Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 10 september 2023

WHO machtsgreep: laat je niet in het pak naaien met het WHO-pandemieverdrag

The Freedom Reset is een actie begonnen tegen het voorgenomen WHO-pandemieverdrag. Lees de verklaring, teken ajb en geeft het door >> een ondemocratisch orgaan als de WHO heeft zich buiten de parlementen te houden. Het is al een schande dat het afbraakkabinet Rutte 4 een pandemiewet door de Tweede en Eerste Kamer heeft weten te jagen, maar de machtsreep van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gaat nog een aantal stations verder...... 

Bovendien krijgt de grootste terreurentiteit ter wereld >> de VS daarmee nog meer macht over de andere westerse naties, daar de WHO (soms 'zelfs' na enig gesputter) braaf doet wat de VS eist..... Nog lulliger: zelfs de farmaceutische maffia krijgt hiermee macht over landen, daar deze georganiseerde misdaadbende een dikke vinger in de WHO-pap heeft.....

Met de wet van Rutte 4 kan men de grondwet en de mensenrechten voor een groot deel buiten werking stellen, terwijl het laatste restje van ons recht op privacy ten grave zal worden gedragen, laat staan dat een klote organisatie als de WHO hetzelfde zou kunnen doen..... Het is overigens al zeker dat het huidige, NB demissionaire kabinet geen verzet zal aantekenen....

Je kan meedoen door een video van jezelf te downloaden, maar je kan ook tekenen tegen deze schandelijke zaak, klik voor dat laatste op deze link

 

Neem afstand van het WHO-pandemieverdrag


Urgent: neem voor 20 september afstand van WHO-pandemieverdrag

ThePeoplesDeclaration.com

Dit is wellicht één van de belangrijkste berichten die wij dit jaar plaatsen. James Roguski is een gewaardeerde relatie van TFR en hij roept iedereen op individueel het WHO-pandemieverdrag af te wijzen.

Dit is geen handtekeningenactie, maar een oproep en waarschuwing om jezelf en je minderjarige kinderen zoveel mogelijk te beschermen tegen de tirannieke gevolgen van het pandemieverdrag. Lees hieronder meer en neem de moeite deze belangrijke verklaring af te geven.

Eerder deelden wij een interview dat James Roguski gaf aan dr. John Campbell over het gewijzigde pandemieverdrag tussen landen en de VN/WHO. In dit verdrag, dat in 2024 moet ingaan, worden eenzijdig vergaande wijzigingen toegepast waar wij allemaal het slachtoffer van kunnen worden omdat onze grondrechten hiermee sterk onder druk komen te staan. Op basis van ‘zwijgen is toestemmen’ worden de nieuwe regels op 1 mei 2024 van kracht. De Nederlandse staat gaat geen bezwaar aantekenen en dus ben je aan het verdrag onderworpen als je geen afstand neemt van de regelgeving.

Boetes of gevangenisstraf

Weiger je je bijvoorbeeld te laten vaccineren als de WHO dit verplicht, dan is alles denkbaar: van boetes tot gevangenisstraf. We hebben al kunnen zien dat dit in Oostenrijk gebeurde, waar een strikte vaccinatieplicht tegen corona was en waar ongevaccineerden zelfs niet meer de straat op mochten. En inmiddels weten we ook dat de vaccins tot gevaarlijke bijwerkingen leiden.

De ongekozen WHO, die vooral door vaccininvesteerder Bill Gates wordt gesponsord, krijgt supranationale bevoegdheden van bijna alle lidstaten, waaronder Nederland. De lidstaten moeten zich conformeren aan de regels van de ongekozen WHO en moeten deze uitvoeren jegens hun onderdanen. De verdragsregels zijn nauwelijks bekend en ook de media hullen zich in stilzwijgen. Burgers zijn hierover niet geraadpleegd en dus moeten we ons hiertegen uitspreken.

Neem individueel afstand nu het nog kan!

Je kunt individueel afstand nemen zonder afhankelijk te zijn van onze overheid. Zet je verklaring op video. Hieronder vind je de voorbeeldtekst. Dit moet (!) voor 20 september (2023), want anders heb je straks geen enkel recht van spreken. Deel je verklaring op social media en moedig anderen aan hetzelfde te doen.

DEEL DIT SVP MET ZOVEEL MOGELIJK MENSEN!!!

👉 Voor dagelijks veel vers kritisch nieuws: volg The Freedom Reset op Telegram!

Klik op de afbeelding en bekijk de video en de informatie over deze verklaring op de Substackpagina van James Roguski:

Voor een duidelijk te lezen verklaring zie de PDF download even verderop!!

Bekijk hieronder de video over de verklaring op YouTube:


👉 Download hier de verklaring in PDF: The People’s Declaration

Noot van de redactie: Er lopen ook petities tegen het WHO-verdrag. Deze zijn anders dan een verklaring van geen toestemming, maar je kunt ook op die manier je protest laten horen. Of je kunt een schriftelijke verklaring schrijven. Helaas kunnen we nooit garanderen dat de overheid ons niet toch probeert te overrulen, als er op aanwijzing van de WHO weer een lockdown komt of een verplichte vaccinatie, maar in ieder geval hebben we heel duidelijk gemaakt en bewijs neergelegd dat we dit als individu met het recht op onze lichamelijke integriteit en privacy niet accepteren. Mogelijk staan we hierdoor bij een eventuele rechtszaak sterker, maar we kunnen geen uitkomsten garanderen. Ook is het plaatsen van video’s op social media voor je eigen verantwoordelijkheid.

Let’s block the WHO-treaty

Verzet je tegen de machtsgreep van de WHO

======================================

Zie ook: 'WEF's Klaus Schwab eist van regeringen een beleid als in het boek 1984 van George Orwel'

'EU gaat instituut oprichten om fake news en desinformatie tegen te gaan, ofwel om dictatoriale censuur te institutionaliseren: VN baas eens....'

'Wetsvoorstel zeggenschap lichaamsmateriaal naar Tweede Kamer: verder opweg naar totale controle van de bevolking' (7 juni 2021)

'Overheid overtreedt AVG en doet tegelijkertijd beroep op AVG om oorzaak oversterfte geheim te houden....'

'Dictatoriale grip van EU op 'soevereine lidstaten' steeds groter' (29 juni 2022)

'Europese Commissie werkt aan een organisatie die al onze medische gezondheidsgegevens moet beheren 'ten dienste van mens' en wetenschap, ofwel: de farmaceuten' (22 mei 2022) Zoals ook de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een organisatie is die vooral ten dienste staat van de farmaceutische maffia.....

'Censuur in VS naar hoger plan met 'Disinformation Board', terwijl de EU de burgers 'beschermt' met Digital Services Act (DSA)' (5 mei 2022)

'Rijk en regering wantrouwen burgers: massale controles op personen, plus druk op grote techbedrijven voor censuur op sociale media.......' (10 april 2022)

'ECB misbruikt Coronacrisis voor totale controle betalingsverkeer en politieke macht: de invoering van een digitale euro' (6 oktober 2020)

'Ausweis bitte! COVI-PASS 'noodzakelijk' bij aantonen 'immuniteit' voor Coronavirus' (30 juni 2020)

'Corona-angst: psychologische oorlogsvoering tegen de bevolking

'Coronacrisis: de grootste internationale oefening ooit van politie, geheime diensten en de landstrijdkrachten 

'Rutte 3 wil ongrondwettelijke noodmaatregelen legitimeren met spoedwet
 
The Science of Fear: How The Elitists Use it to Control Us & How to Break Free

'Coronavirus: we worden behandeld als een kind met een tere ziel dat niet te veel mag weten' Ook al een oud bericht dat weer geheel actueel is zie hoe de overheid de gegevens betreffende de al ruim meer dan een jaar lang durende oversterfte niet vrij wilde geven.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten