Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 2 oktober 2023

Bomaanslag in Ankara: NAVO-topgraaier Stoltenberg verklaart zich solidair (met Turkije)

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)

 

Bij een bomaanslag in de Turkse hoofdstad Ankara wist één van de twee terroristen een bom te laten ontploffen bij het Turkse parlement. De tweede terrorist werd neergeschoten door de politie, in totaal zijn twee politieagenten gewond geraakt >> aldus berichtte Deutschlandfunk gistermiddag in het nieuws van 16.00 u.  (radio).

Rettungskräfte und schwer bewaffnete Polizisten stehen auf einer Straße in der Nähe des türkischen Parlaments in Ankara. (Ali Unal / AP / Ali Unal)

Jens Stoltenberg, oorlogshitser, grootlobbyist van de wapenindustrie en bipslikker van de VS, tevens opperhoofd van terreurorganisatie NAVO, was weer eens bezig met oorlogshitsen op het ministerie van binnenlandse zaken in Ankara, hij stelde zich solidair met Turkije in de strijd tegen het terrorisme....... ha ha! ha! ha! ha! Dit terwijl Turkije een terreurstaat is en daarnaast bijvoorbeeld de bloedige terreur van de Azerbeidzjaanse dictator steunt!!

Turkije is zelfs een reli-fascistische terreurstaat, die al vele decennia oorlog voert tegen het zo verdrukte Koerdische volk, waarbij een onbekend maar gigantisch aantal Koerden is vermoord, zoveel dat je van een genocide moet spreken.....  Onder de vermoorden >> kinderen, ouden van dagen en vrouwen.... Pers en mensenrechtenorganisaties zijn niet welkom in de gebieden waar Turkije haar bloedige oorlog voert tegen de Koerden (op eigen grondgebied).... 

Vanmorgen werd er gemeld dat Turkije als vergelding 'militaire doelen' van de PKK in Irak heeft gebombardeerd (de PKK was zo dom om de mislukte aanslag te claimen), waarbij een groot aantal PKK strijders om het leven zou zijn gekomen >> als dat wordt gemeld weet je dat er weer een groot aantal kinderen, ouden van dagen en vrouwen het slachtoffer zijn, maar ja dat zijn ook terroristen in de ogen van het Turkse leger en opperploert Erdogan....... (het is overigens zo dat het overgrote deel van de westerse politici de Koerden niet ziet als volwaardige mensen, althans dat moet je wel concluderen als je 'de reactie' van die politici ziet op de massamoorden die Turkije begaat op de Koerden, ofwel daar volgt zelden of nooit een reactie op) ....)

Turkije doet in eigen land ook nog eens aan etnische zuivering van het gebied waar de meeste Koerden wonen, te weten in het oosten van Turkije, hele dorpen schijnen al te zijn gebulldozerd.....

Bovendien bestuurt Turkije illegaal een deel van Syrië, waar het Turkse leger bij het illegaal oorlog voeren en veroveren van dat gebied alle door de Syrische Koerden gevangengenomen terroristen heeft vrijgelaten, terroristen van onder andere ISIS en Al Qaida (de Syrische tak). Daarnaast heeft Turkije het gebied gezuiverd van Koerden die daar al honderden jaren woonden, een bloedige etnische zuivering die zonder enig westers protest werd uitgevoerd...... (zoals ook het vrijlaten van die terroristen niet werd veroordeeld >> niet door westerse politici, niet door de NAVO, noch door de reguliere westerse media.....)

Daarbij: Turkije is NB NAVO-lid...... Ach ja de NAVO, zoals gezegd een terreurorganisatie, die nooit moeite heeft gehad om goede betrekkingen te onderhouden met bloedige dictaturen, een organisatie die er bovendien de hand niet voor omdraait hand-en-spandiensten te leveren aan dictaturen als die eerder in Portugal, Spanje en Griekenland, plus aan huidige bloedige dictaturen zoals die in Egypte en Saoedi-Arabië ( >>S-A) (en in feite aan Turkije.....)....

S-A dat al sinds 2014 een genocide uitvoert in Jemen, met militaire ondersteuning van NAVO baas VS en de NAVO-vazalstaten Groot-Brittannië en Frankrijk, waar andere slaafse NAVO-vazallen, zoals Nederland, wapens leveren aan S-A, maar om het wapenembargo tegen S-A te ontduiken levert bijvoorbeeld het hypocriete Nederland alleen wapenonderdelen......

En dan heeft opperploert en grootterrorist Stoltenberg het gore lef zich in de strijd tegen terreur solidair te verklaren met Turkije...... ha! ha! ha! ha! ha! Wat een oplichter!!

Gezien de operaties van de NAVO, zeg vanaf ongeveer begin 90er jaren vorige eeuw, kan je niet anders dan concluderen dat deze organisatie zoals eerder gemeld een terreurorganisatie is, die bovendien bij militaire operaties altijd onder militair opperbevel staat van de VS (de grootste terreurentiteit ter wereld)..... Ofwel de NAVO fungeert in feite als een extra leger van de VS en is intussen ook bezig met geheime militaire terreuracties in Afrika en Zuid-Amerika, waar dit terreurbondgenootschap in het laatste werelddeel twee militaire bases heeft (in Colombia)..... 

De VS heeft met behulp van haar extra NAVO-terreurleger alleen deze eeuw al meer dan vijf miljoen mensen vermoord in meerdere illegale oorlogen, zoals die tegen: Afghanistan, Irak, Libië en Syrië....... (het cijfer van vijf miljoen vermoorde mensen is een oud cijfer en dateert al van begin 2022, ofwel het werkelijke aantal moorden moet daar intussen al ver boven liggen.....)


(als je het Duits niet machtig bent, zet dan de tekst om in Nederlands met behulp van Google translate dat je rechts bovenaan deze pagina ziet staan, klik eerst in het menu op 'Duits', waarna je weer kan klikken op die vertaalapp, daarna zie je bovenaan in het menu 'Nederlands' staan >> klik daarop en de hele tekst staat vervolgens in het Nederlands, de vertaling is van een redelijk goede kwaliteit.)

 

Het volgende artikel komt van Deutschlandfunk en heb dit overgenomen op 1 oktober 2023 na 16.00 uur:

Explosion in der HauptstadtTürkische Regierung meldet Bombenanschlag in Ankara – zwei Tote und Verletzte

In der türkischen Hauptstadt Ankara hat sich eine Explosion ereignet. Innenminister Yerlikaya sprach von einem Bombenanschlag auf sein Ministerium. Es habe sich um zwei Angreifer gehandelt.

01.10.2023

Rettungskräfte und schwer bewaffnete Polizisten stehen auf einer Straße in der Nähe des türkischen Parlaments in Ankara.Die Explosion ereignete sich in der Nähe des Parlaments in Ankara, das wenige Stunden später erstmals nach der Sommerpause tagen sollte. (Ali Unal / AP / Ali Unal)

Yerlikaya erklärte, eine Person habe sich vor einem Eingang des Gebäudes in die Luft gesprengt. Ein zweiter Mann, der ebenfalls einen Sprengsatz am Körper getragen habe, sei von der Polizei erschossen worden, bevor er die Bombe habe zünden können. Bei dem Schusswechsel seien zwei Polizisten verletzt worden. Die Hintergründe des Attentats sind noch unklar. Die deutsche Botschaft in Ankara rief dazu auf, das Stadtzentrum bis auf Weiteres zu vermeiden.

Parlament beendet Sommerpause – Erdogan: „letztes Zucken des Terrors“

Unweit des Tatortes wurde um 13 Uhr die neue Legislaturperiode des türkischen Parlaments eröffnet. Staatschef Erdogan betonte dort in einer Rede, die Terroristen würden ihre Ziele niemals erreichen. Er bezeichnete den Anschlag als ein „letztes Zucken des Terrors“. Die Schurken würden ihre Ziele nie erreichen. Wen genau er damit meinte, blieb unklar.

Nato verurteilt Anschlag in Ankara

Nato-Generalsekretär Stoltenberg verurteilte den Anschlag auf das Innenministerium in Ankara. Das Verteidigungsbündnis stehe im Kampf gegen den Terrorismus in Solidarität an der Seite der Türkei, schrieb Stoltenberg über den Onlinedienst X. Den verletzten Polizeibeamten wünschte er eine schnelle und vollständige Genesung.
Im Oktober 2015 hatte es in der Nähe des Hauptbahnhofs in Ankara zwei Bombenexplosionen gegeben. Dabei wurden 102 Menschen getötet. Bis heute gab es kein offizielles Bekenntnis einer Terrororganisation, es wird jedoch vermutet, dass die Attentäter aus dem Umfeld der Gruppe Islamischer Staat stammten.
 
Diese Nachricht wurde am 01.10.2023 im Programm Deutschlandfunk gesendet.

========================================

Zie ook: 'Azerbeidzjan: genocide op bevolking van Nagorno-Karabach: aandacht in westen praktisch nul komma nada......'

'Armenia-Karabakh Road Again Blocked By Azerbaijan'

'Barbaarse oorlogsmisdaden van Azerbeidzjan tijdens de oorlog van 2020 tegen Armenië' (13 juni 2023)

'NOS met zwaar gekleurd verhaal over aardbeving in door 'rebellen' bewoond Syrisch gebied' (26 februari 2023)

'Aardbeving in Turkije en Syrië misbruikt voor politieke doelen en anti-Assad propaganda' (12 februari 2023)

'Waar blijft de heftige verontwaardiging over de Azerbeidzjaanse aanval op Armenië, waar men de mond vol heeft over Oekraïne......' (18 september 2022) 

'VS basis in Syrië onder vuur van een drone: Brennan (VS generaal) maakt zich totaal belachelijk' (17 augustus 2022) (en zie de links in dat artikel!!)

'Turkse terreurdictatuur chanteert NAVO over toelating Zweden en Finland' (19 mei 2022)

'Turkije doet mee aan etnische zuivering van de Syrische provincie Aleppo en staat ontvoeringen toe door 'gematigde rebellen'' (!!!!) (8 november 2021)

'Nagorno-Karabach: Turkije al verantwoordelijk voor genocide op Armeniërs, vecht nu weer illegaal tegen Armenië : het westen zwijgt' (!!!!) (7 oktober 2020)

'Joe Biden (Democratisch presidentskandidaat): Rusland trekt bondgenootschappen uit elkaar' (2 november 2020)

'Aanval op Ghwayran-gevangenis in Noordoost-Syrië 'uitgelegd' door Frederike Geerdink' (en zie de links in dat bericht!!)

'Turkse president Erdogan geeft Koerden de schuld van de bosbranden...... EU doet er het zwijgen toe'

'Turkije coup van 15 juli 2016 en de 'deskundige mening' van fantast Lagendijk'

'Turkse geheime dienst ontvoert etnische Turken in het buitenland........' (9 april 2018) Turkije had toen al 80 mensen uit 18 verschillende landen ontvoerd en naar Turkije overgebracht, amper negatieve reacties uit de EU op deze ronduit schunnige terroristische daden....

'Joost Lagendijk (ex-GroenLinks 'politicus'), Turkije heeft gelijk met onderdrukking van de Koerden.....' (januari 2018) Toen deze smerige onderkruiper Turkije nog niet in mocht, dat was pas in april van dat jaar......

'Frans Timmermans (PvdA) weet 't zeker, Gülen zat achter de mislukte coup in Turkije, immers de VS bevestigt e.e.a........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha ha!' (november 2016) Timmermans was toen minister van BuZa.

'Erdogan heeft coup zelf op poten gezet om zo de totale macht te grijpen.......'

'Erdogan roept het volk op de straat op te gaan voor de democratie....... ha! ha! ha! ha!' Democratie die hijzelf met voeten trad en treedt!!

''Turkije-coup': Sensatie- en Sportzender Radio1..........'

'Turkse bevolking als geheel tegen de coup...'

'Jan Eikelboom krijgt hartverzakking van dichtslaande Turkse deur.........' (9 augustus 2016) Eikelboom deed zich jaren voor als oorlogscorrespondent, maar was als de dood om in de buurt van strijd te komen, wat hij dan ook altijd wist te voorkomen en ook na de zogenaamde coup in Turkije liep het hem dun door de broek, al had hij als uitermate zwakke buitenland 'journalist' niets te vrezen, hij is dan ook vooral 'goed' in het vertellen wat hem zoals bezighoudt in het buitenland..... 

'Thorbjørn Jagland (Europese Raad) heeft begrip voor het barbaarse optreden van Erdogan..........' (6 augustus 2016)

'Kees Boonman vindt Gülen-beweging eng en weet niet of Erdogan gevaarlijk is....... ha! ha! ha! ha! ha!' (26 juli 2016) Boonman: al net zo'n deskundige als Lagendijk en Eikelboom.

'Erdogan zaait terreur in Nederland....!!! Koenders onderneem eindelijk actie!!' (19 juli 2016)

'Joost Lagendijk begrijpt de Turkse persbreidel wel.........' (!!!!) (januari 2016) En deze hufter durft zich een objectief journalist te noemen..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

'Istanbul, identiteit aanslagpleger verdacht snel bekend........' (januari 2016)

'Jeroen Wielaert en de Turkse minister van cultuur en toerisme Mahir Unal op de vakantiebeurs...... AAAJAAAAAAJAAAAAAAAJJJ!!!' (januari 2016)

'Timmermans is trots op zijn 'vluchtelingen onderhandelingen' met de Turken........ AUW!!!' (december 2015)

'Koenders doodstil over Turkse terreur tegen de Koerden en Lucas Waagmeester (NOS) met kromme berichtgeving over de Koerden en de Turkse overheid.......' (september 2015) 

'Turkije door de ogen van Joost Lagendijk en Nieuwsuur' (juni 2013) 

'Turkse pianist veroordeeld wegens blasfemie' (april 2013)

'New York Post geeft 5 jaar te laat toe: IS werd en wordt gesteund door Turkije'

'Syrië: de etnische, culturele en religieuze zuivering door Turks leger en islamitische terreurgroep'

'Turkije valt weer illegaal Syrisch gebied binnen: NAVO-lidstaten stil......'

'Turkije klaar voor nieuwe inval in Noordoost-Syrië'

'VS keurt raketleveringen van Turkije aan terreurgroep in Syrië goed'

'Erdogans vrouw krijgt mensenrechtenprijs WHF voor 'opvang' vluchtelingen......'

'Koerdische gevangenen in Turkse gevangenissen massaal in hongerstaking'

'Erdogan stelt militaire operatie uit op verzoek van Trump >> Turkse inval op Syrisch-Koerdisch gebied aanstaande'

'Idlib: akkoord Turkije – Rusland leidt tot grote aanval op Syrië.....'

'Turkse verkiezingen: Stoltenberg (roverhoofdman NAVO) feliciteert Erdogan met zijn verkiezing tot dictator'

'Turkse geheime dienst ontvoert etnische Turken in het buitenland........'

'Turkije bombardeert ziekenhuis in Afrin, waar blijft de westerse verontwaardiging zoals die over de bevrijding van Oost-Ghouta?'

'Turkse illegale inval Syrië gaat gepaard met etnische zuivering.......'

'Turks referendum: een NOS 'verslag' door Lucas Waagmeester..........'

'Bomaanslag in Istanbul: anti-PKK propaganda op Radio1........'

'Koenders doodstil over Turkse terreur tegen de Koerden en Lucas Waagmeester (NOS) met kromme berichtgeving over de Koerden en de Turkse overheid.......'

-----------------------------------------------

En wat betreft de Armeense Genocide: 'Armeense genocide nog steeds niet erkend door Nederlandse regering......'

'Armeense genocide: Kennisplatform Integratie & Samenleving blijft genocide in twijfel trekken' Ook PvdA topgraaier en hufter de luxe Fans Timmermans plus zijn partijcollega Albayrak (van Turkse komaf...) weigeren te spreken over een genocide.....

'Kennisplatform Integratie & Samenleving trekt Armeense genocide in twijfel.....'

'Armeense Genocide nog steeds niet erkend door laffe, slappe en meer dan waardeloze Rutte 3'

'Grijze Wolven, een fascistische Turkse organisatie, wordt door 10 Nederlandse gemeenten gesteund' (!!!!)

'Nederlandse overheden subsidiëren de fascistische Turkse organisatie Grijze Wolven' (!!!!

-----------------------------------------------

Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt af en toe niet, zo merkte ik onlangs. Als je commentaar hebt en je kan deze niet plaatsen via de normale weg, doe dit dan via het mailadres: trippleu@gmail.com, ik zal deze dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten