Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 12 oktober 2023

Verzet tegen wereldheerschappij zoals voorgestaan door o.a. Klaus Schwab (WEF)

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)

 

De Russische president Putin heeft zich tijdens het jaarlijkse overleg met de naam Valdai Discussion Club (VDC) uitgelaten over de plannen van onder andere Klaus Schwab en zijn WEF, plus die van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) aan wie veel westerse landen hun soevereiniteit voor een heel groot deel hebben afgestaan met ondertekening van de Pandemic Prevention, Preparedness and Response (PPPR). Daarmee kan de WHO als het vindt dat er sprake is van een pandemie een deel van de overheidstaken overnemen en bijvoorbeeld lockdowns verordonneren in de aangesloten landen. 


Uiteraard zal de WHO op dat moment ook vaccinatie sterk aanraden en degenen die deze weigeren allerlei restricties opleggen, zoals het niet meer toegang hebben tot winkels, evenementen enz...... Natuurlijk kan de WHO daarbij landen verplichten vaccinatiebewijzen in te voeren, dan wel op een later tijdstip het wel of niet gevaccineerd zijn aan te geven op digitale identiteitsbewijzen..... (zo meer over die identiteitsbewijzen) De

Tel het voorgaande op bij de wil van Klaus Schwab om een wereldregering te vormen en je begrijpt dat daarmee zijn World Economic Forum (WEF), in feite bedoeld voor grote bedrijven, samen met de WHO, het IMF en de Wereldbank (allen organisaties die niet democratisch zijn gekozen) macht zullen krijgen over alle burgers in de aangesloten landen...... 

Afgelopen zomer tekende de autocratische trut en D666 staatssecretaris van Huffelen voor de digitale-EU-pas (dig. ID EU) zonder daar ook maar de Tweede Kamer over te hebben ingelicht en waar (ongelofelijk genoeg) de gehele oppositie op tegen was...... Het demissionaire kabinet is intussen akkoord gegaan met de PPPR zoals hierboven beschreven, voorts zijn aartsleugenaar en godbetert premier Rutte plus D666 hufterminister Kaag akkoord gegaan met de digitale euro (Central Bank Digital Currency >> CBDC)..... 

Met deze twee zaken in de hand kan men elke weerstand van burgers in de kiem smoren* door te dreigen met blokkering van bank- en eventuele spaarrekening, of het weigeren van een vakantieboeking, dan wel elke andere wat grotere uitgave dan ook (Kaag heeft al verordonneerd dat elke uitgave boven de € 100,-- moet worden gemeld.....), zaken waarover de regering of welke autoriteit dan ook, niets over te zeggen zouden mogen hebben!!!

'Gelukkig hebben we Putin', de Russische president, deze heeft gesteld dat de Nieuwe Wereldorde (New World Order >> NWO) bij voorbaat is mislukt en hij waarschuwde bovendien de elite die daaraan heeft meegewerkt, zoals Schwab, dat hun dagen zijn geteld!! Hij noemt het streven naar een NWO dan ook een staatsgreep van de westerse elite, ofwel >> die elite probeert om illegaal de macht te grijpen via een globalistische coup en is daarmee verantwoordelijk voor het promoten en deels al uitvoeren van een wereldwijde staatsgreep....

Helaas moet ik nog zien of de machtsgreep zoals organisaties als de WHO, het WEF en anderen die voorzien en in feite al hebben ingezet niet alsnog doorgaat, vergeet niet dat de westerse elite zo arrogant is om over de hele wereld te spreken, terwijl ze het over het kleinste deel van de wereld hebben, namelijk >> de westerse wereld......

Hieronder vind je een artikel van het rechtse platform Frontnieuws, die het overnam van The People's Voice. In het origineel tref je ook nog twee video's aan, waar de eerste gaat over het feit dat de WEF stelt dat water geen mensenrecht is, maar een privilege dat je moet verdienen..... Deze (terreur-) organisatie zou een wereldwijde waterrantsoenering hebben verordonneerd, al moet ik zeggen dat ik dit uiterst ongeloofwaardig vind, immers iets dergelijks zou wereldnieuws zijn en zou de meeste mensen wel bereiken zelfs als de reguliere media dit niet zouden melden...... 

Echter dat het WEF zou vinden dat water geen mensenrecht is vind ik uitermate betrouwbaar, immers grote bedrijven als Nestlé kopen overal waar dat kan waterbedrijven op en verkopen het water daarna voor onbeschoft hoge bedragen óók in arme landen....... Vaak wordt dit ondervangen door NGO's die met ontwikkelingsgeld water kopen bij die schoftenbedrijven voor degenen die het niet kunnen betalen, maar er zijn landen waar een deel van de bevolking in wanhoop water putten uit vervuilde rivieren en bronnen..... (vergeet niet dat cholera, tyfus en dysenterie jaarlijks nog steeds honderdduizenden levens eisen en wat betreft kinderen zijn dat er al rond de 430.000, daarnaast sterven jaarlijks ook grote aantallen anderszins zwakke mensen zoals >> ouden van dagen en chronisch zieken......)

Wat het voorgaande betreft nog het volgende: in Rutte 2 heeft de minister die destijds over ontwikkelingssamenwerking ging, PvdA hufter Ploumen, de ontwikkelingssamenwerking stopgezet en de gelden voor ontwikkelingssamenwerking aan Nederlandse bedrijven in het buitenland doen toekomen, daar die beter zouden weten hoe die gelden te besteden..... Een paar jaar later kwam Oxfam Novib met een lijvig rapport waarin stond te lezen dat er niets met die gelden werd gedaan, althans als je het in eigen zak steken van dat geld door dat Nederlandse geteisem niet meerekent..... Met die beslissing van Ploumen kwamen veel succesvolle ontwikkelingsprojecten op hun kont te liggen, zoals waterwinning in droge gebieden.... De mensen daar zijn nu vaak aangewezen op oplichtersbedrijven als Nestlé voor hun water, dan wel ze putten zoals gezegd hun water uit vervuilde bronnen....... 'Goed hè??!!!' 

In de tweede video aandacht voor de VN waar de topgraaier van die organisatie Guterrez gevangenisstraffen wil opleggen aan een ieder die zich niet aan zijn heilige narratief houdt, de enorme kwezel wil dit doorvoeren tegen 'gevaarlijke complottheoretici.....'  De letterlijke ondertitel op Rumble is: 'UN Declares War on 'Dangerous' Conspiracy Theorists Who Are 'Threatening Agenda 2030'

Je kan nog petities tekenen tegen deze schunnige machtsgreep >> er lopen dan ook petities tegen het WHO-verdrag, zoals die van de Freedom Reset. De rest van de tekst komt van die laatst genoemde organisatie >> Deze (petities, Ap) zijn anders dan een verklaring van geen toestemming, maar je kunt ook op die manier je protest laten horen. Of je kunt een schriftelijke verklaring schrijven. Helaas kunnen we nooit garanderen dat de overheid ons niet toch probeert te overrulen, als er op aanwijzing van de WHO weer een lockdown komt of een verplichte vaccinatie, maar in ieder geval hebben we heel duidelijk gemaakt en bewijs neergelegd dat we dit als individu met het recht op onze lichamelijke integriteit en privacy niet accepteren. Mogelijk staan we hierdoor bij een eventuele rechtszaak sterker, maar we kunnen geen uitkomsten garanderen. Ook is het plaatsen van video’s op social media voor je eigen verantwoordelijkheid.

 

Hier de links naar de petities (teken ajb en geeft het door!!!):

Let’s block the WHO-treaty

Verzet je tegen de machtsgreep van de WHO

De volgende video komt van The Freedom Reset, maar is helaas niet ondertiteld:


 

 

In het direct hieronder opgenomen artikel geeft Putin bovendien aan wat er volgens hem zou moeten gebeuren over de wereld, dit heeft hij samengevat in zes beschavingsprincipes. (onder dat artikel heb ik een X-bericht overgenomen van George van Houts, waarin een video over de machtsgreep van de WHO >> die video is wel in het Nederlands ondertiteld)

 

Poetin maakt duidelijk dat globalistische terrorist Klaus Schwab zijn dagen geteld zijn

 
 

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum (WEF), is een globalistische terrorist die de mensheid gegijzeld houdt, kan men uit de woorden van de Russische president Vladimir Poetin opmaken, die de elite waarschuwde dat hun Nieuwe Wereldorde mislukt is en dat hun dagen geteld zijn.

De Russische president Vladimir Poetin hield op 5 oktober een toespraak tijdens de plenaire zitting van de 20e bijeenkomst van de Valdai International Discussion Club in Sochi en benadrukte de tektonische en onomkeerbare verschuivingen die plaatsvinden in de wereldorde, schrijft Thepeoplesvoice.

Volgens Poetin zijn globalisten, waaronder Schwab en zijn naaste adviseurs, “legitieme militaire doelwitten” omdat ze actief hebben geprobeerd om illegaal de macht te grijpen via een globalistische staatsgreep.

Zestien jaar geleden, op de Veiligheidsconferentie van München in 2007, vertelde Poetin de Westerse leiders dat het natuurlijke type internationaal systeem multipolariteit is, waarmee hij duidelijk liet zien dat Rusland zich zou verzetten tegen de creatie van een Nieuwe Wereldorde gebaseerd op de internationale liberale op regels gebaseerde orde die agressief gepusht wordt door de globalistische elite en hun liberale politici in de Westerse democratieën.

Het moment van de waarheid is aangebroken, volgens Poetin, en de plannen van de mondiale elite voor een Nieuwe Wereldorde nemen voor onze ogen af, terwijl een nieuwe multipolaire wereld, waarin traditionele culturen hun erfgoed binnen hun eigen grenzen behouden, als een feniks herrijst.

Poetin schetst zes beschavingsprincipes voor de wereld na de NWO

Tijdens zijn Valdai-toespraak schetste Poetin zes principes waar Rusland zich aan wil houden en bood hij andere naties aan zich hierbij aan te sluiten. Via Sputnik:

“Ten eerste willen we leven in een open, onderling verbonden wereld, waarin niemand ooit zal proberen kunstmatige barrières op te werpen voor de communicatie van mensen, hun creatieve realisatie en welvaart. Er moet een omgeving zonder barrières zijn,” zei Poetin.

Het tweede principe is de diversiteit van de wereld, die niet alleen behouden moet blijven, maar ook de basis moet vormen voor universele ontwikkeling.

Het derde principe is volgens het Russische staatshoofd maximale representativiteit: “Niemand heeft het recht of kan de wereld voor anderen of namens anderen regeren. De wereld van de toekomst is een wereld van collectieve beslissingen,” benadrukte de president.

Op de vierde plaats staat universele veiligheid en duurzame vrede die in gelijke mate rekening houdt met de belangen van grote en kleine landen. Om dit te bereiken is het volgens Poetin belangrijk om de internationale betrekkingen te bevrijden van de blokmentaliteit en de donkere erfenis van het koloniale tijdperk en de Koude Oorlog.

Het vijfde principe is rechtvaardigheid voor iedereen: “Het tijdperk van uitbuiting van wie dan ook – ik heb dit al twee keer gezegd – behoort tot het verleden. Landen en volkeren zijn zich duidelijk bewust van hun belangen en mogelijkheden en zijn bereid om op zichzelf te vertrouwen, en dit vermenigvuldigt hun kracht. Iedereen moet toegang krijgen tot de voordelen van moderne ontwikkeling,” benadrukte Poetin.

Het zesde principe is gelijkheid: niemand mag gedwongen worden om degenen die rijker of machtiger zijn te gehoorzamen ten koste van hun eigen ontwikkeling en nationale belangen, aldus de Russische president.

“Het ‘beschavingsmodel’ waar Poetins toespraak naar verwees, lijkt verankerd te zijn in ‘principes’ – zoals niet-koloniale relaties; niet-patroniserende houdingen; respect voor diversiteit geworteld in de diverse tradities – die een enorme inspanning zullen vergen om nieuwe gedeelde internationale normen te genereren,” aldus Paolo Raffone, een strategisch analist en directeur van de CIPI Foundation in Brussel.

“De Westerse ‘op regels gebaseerde liberale internationale orde’ is unilateraal en kon in een bepaalde periode in de geschiedenis worden opgelegd door gebruik te maken van de macht en het overwicht van een kleine groep koloniale machten die na de crisis van het liberale model en de burgeroorlog (1914-1945) is geërfd door een verafgelegen maar supermachtig land (de VS).

“In een notendop kan ik zeggen dat de benadering van het ‘beschavingsmodel’ waarschijnlijk gericht is op het structureren van een gedeelde ‘software’ voor de wereld, terwijl de ‘liberale op regels gebaseerde orde’ gericht is geweest op het bouwen van een opgelegde ‘hardware’ die verdedigd wordt door ‘regels’ die de financiële en militaire hegemonie dienen.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

En zie: 

 

 

==============================================

En zie de tekst van George van Houts in het X-bericht met de daarbij weergegeven YouTube video (bij het X-bericht was geen video weergegeven maar wel een link naar YouTube):

Machtsgreep van de WHO: verzet moet zo groot mogelijk worden ingezet

 George van Houts 
Iedereen zit heel begrijpelijk een andere kant op te kijken maar 
ondertussen wordt er iets totalitairs klaargezet dat zijn weerga niet kent
in de geschiedenis van macht en mensheid. In alle stilte en achter 
gesloten deuren wordt de WHO omgetoverd tot een 
niet-te-bekritiseren-wereldregering-met-absolute-macht. 
15 minuten van je tijd. RTen graag. 


========================================== 

* Zie: 'EU digitale ID en digitale euro: totale controle: weg met mensenrechten, burgerrechten en het laatste restje privacy' 

'Lagarde (opperhoofd ECB) geeft toe dat de digitale euro er komt voor (totale) financiële controle van burgers....' (19 maart 2023) Ook in  dat bericht weer een gecensureerde video, waarbij het account van degene die het plaatste is opgeheven door YouTube...... (beter >> CensorYouTube....)

------------------------------------------

Voorts zie: 'WHO machtsgreep: laat je niet in het pak naaien met het WHO-pandemieverdrag' (10 september 2023)

'A song from Klaus ('Schwab-humor' video)' (1 oktober 2023) Zien mensen!!

'WEF's Klaus Schwab eist van regeringen een beleid als in het boek 1984 van George Orwel'

'Kabinet Rutte 4 tekent voor digitale EU identificatie terwijl de Tweede Kamer oppositie in haar geheel tegenstemde en daarvoor een motie indiende.....'

'EU gaat instituut oprichten om fake news en desinformatie tegen te gaan, ofwel om dictatoriale censuur te institutionaliseren: VN baas eens....'

'Wetsvoorstel zeggenschap lichaamsmateriaal naar Tweede Kamer: verder opweg naar totale controle van de bevolking' (7 juni 2021)

'Overheid overtreedt AVG en doet tegelijkertijd beroep op AVG om oorzaak oversterfte geheim te houden....'

'Dictatoriale grip van EU op 'soevereine lidstaten' steeds groter' (29 juni 2022)

'Europese Commissie werkt aan een organisatie die al onze medische gezondheidsgegevens moet beheren 'ten dienste van mens' en wetenschap, ofwel: de farmaceuten' (22 mei 2022) Zoals ook de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een organisatie is die vooral ten dienste staat van de farmaceutische maffia.....

'Censuur in VS naar hoger plan met 'Disinformation Board', terwijl de EU de burgers 'beschermt' met Digital Services Act (DSA)' (5 mei 2022)

'Rijk en regering wantrouwen burgers: massale controles op personen, plus druk op grote techbedrijven voor censuur op sociale media.......' (10 april 2022)

'Instagram censureert berichten die niet passen in het buitenlandbeleid van de VS' Ook het Azijnpisser account werd een paar maanden geleden geblokkeerd door Instagram....

'ECB misbruikt Coronacrisis voor totale controle betalingsverkeer en politieke macht: de invoering van een digitale euro' (6 oktober 2020)

'Ausweis bitte! COVI-PASS 'noodzakelijk' bij aantonen 'immuniteit' voor Coronavirus' (30 juni 2020)

The Science of Fear: How The Elitists Use it to Control Us & How to Break Free

'Corona-angst: psychologische oorlogsvoering tegen de bevolking

'Coronacrisis: de grootste internationale oefening ooit van politie, geheime diensten en de landstrijdkrachten 

'Rutte 3 wil ongrondwettelijke noodmaatregelen legitimeren met spoedwet
 
'Coronavirus: we worden behandeld als een kind met een tere ziel dat niet te veel mag weten' Ook al een oud bericht dat weer geheel actueel is zie hoe de overheid de gegevens betreffende de al ruim meer dan een jaar lang durende oversterfte niet vrij wilde geven.....

'Kabinet wil politie en Belastingdienst toegang geven tot alle bankgegevens en Maxima gaat alweer haar 'digitale boek' ver te buiten'

'WEF investeert 105 miljoen dollar in digitale pas voor alle Canadezen, ofwel het testlab voor de rest van de wereld'

'Dictatoriale grip van EU op 'soevereine lidstaten' steeds groter' (29 juni 2022)

Edward Snowden: "They are watching you" (18 april 2017)


'Duitse Verfassungsschutz vor Verschwörungstheorien waarschuwt geheel hypocriet voor Corona samenzweringstheorieën

'Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde laat weten dat kinderen geen rol spelen in verspreiding van COVID-19'  Niet zozeer van toepassing op bovenstaand bericht, maar wel een opvallend oud bericht terwijl men nu in de VS zelfs baby's van 6 maanden wil vaccineren >> totaal gestoord!!

'Zeg nee tegen de Corona spoedwet!' Helaas straks waarschijnlijk vervat in een permanente 'gezondheidswet' waarmee het kabinet de Tweede en Eerste Kamer buitenwerking kan stellen als het zo uitkomt....... >> (oud commentaar zoals je zal begrijpen)

Privacy en vrijheid van meningsuiting slachtoffer van het Coronavirus: neem de verplichte volg-app' Die app is gelukkig niet doorgegaan, maar het geeft wel aan waar men naar toe wenst te gaan..... (excuus voor het 'rijmen')

'Trump vraagt om absolute macht tijdens de Coronacrisis

'Facebook censuur gestuurd door het westers militair-industrieel complex en de NAVO in het bijzonder.........' (17 oktober 2018)

-----------------------------------

Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt af en toe niet, zo merkte ik onlangs. Als je commentaar hebt en je kan deze niet plaatsen via de normale weg, doe dit dan via het mailadres: trippleu@gmail.com, ik zal deze dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten