar zelfs op het binnenvallen van Russisch grondgebied werd en wordt geoefend)...... 
  • Ten zesde: de militaire oefeningen die de NAVO laatste jaren heeft gehouden in Oekraïne uiteraard met het Oekraïense nazi-leger, terwijl men eerder de wereld probeerde wijs te maken dat Oekraïne niet zou toetreden tot de NAVO...... ha! ha! ha! ha! ha! 
  • Ten zevende: het VS 'raketschild' in Polen, Roemenië en Tsjechië dus 'op de deurmat van Rusland', een schild zogenaamd tegen raketten uit Iran en Noord-Korea, terwijl de afzonderlijke raketten van dat schild in een zeer korte tijd kunnen worden voorzien van meerdere al aanwezige kernkoppen, waarmee men Russische miljoenensteden kan vernietigen.... (dat zou Rusland eens moeten proberen in Canada en Mexico voor de grens met de VS.......)  En zie ook de berichten onder de volgende links

'Putins uitleg over de oorlog in Oekraïne liegt er niet om....' (22 februari 2023)

'Oekraïne: het westen dwingt Rusland tot het aanvallen van NAVO-doelen. Oud-generaal van Bundeswehr tegen westerse oorlog vs. Rusland' (!!!!)

'VS en rest NAVO die oorlog in Oekraïne hebben uitgelokt, verklaren Rusland tot gevaar voor het westen.....' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!)

'Officieel document toont aan dat de VS de oorlog en energiecrisis in Europa heeft gepland en Rutte verklaart namens ons allen de oorlog aan Rusland' (!!!!) en zie wat dat betreft ook:

'Oekraïne en Taiwan: studie toont aan dat behalve het westen de rest van de wereld Rusland en China steunt' (en zie de links in dat bericht!!) Intussen heeft de VS het middels dreigementen voor elkaar gekregen dat meerdere niet westerse landen het westen 'steunen...'

 
'Oekraïne: VS beambten geven toe dat ze letterlijk het publiek voorliegen over Rusland' (!!!!) Liegen is ook al zo'n 'mooie westerse waarde', terwijl de Nederlandse VVD premier Rutte wel de kroon spant als het gaat om leugens en bedrog...... (wat dat betreft kan hij zo toetreden tot de CIA)
 

--------------------------------------------------

Voorts zie: 'Terwijl de westerse bevolking sterk verarmt door sancties, heeft de VS de import van uranium uit Rusland verdubbeld....'

'Hypocriete verontwaardiging over applaus in Canadees parlement voor oude Oekraïense nazi tijdens bezoek van Zelensky'

'Ukraine: the 'unprovoked war' en de enorme oorlogswinsten van de wapenindustrie'

'Ex-VS kolonel maant Oekraïne te stoppen met oorlogsvoering. Plus: Oekraïne toont zich ten overvloede nogmaals volkomen corrupt'

Alleen de naam Ukraine ontbreekt hier......

'De massamedia hebben doelbewust eigen negatieve artikelen over Oekraïne van het net gehaald, maar helaas voor hen: Carine Knapen heeft er een aantal teruggevonden' Een paar dagen later werden ook die artikelen weer verwijdert, censuur in het 'democratische westen....'

'Prigozjins dood: reden voor de westerse massamedia om Putin aan te duiden als dader alsof deze baat heeft bij diens dood'

'Het VS wereldrijk is gebouwd op ideologische propaganda die de ogen van de westerse bevolkingen gesloten moet houden' (!!!!) Onder andere over het feest in de Oekraïense ambassade in Washington gesubsidieerd door wapenfabrikanten uit de VS met: Raytheon, Lockheed Martin, Northrop Grumman, and Pratt & Whitney...... Je behoeft je niet af te vragen of er vertegenwoordigers van deze doodsindustrie aanwezig waren op dat 'feest', uiteraard waren die aanwezig niet zo gek als je bedenkt dat de wapenfabrieken (inclusief die voor rollend, varend en vliegend oorlogstuig) nooit zoveel hebben verdiend dan aan de oorlog in Oekraïne....... Het is zelfs zo dat ze met de productie de tekorten aan wapens bij de VS en haar slaafse NAVO-partners niet bij kunnen werken door de grote giften van oorlogstuig aan Oekraïne, het land onder Zelensky dat zo'n derde van de wapens doorverkoopt aan iedereen die maar wil kopen (ook terreurgroepen) en daarover is men zelfs ongerust in de VS.......

'Zelfs het 'dappere' van Bidens bezoek aan Oekraïne is een leugen, plus het opzeggen door Putin van het New START-verdrag' (21 februari 2023)

'Oekraïense leger gebruikt chemische wapens tegen Russische troepen: westerse media zwijgen.....'

'Angst voor en demonisering van Rusland door Rutte en Radio1: 'veiligheid' bestaat blijkbaar uit een kernoorlog tegen Rusland

 

'WOIII is een feit..... Scott Ritter: De NAVO is een zelfmoordpil voor de wereld….. Afshin Ellian slaat de Oekraïne plank volledig mis'

'G7 belooft Zelensky langeafstandsraketten: hete (kern-) oorlog met Rusland weer een gigantische stap dichterbij' (!!!!)

'Klaas Knot (directeur DNB) is als admiraal Bauer grootlobbyist van de wapenindustrie en voor een kernoorlog tegen Rusland' (!!!!)

'Tweede NAVO-lidstaat vecht in Oekraïne tegen het Russische leger.....' Er is in feite al sprake van een hete oorlog tussen de VS en Rusland in Oekraïne daar speciale troepen va de VS al langere tijd op Oekraïens grondgebied meevechten met het nazi-leger van dat land, voorts is er in dat land al maandenlang een heel leger van CIA agenten aanwezig.......

''Wat een geluk' dat Joe Biden en niet Donald Trump de verkiezingen heeft gewonnen: bijna 1 jaar Biden'

'Hooggerechtshof Oekraïne heeft beslissing van Neurenberg Tribunaal aangaande SS symbolen naast zich neergelegd....' (!!!!) 

'Kernwapens vanaf vandaag in meer dan 50 landen illegaal maar niet in Nederland.......' (22 januari 2021) Zo heeft ook Rutte ervoor gezorgd dat in geval van oorlog met Rusland Nederland één van de eerste doelen zal zijn van Rusland daar wij kernraketten van de VS voor straaljagers en bommenwerpers hebben op vliegbasis Volkel, het waardeloze straaljageronding JSF (F-35) werd speciaal aangeschaft voor het bombarderen van doelen in Rusland met deze kernraketten....... Hoe schunnig onverantwoord kunnen een regering en haar premier zijn??!!! SCHANDE!!!

https://can2-prod.s3.amazonaws.com/uploads/data/000/496/059/original/dutch.jpg

'VS militarisme marcheert door: geen discussie of media aandacht voor Washingtons oorlog tegen de wereld' (10 november 2020)

'VS troepen en tanks naar Litouwen 'om Rusland af te schrikken'' (30 september 2019)

'VS kernwapenbudget wellicht verdriedubbeld als het START-verdrag niet wordt verlengd: ofwel de wereld weer dichterbij een kernoorlog' (29 augustus 2020)

'Stoltenberg waarschuwt de wereld voor meer Russische kernraketten' (18 juli 2019)

'NAVO zegt Rusland de wacht aan omtrent nieuwe SSC-8 raket: vernietigen of de gevolgen dragen' (27 juni 2019)

'VS generaal steunt een preventieve aanval met kernwapens' (18 maart 2019)

'NAVO is 'vredesorganisatie' als je 'secretaris-generaal' Jens Stoltenberg moet geloven: 'geen kernraketten in Europa'' (13 februari 2019)

'Kernwapens in Europa: Rode Kruis >> Nederland moet het VN kernwapenverbod tekenen' (11 februari 2019)

'Franse luchtmacht oefent voor WOIII op nucleaire lange-afstands bombardementen..........' (7 februari 2019)

'Stoltenberg (NAVO zetbaas) liegt spijkerhard aangaande overleg INF-verdrag met Rusland' (25 januari 2019)

'Star Wars 2.0: Trump wil een 'raketafweersysteem' in de ruimte' (18 januari 2019)

'Luchtmacht VS bezig met voorbereiding van oorlog tegen Rusland en China' (10 november 2018)

'VS en Japan stoken samen de 'oorlogsboel' op over de Oost-Chinese Zee' (8 november 2018)

 'VS dreigt INF verdrag op de zeggen >> Trump verwijt de Russische ketel dat die nucleair zwart ziet' (22 oktober 2018)

'Oekraïne het toneel van grootschalige luchtmachtoefeningen met VS en NAVO, naast een enorme militaire VS/NAVO oefening in Noorwegen' (12 oktober 2018)

'Pentagon Report Points To US Preparations For Total War' (!!!!) (11 oktober 2018)

'VS nog steeds bereid Rusland en China te vernietigen met kernwapens........' (5 september 2018)

'VS sluit een nucleaire aanval niet uit als een mogelijke reactie op een 'cyberaanval.......'' (18 januari 2018) 

'VS op weg naar daadwerkelijk gebruik van het kernwapen..............' (11 januari 2018) Plus twee Engelstalige artikelen

Oekraïne: generaal haalt westerse propaganda door de mangel'

'Oekraïense leger bombardeert eigen burgers en presentators tv programma verbijsterd over getuigenis aangaande Oekraïne' (!!!!)

'Oekraïne: kinderziekenhuis Marioepol was vanaf eind februari dit jaar in gebruik als legeronderkomen' (!!!!) (15 maart 2022)

--------------------------------------------------

Wat betreft de 'democratie' in Oekraïne die het westen zegt te verdedigen zie: Neonazi bevolking en 'regering van Oekraïne' roepen op tot vermoorden van etnische Russen (die al generaties in Oekraïne wonen....)'

'Beestachtige Kristallnacht in Odessa (anno 2014) en Oekraïne benoemt oligarchen-gangsters tot gouverneurs en ministers..........' (!!!!)

'Echte democratie kan niet zonder vrijheid van informatie: het westen en de puinhopen van de democratie'

'Oekraïne ontvoert kritische studenten, verbiedt oppositie partijen, sluit onafhankelijke media, begaat oorlogsmisdaden en voert arbeidswetgeving in die een dictatuur waardig is (!!!!) Een 'mooie democratie' die het westen verdedigt in Oekraïne.......

'Oekraïense democratie een schijnvertoning, plus het tegenhouden van gekleurde vluchtelingen door de politie en douane van Oekraïne' (!!!!)

'De Oekraïense president Zelensky is een dictator' (!!!!)

'Rutte gaat Zelenski niet aanspreken op oproep tot genocide: ‘Dit is gewoon een misdrijf!’' (!!!!) (een artikel van Nine For News) Op de enige Oekraïense tv zender die nog is toegestaan heeft men opgeroepen elke Rus te vermoorden, zelfs de kinderen, ofwel een oproep om een genocide uit te voeren op de Russen in Oekraïne..... Rutte stelt niet te weten of dit waar is, terwijl hij dat zo kan laten uitzoeken, maar laat dat dus achterwege en weigert dus om Zelensky daarop aan te spreken....... 

'VS subsidiëring van neonazi's in Oekraïne, neonazi's die ook fascisten uit de VS trainen......' (!!!!) Lees dat bericht mensen, weet je meteen dat de EU en de NAVO neonazi's steunen met hun geldelijke en wapenhulp aan Oekraïne!! (voor de NAVO trouwens de normaalste zaak van de wereld: dat steunen van fascisten.....) En dan te bedenken dat premier Rutte bij een bezoek aan Kiev met minister van Buitenlandse Zaken Hoekstra, een paar maanden geleden een krans heeft gelegd bij een monument voor met name omgekomen neonazi's...... (op 8 februari 2022 heb ik de opmerking over de kranslegging door Rutte aan deze link toegevoegd)

-------------------------------------------------- 

Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt af en toe niet, zo merkte ik onlangs. Als je commentaar hebt en je kan deze niet plaatsen via de normale weg, doe dit dan via het mailadres: trippleu@gmail.com, ik zal deze dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten